bugün

(bkz: güzel para tayfun)
Iki sene oncesinin fiyati bu beyler. Adam bu sene bu paraya sumugunu bile atmaz.
Dizi oyuncularının bölüm başına aldıkları parayı göz önünde bulundurarak (hem iftarda hem sahurda ekranda adam) makul karşılanabilecek durumdur. Adam kanalı 1 ay boyunca reyting sıralamasında ilk 10'a sokmayı da başarıyor.
http://www.acunn.com/reyting-sonuclari
(bkz: Dur diyordu vatandaş yeter diyordu)
acunun falan o kadar para kaldırmasına laf yok ama islamı anlatınca sıkıntı mı yani. evet nickimle uyumsuz bir entry oldu.
Allahın bir hikmetidir.
(bkz: 11 ayın sultanı)
Nice ünlüler 10 sn lik oynadığı reklamlardan 500 bin tl nice oyuncular bölümbaşı oynadığı aptal saptal dizilerden 60 bin tl alıyor bu Adamın Ayda 80 bin tl mi alması mı zorunuza gidiyor.
bizi bağlamayan durumdur. bağlasa duramayız zaten. kıpırdanamaz bağlanınca.
zamanında körebe oyununda gözüm bağlanmıştı evin açık kapısında kafamı yardım. neden koştum bilmiyorum. nihat hocayı sevmem. kör ebeden nefret ederim. ebemi görmedim hiç.
Ben, ne kadar para kazandığından çok; nereye harcadığının önemli olduğu kanısındayım. Ve şu ana kadar da hakkında kötü bir şeyler duymadım. Bilen varsa buyursun mesaj atsın.
din tüccarı olmasından kaynaklanır. Millete her türlü hikayeyi kakalar, peygamberin tek hurmaya talim ettiğini söyler ama kendisi program başına çuval dolusu paralar alır. tam bir sahtekardır.

Edip Yüksel'in kendisi hakkında çok güzel video'ları vardır, tavsiye ederim. *
la bunu eleştiren 2 yüzlü cibilliyetsizler
seyretmiyorsunuzda kanal karakaşına mı o paraları ödüyor.

esra ceylan makarna reklamından kaç milyon götürmüş, hobaaaaa.

çekemeyene anten yollayalım.
bunu ciddi ciddi dinleyip dediklerini de uygulayan bir ton insan da var.