/
4
biz çocuktur, nerden bilebilirdik ki o afilli "pekmen" ismini. "pacman" derdik. biraz garip gelmişti bu oyun. ama oynamaya başlayınca bırakamıyordun.
oyunun yaratıcısının hikayesi enterasandır. gecenin bir vakti acıkır pizza siparişi verir. gelen pizzanın bir dilimi eksiktir. buradan esinlenerek yola çıkmıştır.
(bkz: deli eden oyun)
5 tane kafadan kaçmak hiç bu kadar zor olmamıştı..
bir daha kolay kolay oynamayacağım oyun. son oynayışımda kendimi deli gibi küfrederken bulmuştum. ama asıl olay ben deli gibi küfrederken babamın beni gizliden izliyo olması.* *
(bkz: deli gibi küfretmek)
(bkz: sinirden kendini sikmek)
nickime ilham veren oyun.
severiz ilk 10 saniye oynamayı.
sonrasında küfür başlar.
http://www.google.com/pacman/

logosunu pacman yaptıktan sonra kullanıcılarına oyuna dalıp arama motorunu kullanmayı unutturup google u zarara uğratan oyun.
severek oynarız, ailecek.*
koca bir ağızdan ibaret olan oyun. eski tip bir iştah açıcı..
40 entry'den sonra oynadığım oyundur.
linux kopyası için:
(bkz: kapman)
flash'ta yaparken pek bir zorlandığım, canıma okuyan ama oynamaya doyamadığım oyun.
(bkz: puck man)
koca ağızlı denyo yaratık
30 yaşına geldim hala vazgeçemediğim oyun. biri bu diğeride süper mario bross.
an itibariyle meşgale butonunun sponsorluğunda oynanmakta olup sadece 1,evet yanlış okumadınız 1 elmas* kala yakalanmam sonucu ekranda 'game over' yazısını görmemi sağlayan fenomen oyun.evlat acısı gibi koydu lan!
bir parçası eksik pizza'dan yola çıkarak yapılmış ve mucidine oldukça hatrı sayılır bir servet kazandırmış bir oyun.
facebookta ':v' ile benzeri elde edilebilen hede!...
Eski ateri oyunu.
ilk tanıştığım zamanlarda "piçmen" diye telaffuz ettiğim ve peluş oyuncağını hiçbir yerde bulamadığım oyun karakteri.
sözlükte oyunlar gibi bi bölümün olduğunu yeni farkettim ve orada pacman gibi biçok oyunun olduğunu yeni farkettim.
kırmızı olan cenifin en tehlikelileri olduğu oyun.
hala zevkle oynadığım oyun.
aklıma enzimleri getiren oyun.
görsel *
sabahtan beri oynadığım oyundur. çok zevkli yeaa.
/
4