bugün

bir milletin tarihini değiştiren onları karanlıktan çekip alan türk atası!
Türk'ün neler yapabileceğinin ne kadar kudretli ve asil bir ırk olduğunun son kanıtlarındandır ancak hep son kalmayacak çünkü türklük şuurunda yetişen nesiller oldukça türk daha nice büyük işler yapacaktır emin olun.
halka seçme ve secilme hakki getirmeseydi, ataturku elestiren sevmeyen suanki iktidarin haberleri yokmudur ki, ulkeyi yonetemezdi.
öleli 76 sene olmuş.
Cumhuriyeti ilan eden birçok ülkenin korktuğu büyük insandır.
ülkemizin kurtuluşunda etkin rol oynamış onlarca insandan biridir, diktatör olduğu gözlerden kaçırılmamalıdır.
Koçgiri: kürdistan ı kurduk, bizi tanıyın yoksa biz tanıtırız.

atatürk: bekleyin! Topal osman yola cıktı, sizi tanımaya geliyor!
"1938"de ölmüştür.
türkiye cumhuriyeti'nin kurucusu olan, türkiye yi devrimleri sayesinde bugünlere taşımış olan insan.
Kendisini ata diye niteleyen dünyadaki tek insandır.Öyle ki sen bir bırak bakalım senden sonraki nesiller seni ata diye niteliyecek mi? kaldı ki hitler bile en fazla führer dedirtmiştir kendine. kendiyle beraber büyüyen adama ata dedirtmek kudretine firavunlar bile sahip degildi.daha 100 yıl olmadı durum ortada.
(bkz: yağsın eksiler)
Erdoğan gibi insanların sevilip sayıldığı bu ülkede kendisine tapmakta hiçbir sorun görmüyorum.
meyve veren ağaç taşlanır sözündeki gibi, seviyece düşük insanlar tarafından değersiz kabul edilen, tarihe adını negatif değil pozitif bir lider olarak kazımış kişidir. bana kalırsa sadece türk toplumu değil, diğer toplumlar için de ilham kaynağı olmuştur.

yanlışları var mıdır? evet tabii...
Dahi bir komutan, dört dörtlük asker.
Siyasete bulasmasaydı ve ülkede topyekün değişim yapmasaydı muassır medeniyetler (!) seviyesine daha kolay ulaşabilirdik.
görsel
saçma salak atatürk özentisi paylaşımları yapanları anlamıyorum. atatürk'ün kurduğu özgürlüğe karşı vefasız olan vicdansızlar var. modernizmin temellerine atan bi' insana olan saldıranlara güleyim mi, ağlayım mı bilemedim. ülke baştan sona ironi, komedi, çelişki...
türkler, tarih boyunca yaşadıkları zorlu dönemlerin üstesinden, yine kendi içlerinden çıkardıkları öz evlatları vasıtasıyla gelmeyi bilmişlerdir. işte bu öz evlatlardan biridir atatürk. esarete karşı, bağımsızlık mücadelesini yüzyıllar boyunca sürdürmüş bir milletin en net örneğidir atatürk. öğretmeni, işçisi, avukatı, doktoru, askeri ve tüm ulusuyla birlikte, bir milletin tarih önünde emperyalizme karşı duruşunun adıdır atatürk. devrimdir. emperyalist işgalindeki müslüman ülkelerine bir ışıktır. rabbimin, türk milletini karanlığa terk etmeyişinin kanıtıdır. en zor zamanda, bir halkın çığlığının dinmesi için, rabbim tarafından vesile edilendir.
Türktür , Türkçüdür. Söylediği her sözün , yaptığı her icraatın 10'undan 9'u türkçülük ile ilgilidir.
şimdi olsaydı Türkçüğü bu kadar vurgulamazdı. her halde tek hatası da budur.
bir cumhurbaşkanı.
ülkemizin şu günlerde çok ihtiyacı olan büyük komutan güzel insan.
arslan bulut bugünkü yazısında izmir iktisat kongresi kararını paylaşmış!
--- alıntı ----
Türkiye kurulurken, 1135 delegenin katılımıyla, izmir'de toplanan ilk Türk iktisat Kongresi, 4 Mart 1923 günü oybirliğiyle 12 maddelik Misak-ı iktisadi Esasları'nı kabul etmişti. Altıncı maddede şöyle deniliyordu:
"Hırsızlık, yalancılık, riya, tembellik en büyük düşmanımız; taassuptan uzak dindarane bir salabet, her şeyde esasımızdır."
--- alıntı ----

http://www.ilk-kursun.com/haber/170565

daha iyi anlaşılması açısından bazı kelimelerin anlamlarını yazıyorum:

taassub: Bağnazlık, doğru veya yanlışlığa bakmaksızın bir fikrin savunmasını yapmak, kendi dinini, mensup olduğu düşünceyi veya ekolü her türlü düşünce ve inançtan üstün görmek, Taassup da kör bir tarafgirlik ve doğruluğu hiç araştırılmadan karşıt düşünceyi inkâr vardır.

riya: ikiyüzlülük. inandığı, düşündüğü gibi davranmama, özü sözü bir olmama huyu.
bir islam dinî terimi olarak riya, dünyevî çıkarlar elde etmek için dindar gibi görünmek veya ibadetleri yerine getirmektir

salabet: Metanet, sağlamlık, dayanma kuvveti.

atam! sen ne büyük adamsın! bir cümle ile yurdum insanının ruhunu okumuşsun!
tespitlerin yaklaşık bir asır sonra bile geçerliliğini koruyor.

müslüman görünüp yalanı, iftirayı, rüşveti, hırsızlığı, yolsuzluğu savunanlar ne güzel de anlatılmış bu cümlede!
onlar o kadar bağnaz ve körü körüne inanmışlar ki gerçekleri bile görmez / inkar eder olmuşlar!
bu halkı eğitmiş, ona özgürlüğünü vermiş, medeniyete taşımış ama yine de yaranamamış büyük komutan, siyasetçi ve devlet adamıdır.
türk ulusunun istiklalini hedef tutmuş şahsiyet.
dünya'ya gelmiş en büyük şahsiyet.
kürtlerin ve "arap tarzı" müslümanların kalbini feth edememiş şahıs.
Ondan iyi bir lider Türkiye'ye ve Dünya'ya gelmemiştir.
(bkz: peygamber hariç)