bugün
- meal kuran değildir26
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi13
- geceye güzel bir söz bırak5
- polonya2
- aslan abilerim sözlüğe geri dönsün kampanyası7
- bayan kelimesi neden rahatsız edici28
- insanlar sizi nasıl tanımlar5
- acil iş fikri lazım arkadaşlar16
- çoğu yazarları donuzlamış olmam7
- iremga12
- bella hadid5
- dinamo zagreb'in kauno zalgiris'i 5 0 yenmesi2
- gecenin film sahnesi4
- afrika nasıl kalkınabilir15
- velvet almanyaya gel5
- trabzonspor harbiden salah'ı almış4
- mohamed salah ghaly5
- 31 çekerken eli kırmak4
- fakir olduğu halde bir erkeğe aşık olmak3
- duş almak vs duş yapmak4
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi2
- kız arkadaş kiralamak8
- halit bolkan2
- kendini anlatamamak6
- kahve falı3
- imamoğlu'nun tutukluluğunun 100 günü16
- velvet14
- ıban at4
- yazarlara sözlüğü zehir zıkkım etmek4
- sözlükte erkek yazar istemiyoruz kampanyası4
- gürkan uygun3
- günün iddaa kuponu2
- arkadaşlar bakar mısınız9
- eğitimde itaat kültürü2
- kendine 10 üzerinden kaç verirsin4
- had bildirmek7
- birinin size söylediği en kırıcı şey nedir6
- dünya sivaslılar günü3
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak4
- romantik komedi izleyen erkek2
- uzak diyar nickli gurbetçi akp li3
- uzak diyar4
- yunanistan30
- lulu3
- arkadaşlar ben başaramadım3
- online kumar2
- fatih tekke2
- 5 ağustos 20262
- justin bieber3
- arkadaşlar benden rahatsız mısınız3
karsindaki insana kurdugu cumleyi tekrar kurdurtacak sorundur. ev arkadasimda bu sorun var. bilimsel tanisi nedir bilmiyorum. bilen mavilendirebilir.
cocuk bir sey okurken sesleniyorsun duymuyor sanki. asiri derin odaklanma oluyor. 2-3 dakika sonra efendim diyor cumleyi tekrar kurmani istiyor. boyle cok insan tanidigim icin artik sorun haline geldi. nedir bunun sebebi neden asiri odaklanir ve cevresini duymaz insan.
cocuk bir sey okurken sesleniyorsun duymuyor sanki. asiri derin odaklanma oluyor. 2-3 dakika sonra efendim diyor cumleyi tekrar kurmani istiyor. boyle cok insan tanidigim icin artik sorun haline geldi. nedir bunun sebebi neden asiri odaklanir ve cevresini duymaz insan.
kucukken yasadigim durumdu. ise basladiktan birkac ay sonra bu sorun tamamen gecti.
Kimde yok ki bu sorun allah askına sorun.
genellikle bende olandır. bir konuya, bir metne, bir kişiye odaklanayım derken bir ton şey geliyor aklıma...
rezil problem.
rezil problem.
Bende de olan sorundur. mesela çok önemli bir konu üzerinde çalışıyorsam bir türlü odaklanamam aklım hep başka yerlere gider. ama hiç umursamayacağım bir konu hakkında dakikalarca kafa yorabilirim,işin kötüsü asıl önemli olan konuyu da bununla ilişkilendirip bi ton zaman kaybı yaşayabilirim.
Zordur. Hayatta en iyi yaptığım işler halk dansı ve futbol oynamak. Uygulamalı işler. Ama veterinerim. Veteriner hekimliği eğitiminin büyük kısmı teoriktir. Kabir azabı gibi.
"Üstesinden gelsem neler yaparım neler var ya" dedirten problemdir. Bu problemi atlatmama yardımcı olacak herhangi bir insan varsa lütfen buyursun gelsin.
Çok büyük sıkıntı. Olmuyo yani kafa gidiyo başka şeye. Zar zor odaklanınca da sonuç harika oluyor. Demek hep odaklansam üffüüü...
Başımda olan bir tür problem. Yok aga olmuyor, iki şeyi aynı anda düşünüp yapamıyorum. Bundan mütevellit yapmam gereken işler her zaman son dakikaya kalıyor.
insanların %99unun kabul etme olasılığının sıfır olduğu ama odaklanma olasılığının da sıfır olduğu çözümsüz problemdir hayatındayken bu problemi çözerek ödevini yapanlarsa mutmain denen kendine verilenden razı olan şanslılardır allah hastalık vermesin.
Bende çok varya bazen roman okurken öyle düşünceye dalıyorum ki tüm sayfayı okuduktan sonra kendime geliyorum bi bakıyorum sayfa bitmiş ama tek kelimeyi anlamadan okumuşum.
Tümü psikolojik kökenli olmayabilir, Bazen vücutta eksik olan bir takım maddelerden de kaynaklı olabilir.
Örneğin demir eksikliği, ya da b12 eksikliği.
Odaklanma problemi sıkıntılı olup, mutlaka ciddiye alıması gereken bir durumdur.
Örneğin demir eksikliği, ya da b12 eksikliği.
Odaklanma problemi sıkıntılı olup, mutlaka ciddiye alıması gereken bir durumdur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar