ekmek arası köfte yiyen görgüsüz ile kanka olmaktır.
italya ve sicilya'nın alayının görgüsüzlükten öldüğünün resmidir.
1.5 liraya 3 kişinin karnını doyurmasıdır. allah kabul etsin işte.
bu cümleyi kuran insanın lise terk olduğunu hemen anlayabilirsiniz.
adam hiç üniversiteli sıkıntısı çekmemiş, ac kalmamış, parası yok diye minibüse binmeyip yurumemis, adam hiç her öğününde makarna yememiş.

ayıp.
michael schumaher ile ortak noktamızdı en sevdiğimiz yemeğin domatesli makrana olması. schumaher de bende fakir ve görgüsüz olduğumuz farkedemedik demek ki.
makarna candır.
12 liralık olanları da var bunların.

demek ki neymiş fakirlik zekilikmiş. vermeyiz o kadar para alırız bimden 1.5 liraya.
hiç parası olmadığı halde çocuğuna muz alamayan görgüsüz babanın yandında devede kulaktır.
Öğrencinin herşeyidir.
Evinde makarna pişirip yiyenleri ezme çabası içerisinde olan zengin ibnelerin Lüks spagetti restorantlarında yiyerek çelişki yarattıkları görgüsüzlük ve fakirliktir.

Not: 1,5 tl makarna hadi tüp, içine kattığın domates derken toplamda 4 kişilik makarna maliyeti 3 tl yi geçmezken dışarıda porsiyonuna 20 tl verip yemek akıl karı değil. Bu zenginleri anlamak çok zor çok.
makarna gibisi var midir. ister sade ister peynir ister ketcap mayonez ister yogurt ister et. herseyle yenir. sevdicegimin 3 gun boyunca salcali makarnasini yedim yine olsa yine yerim.
makarnanın bir kültür ve bir yaşam tarzı olduğunu bilmektir bazen.
çok mu severim makarnayı? hayır.
ama görgüsüzlük ve fakirlik midir? o da hayır.
(bkz: mezzaluna da penne arabiata yiyen görgüsüz fakir).
öğrenci için ekmek kadar önemli olan yiyecektir.
italyanlar makarnayı evlerinde bizdeki mantı günü gibi hazırdan değil hamurundan itibaren özenle hazırlarlar. evlerde yapılan makarnayı dışarıda yiyemez hani italyanların makarnası çok iyiydi değilmiş dedirtir. italyanların evde hazırladığı makarnayı yakalamalısınız. dışarıda olanlar hazır çorba gibidir evde pişirdiğimiz çorbalar gibi değil.