bugün
- her evde bulunan efes pilsen bardağı3
- son 1 ayın en başarılı gammazları2
- takip ediliyorum hissi2
- filistin in ermeni soykırımını tanıması18
- türklerin her ırkı türk sanması10
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle32
- israil'in 1915 olaylarını soykırım tanıması2
- kürtlerin muhteşem ve harika derecede ezik olması10
- sözlüğün aptal kaynaması13
- evde makarna yapmanın maliyeti3
- eşcinsel2
- velvet43
- 2026 dünya kupası38
- sözlükte yokluğu hissedilen yazarlar10
- futbol32
- türklerin medeniyet kuramama nedeni8
- kürtlerin iyi olduğu konular5
- 28 haziran 2026 güney afrika kanada maçı12
- atatürkçülük ile 2026 da ülke yönetilmez16
- kürtlüğüyle kavgalı olan pandela7
- herkesle iyi anlaşan insan18
- akrep burcu kadını ile uyumlu burçlar4
- aselsan5
- parcalandim toparlanamiyorum5
- deniz göktaş7
- pandela7
- türklerin 2kg avrupalıların 200gr sabun tüketmesi6
- falıma bakmak isteyen var mı28
- üstteki yazarın mesleğini tahmin etme7
- herzevekil ile revani yemek5
- 19 yaşında kızla yatmak15
- lgbt onur yürüyüşü4
- göbeksiz erkek5
- anın görüntüsü25
- erkeklerin boy tahmini yapması5
- türklerin hiçbir işte başarılı olamaması4
- hoşlanılan kızı adamın birinin yemesi9
- tüm çıplaklığımla burdayım10
- 10 parmağında 10 marifet olan azize4
- japonya10
- neden sevgilim yok4
- güney afrika7
- cinlerin geceleri tuvaletlerde takılması4
- sevgili it3
- tayyibistan3
- kamos2
- ilişkiye bir süre ara vermek10
- giresun da otobüs durağında bekleyen turist kız12
- deniz baykal7
- kılıçdaroğlu'nun gerçek yüzünü ne zaman gördünüz5
özlenen dizidir.
türk dizileri furyasına 2020 yılında tamamen veda etmeye hazırlanan, ansızın 1. bölümde öylesine beklentisiz bir şekilde izlemeye başlayan beni, yine simülasyona bağımlı yapmayı başaran, ve bana kalırsa harbiden prodüksiyon bakımından zirveye oynayan bir türk dizisiydi.
özellikle müziklerinden tutun da, senaryosuna kadar çok ince şekilde işlenmiş, ve izleyiciyi ekrana bağlayan manipülasyon teknikleriyle insanların duygularını darmadağın edip, yine gerçek hayatı unutturup simülasyon evrenine hapsetmeyi başarmıştır.
2020'nin nisan ayında pandemi sebebiyle bir anda ara verip, yeni sezona çok uzun bir süre sonra giriş yapınca, ilk sezondan aldığı reytingi alamayıp, götü başı dağıtmıştır. bir de o dönemde artık insanlar pandemiden dolayı hastanelerden tiksindiği için, hastane odaklı dizileri izlemeye de bir o kadar sıcak bakmamış olacaklar ki, dizinin reytingleri iyice yerin dibine girmişti. bunun döneminde yayınlanan hekimoğlu dizisi de yüksek ihtimalle bu sebeple piyasaya tutunamayıp ekranlara veda etti.
sağlık olsun, en çok müziklerini özlesem de, seni de bir ayrı özledim.
♪https://www.youtube.com/w..._channel=AytekinAta%C5%9F ♪
türk dizileri furyasına 2020 yılında tamamen veda etmeye hazırlanan, ansızın 1. bölümde öylesine beklentisiz bir şekilde izlemeye başlayan beni, yine simülasyona bağımlı yapmayı başaran, ve bana kalırsa harbiden prodüksiyon bakımından zirveye oynayan bir türk dizisiydi.
özellikle müziklerinden tutun da, senaryosuna kadar çok ince şekilde işlenmiş, ve izleyiciyi ekrana bağlayan manipülasyon teknikleriyle insanların duygularını darmadağın edip, yine gerçek hayatı unutturup simülasyon evrenine hapsetmeyi başarmıştır.
2020'nin nisan ayında pandemi sebebiyle bir anda ara verip, yeni sezona çok uzun bir süre sonra giriş yapınca, ilk sezondan aldığı reytingi alamayıp, götü başı dağıtmıştır. bir de o dönemde artık insanlar pandemiden dolayı hastanelerden tiksindiği için, hastane odaklı dizileri izlemeye de bir o kadar sıcak bakmamış olacaklar ki, dizinin reytingleri iyice yerin dibine girmişti. bunun döneminde yayınlanan hekimoğlu dizisi de yüksek ihtimalle bu sebeple piyasaya tutunamayıp ekranlara veda etti.
sağlık olsun, en çok müziklerini özlesem de, seni de bir ayrı özledim.
♪https://www.youtube.com/w..._channel=AytekinAta%C5%9F ♪
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar