bugün
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- arkadaşlar bakar mısınız21
- ton balığını kim yiyor sorunsalı8
- rüyada zehra güneş'e sarılmak5
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı11
- yalnizca deli yalnizca sair20
- katatespizartmasi17
- kitap okurken ağlamak7
- telefonun başında çaresiz beklediniz mi5
- hmm diye mesaj yazan türk kızı5
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der7
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak16
- sinirli kadını sakinleştirmek6
- kitap okurken ağlayan erkek3
- her şeyle dalga geçme mertebesine varan insanlar3
- uzun ve ince sigara içmeye alışmak2
- merkür retrosu3
- eski bir şarkıyla travmaları hatırlamak4
- iran da 120 çocuğun öldüğü okul saldırısı6
- odyssey6
- evlenip boşanmış erkeklerin değerinin düşmesi9
- ömer yıldırım2
- özlem tekin2
- üsküdar da martıya eziyet6
- çamoluk3
- bakar mısınız dedikten sonra kimsenin bakmaması4
- şehre inen domuzları besleyen kadın6
- grizzy and the lemmings2
- bir idam mahkumunun son günü2
- mucize beklemeyen insan2
- ordu4
- kayseri ve konyanın yobaz olması2
- sevilen kızın ağzımıza vermesi2
- hoşlanılan kızın fakirlerle konuşmuyorum demesi2
- instagram'ın alışveriş merkezine dönüşmesi2
- kredi kartı2
- 23 temmuz 2026 türkiye kanada voleybol maçı2
- bir gün benden şikayet ettiğin ne varsa2
- sabah bi kalktın kadınsın napardın20
- recep tayyip erdoğan9
- ağzına verilmek istenen kızın ağzına almaması18
- iyi insan olmak4
- esira2
- velvet47
- değişim partisi4
- 500 ve 1000 tl lik banknotların çıkmama nedeni6
- sözlükteki tipsiz erkekler3
- şimdi herkes su içsin9
- sapık entryler giren insanımsılar3
- arkadaşlar sizce bu etek nasıl17
yıllarımı verdiğim müthiş zevkli spor, daha doğrusu oyun. adı masa hokeyi midir bilinmez, kimisi disk maçı der, kimisi pak oyunu der, kimisi pak hokeyi der, kimisi masa hokeyi der. ama masada oynanıyor oluşu itibariyle masa hokeyidir en doğru söylenişiyle. yabancı gelmemesi gerekir size; hani alışveriş merkezlerinde çocuk oyun bölümlerinde masalar olur ya, bahsettiğim masa hokeyi denen zımbırtı o. tabi çocuk bölümünde o kadar gürültünün içinde oynananı birşeye benzemez bunun. o masadan bir tane de eve almak lazım gelir. işte o zaman dibine vurulur eğlencenin. arkadaşlar toplanır, turnuvalar yapılır; pata küte müthiş zevkli dakikalar geçirilir birlikte. lisede alışveriş merkezlerinde çocuk bölümlerinde oynamak kalırdık bu oyunu, daha sonra arkadaşlarla kalmaya başlayınca kendi masamızı aldık; profesyonelleştik efendim.
oyun refleksinizi ölçme ve geliştirmede çok faydalı. ilk oyunlarda topu göremezken sonraki zamanlarda 10 dakika boyunca o minicik masada pat küt topları savurabiliyorsunuz; refleksleriniz inanılmaz gelişiyor. 5 metreden taş atsalar rahat yakalarsınız, o derece. bunun yanında ciddi anlamda kol kası yapmaya yarıyor bu oyun. kaslarınızı gevşetip rahatlatır sürekli elinizi kolunuzu ileri-geri oynattığınız için. fazla oynadığınızda da kas yapar çünkü masaya, diske alışmak kolay olmaz, ağır gelir adamın eline. ama daha sonra diski masadan uçurduğunuzu görürsünüz. ha bunlar kız arkadaşınıza biri yavşadığında da feci derecede faydalı olabilir. hayvan gibi kol kasıyla saniyede 5 yumruk sallayabilirsiniz herife. tabi bunlar abartı ama bu etkileri var yani, ben kendim gördüm. *
3 dakikalık oynanır genelde, eğer arkadaşlar arasında turnuva falan düzenlemeyi düşünürseniz çeşitli oyunlara benzetebilirsiniz. 3 dakikalık 4 periyot bir maç oynatabilirsiniz mesela basketbol gibi, ya da iki devre yapabilirsiniz. 3 dakika neymiş kardeşim spor mu şimdi bu diyenlere oynamalarını salık veririm; fazla fazla yetiyor adama 3 dakika, gözünüzü açamıyorsunuz zaten oyun esnasında. en az bir basketbol maçı kadar zevkli geçer maçları, 5 saniyede 5 gol atma şansınız da var, son 10 saniyede 5 gol yiyip maç kaybetme ihtimaliniz de var. rakibiniz iyi oynamayı bilmeyen biriyse her saniye gol atabilirsiniz bile, o derece artistik bir oyun.
pek güzel oynarım ben; arkadaşımla yaptığım ve 18-17 kazandığım unutulmaz bir maç vardı. 3 dakikalık oyunda 18-17 evet. 180 saniyede 35 gol, siz hesap edin. yaklaşık 5.5 saniyede bir gol olmuş demek ki. böyle birşeydir masa hokeyi.
oyun refleksinizi ölçme ve geliştirmede çok faydalı. ilk oyunlarda topu göremezken sonraki zamanlarda 10 dakika boyunca o minicik masada pat küt topları savurabiliyorsunuz; refleksleriniz inanılmaz gelişiyor. 5 metreden taş atsalar rahat yakalarsınız, o derece. bunun yanında ciddi anlamda kol kası yapmaya yarıyor bu oyun. kaslarınızı gevşetip rahatlatır sürekli elinizi kolunuzu ileri-geri oynattığınız için. fazla oynadığınızda da kas yapar çünkü masaya, diske alışmak kolay olmaz, ağır gelir adamın eline. ama daha sonra diski masadan uçurduğunuzu görürsünüz. ha bunlar kız arkadaşınıza biri yavşadığında da feci derecede faydalı olabilir. hayvan gibi kol kasıyla saniyede 5 yumruk sallayabilirsiniz herife. tabi bunlar abartı ama bu etkileri var yani, ben kendim gördüm. *
3 dakikalık oynanır genelde, eğer arkadaşlar arasında turnuva falan düzenlemeyi düşünürseniz çeşitli oyunlara benzetebilirsiniz. 3 dakikalık 4 periyot bir maç oynatabilirsiniz mesela basketbol gibi, ya da iki devre yapabilirsiniz. 3 dakika neymiş kardeşim spor mu şimdi bu diyenlere oynamalarını salık veririm; fazla fazla yetiyor adama 3 dakika, gözünüzü açamıyorsunuz zaten oyun esnasında. en az bir basketbol maçı kadar zevkli geçer maçları, 5 saniyede 5 gol atma şansınız da var, son 10 saniyede 5 gol yiyip maç kaybetme ihtimaliniz de var. rakibiniz iyi oynamayı bilmeyen biriyse her saniye gol atabilirsiniz bile, o derece artistik bir oyun.
pek güzel oynarım ben; arkadaşımla yaptığım ve 18-17 kazandığım unutulmaz bir maç vardı. 3 dakikalık oyunda 18-17 evet. 180 saniyede 35 gol, siz hesap edin. yaklaşık 5.5 saniyede bir gol olmuş demek ki. böyle birşeydir masa hokeyi.
6 yıldan beri namağlüp ünvanımı koruduğum oyun. en az 6 atarım söylemesi.*
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar