bugün
- 186 boyundaki erkek19
- kabak yemeği vs hamburger10
- alevi erkek8
- bursalı erkekler9
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır10
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- erzincanlı erkekler6
- istanbullu erkekler5
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- tavuk döner ısmarlayan erkek6
- 32 yaşına girmek12
- bir meyve olsanız ne olurdunuz3
- sivaslı yiğidolar6
- antalyalı erkekler5
- gün içinde uyuduğu için gece uykusu gelmeyen insan3
- kürt erkek5
- nervionun merak ettiği yazar19
- ahmet sezer bey9
- din tartışması7
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- adıyamanlı erkekler5
- sözlükteki birader adı altındaki masonik yapılanma7
- g'i l d'e d l'i l y20
- zengin olsanız ne yapardınız9
- cezayir erkekği4
- proteini yüksek sporcu tarifleri2
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- nervio'ya aşık olmak5
- sözlük kızlarının artık yemek pişirmemesi sorunu4
- yalnizca deli yalnizca sair21
- norveçte bok olsam9
- ilk buluşmada ne getirilmeli3
- ilk buluşmada hesabı kim öder7
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- şehir şehir dolaşıp koca arayan tip3
- gocu27
- izmirli kızlar4
- seat leon fr3
- habire1240
- sevişirken yatak odasına ninja girmemiş insan2
- bugün açılacağım sözlük kızı12
- yeni parti için alternatifli hazırlık2
- terlik giyen erkek5
- ben ahbap derneğine güveniyorum4
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- büyük bir pipiye sahip olmak4
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- katatespizartmasi17
- arkadaşlar bakar mısınız21
- rte'nin fethettiği topraklar6
akciğer, larinks kanserinde olduğu gibi sigaranın neden olduğu kanser türü.
sigara'nın sebeb olduğu amerika'da 2.ci türkiye'de 1.ci sırada ki kanser çeşidi. üroloji servisinde gecenin köründe gizlice baktığım hemşire dosyasında 25 hastanın 20 sinde gördüğüm kanser türü.
zırt pırt nükseden kanser türüdür.metastatik durum olmadığı sürece genelde kemoterapi veya radyoterapi verilmez.genelde 6 ayda 1 nüks ederek hastaya yaşamı zindan eder.
sigara, kimyasal boya ve alkol kaynaklı olarak lanse edilen, en çok erkeklerde görülen, benim de en yakın şahit olduğum kanser çeşidi. idrarda kan veya renk değiştirme şikayeti ile farkındalık verir. tipik kemoterapi öncesi aşamalar uygulanır kain büyük ihtimal mesanenin alımı gerekir. hastaların mesane alımından korkusu bağırsaktan yapay mesane yapımı ile geçirilir. bu yapay mesaneye alışmak yılları dahi alır. tuvalete saat başı alarm kurarak kalkmanız gerekmektedir. tam iyileştim diye sevinen hasta, tekrar kanserli hücrenin üremesi ile tedaviye alınır. radyoterapi gerek görülen hasta, on yıl sonra artık psikolojik ve fiziksel olarak dayanamaz hale gelir. yakınındakilerin üzülmek, korkmak ve moral vermekten başka çareleri kalmaz.
genel görü: şansınız ve gücünüz varsa kanserle yıllarca savaşabilirsiniz. ama yıllar sonra o sizi 4. evre olarak bulup tüm vücudunuza yayılmaya başlarsa pes etme ihtimaliniz artabilir.
genel görü: şansınız ve gücünüz varsa kanserle yıllarca savaşabilirsiniz. ama yıllar sonra o sizi 4. evre olarak bulup tüm vücudunuza yayılmaya başlarsa pes etme ihtimaliniz artabilir.
dokuz yıl boyunca karşı konulabilmiş ama metastazına engel olunamamış, ölüm sebebi olarak geçen kanser türü. 2004 yılından ge.en haftaya kadar tüm belirtilerine yakından şahitlik ettiğim ve ölümden sonra trafik kazası, kalp krizi gibi tipik diğer ölümlerden daha çok nefret ettiğim kanser.
en çok erkeklerde görülen ve erkekte görülen kanserlerin % 7 sini oluşturan, idrar yaparken ağrı olmadığı halde pıhtılı ya da pıhtısız kan gelmesi, idrarda eritrositlerin çok görülmesi ile kendini gösteren kanser türü.
konu hakkında detayli bilgisi olan arkadaşlardan mesaj alabilirmiyim.Hassasiyetinize güveniyorum.
büyük sıklıkla erkeklerde görülen ve idrar boşaltımı gibi günlük periyodik bir eylemi kökten etkileyebileceğinden çok ızdırap çektirebilme potansiyeli yüksek hastalık.
prostattan daha tehlikeli/ölümcüldür.
prostattan daha tehlikeli/ölümcüldür.
(video artık mevcut değil)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar