bugün
- yeni insanlarla tanışmak istememek13
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı17
- cehaletln cazibesi8
- edip cansever okumak4
- emeklilik sisteminin artık sürdürülememesi2
- saygılı olmak2
- myammar da katledilen müslümanlar2
- yalnızlıktan keyif almak4
- cemil tugay3
- kilo verdiren gıda7
- hoşlanılan erkeğin kel olduğunu açıklaması9
- 18 haziran 2026 cemil tugay'ın chp den istifası2
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak8
- kafakoparan dede3
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
- deliler4
- petrol kralları2
- bir şair bir şiir2
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek17
- islam düşmanlarına epstein şoku14
- tatil bittikten sonra2
- yunan kültürü vs türk kültürü7
- ankara4
- istanbul merkezli usulsüz iskan operasyonunda 12 t2
- son 3 günde sadece 5 saat uyumuş olmak5
- yürüyüşe çıkmak3
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler14
- minik kurbaga4
- zeki biriyle sohbet etmek4
- baba ile içki içmek4
- evrene bir mesaj bırak8
- akp2
- kendini zeki sanan biriyle sohbet etmek3
- iki gözlüğü üst üste takmak2
- her şey farklı olabilirdi hissi2
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı9
- kamyoncuların durduğu mola yeri iyidir goygoyu4
- susam sokağı sakinleri2
- hoşlanılan kızın çiğköfte yoğurdum gelsene demesi4
- ismail kartal12
- susam sokağı2
- ismail kartal vs okan buruk2
- koala akıllı olsun akıllı3
- dinlerle geçen dört beş bin yıl3
- beşar esad vs kemal kılıçdaroğlu5
- prof dr yılmaz önal2
- asansörde kalmak5
- rusya ukrayna savaşı3
- daredevil2
- sözlük erkekleri kadın olsa nasıl görünürdü8
psikiyatrik öyküsü olan bir hastanın asla almaması gereken hapın hammmaddesi. işler iyicene sarpa sarabilir.
manyak işi ilaçtır. uyumamak için içilir.
fizyolojik olarak bağımlı bırakıyor mu bilmiyorum ama psikolojik olarak bıraktığı kesin.ona muhtacım. zira sadece 5 gündür kullanıyorum.
Klasik uyarici ilaclarin daha nazik versiyonu.
Yan etkilerine dair bir cok bulgu var ama hala kesin olarak bir sey yok. Bu biraz onu korkutucu yapiyor. Kimine gore klasik uyarici medikasyonlarina kiyasla daha disforik.
Yan etkilerine dair bir cok bulgu var ama hala kesin olarak bir sey yok. Bu biraz onu korkutucu yapiyor. Kimine gore klasik uyarici medikasyonlarina kiyasla daha disforik.
Tez yaziyorum ve ayni zamanda oldukca yorucu bir kac isle daha ugrasmak zorundayim. Ilk baslarda cok goze batmamakla beraber gun icerisinde yeterince odaklanamadigimi ve dikkatimin cok cabuk dagildigini farkettim. Yani oyle bir noktaya geldi ki 4-5 saatlik is yukunu gunlere yayar oldum.
Bu durumu biraz arastirdim ve arkadaslarla konustum. Modafinil tavsiye ettiler.
- buradan sonrasi icin ufak bir not: kesinlikle bir tip uzmani veya saglikci degilim. sadece kendi deneyimimi paylasiyorum. okurken bunu aklinizda bulundurun lutfen -
Bugun kahvalti yaptiktan sonra sabah 11 gibi 200mg hapi tek doz olarak aldim. Mumkun oldugunca erken almak gerekiyor. Zira gece uyutmuyor.
Ilaci aldiktan sonra biyonik bir insana donusmedim ama 3-4 saat boyunca oldukca rahat odaklandim. Isimi gucumu hallettim. Herhangi bir duygu durum degisikligi yoktu. Normalde nasil hissediyorsam oyle hissettim.
Algilarimda bir degisik gozlemlemedim. Bumu nasil aciklayabilecegimi bilemiyorum ama kendimden oldukca emindim yani. Normale kiyasla biraz konuskan oldugumu farkettim.
Yan etkilerine bakacak olursak, hapi aldiktan yaklasik 5 saat sonra hafif bir bas agrisi basladi. Siddetli degil ama beni rahatsiz etti. Gun icinde yemek yemeyi unuttum diyebilirim. Ki benim icin normal sartlarda mumkun degil bu durum. Ha bir de bu satirlari yazarken sabah oluyor. Uyuyamadim yani *
Sonuc olarak:limitless gibi nzt triplerine hic girmeyin. Hislerinizde bir degisiklik olmuyor. Super zeki bir insana donusmuyorsunuz. Kafaniz da guzel olmuyor. Ama odaklanma konusunda olumlu bir etki gordum. Bir daha kullanir miyim? Odaklanamadigim icin yapmam gereken isleri yapamazsam ve yine yumurta tavugun gotune dayanirsa muhtemelen evet...
Bu durumu biraz arastirdim ve arkadaslarla konustum. Modafinil tavsiye ettiler.
- buradan sonrasi icin ufak bir not: kesinlikle bir tip uzmani veya saglikci degilim. sadece kendi deneyimimi paylasiyorum. okurken bunu aklinizda bulundurun lutfen -
Bugun kahvalti yaptiktan sonra sabah 11 gibi 200mg hapi tek doz olarak aldim. Mumkun oldugunca erken almak gerekiyor. Zira gece uyutmuyor.
Ilaci aldiktan sonra biyonik bir insana donusmedim ama 3-4 saat boyunca oldukca rahat odaklandim. Isimi gucumu hallettim. Herhangi bir duygu durum degisikligi yoktu. Normalde nasil hissediyorsam oyle hissettim.
Algilarimda bir degisik gozlemlemedim. Bumu nasil aciklayabilecegimi bilemiyorum ama kendimden oldukca emindim yani. Normale kiyasla biraz konuskan oldugumu farkettim.
Yan etkilerine bakacak olursak, hapi aldiktan yaklasik 5 saat sonra hafif bir bas agrisi basladi. Siddetli degil ama beni rahatsiz etti. Gun icinde yemek yemeyi unuttum diyebilirim. Ki benim icin normal sartlarda mumkun degil bu durum. Ha bir de bu satirlari yazarken sabah oluyor. Uyuyamadim yani *
Sonuc olarak:limitless gibi nzt triplerine hic girmeyin. Hislerinizde bir degisiklik olmuyor. Super zeki bir insana donusmuyorsunuz. Kafaniz da guzel olmuyor. Ama odaklanma konusunda olumlu bir etki gordum. Bir daha kullanir miyim? Odaklanamadigim icin yapmam gereken isleri yapamazsam ve yine yumurta tavugun gotune dayanirsa muhtemelen evet...
eski nick'im idi kendisi.
GABA üzerinde ki etkisi(inhibitör) müthiş.
uyutmadığı gibi depersonalizasyon yaşattığı da oluyor.
GABA üzerinde ki etkisi(inhibitör) müthiş.
uyutmadığı gibi depersonalizasyon yaşattığı da oluyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar