bugün
- akepe neden kültürel hegemonyayı ele geçiremedi19
- kadınlar2
- 19 yaşında kızla yatmak4
- 28 haziran 2026 demokratik kongo özbekistan maçı4
- 28 haziran 2026 hırvatistan gana maçı5
- özgürlük ve zorunlu eğitim paradoksu5
- demokratik kongo cumhuriyeti5
- genç olmanın en güzel yanı6
- genç görünmeye çalışmak7
- 28 haziran 2026 panama ingiltere maçı4
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı31
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet19
- gitme diye yalvarmak6
- 1 temmuz kabotaj bayramı4
- eski işyerine tekrar başlamak4
- giresun da otobüs durağında bekleyen turist kız8
- dua edince iletildi mesajı gelmesi3
- kadir inanır22
- sabaha kadar okunacak kitap4
- içtim şarabı13
- eski eşle tekrar evlenmek4
- sözlüğe kız girince telefona bildirim gelmesi5
- anın görüntüsü22
- dünya12
- amerika birleşik devletleri7
- portekiz5
- sözlükteki gizli düşmanım10
- kolombiya4
- insanın geçmişinin karanlık olması9
- kuran-ı kerim3
- 28 haziran 2026 kolombiya portekiz maçı2
- kemalist dünya24
- insan5
- x in memeleri3
- opel frontera2
- abd'yi yenmiş olduk bu da bir başarı3
- öldükten sonra bana ne olacak5
- almanya5
- sözlük kızlarını harika yapan detaylar9
- uludağ sözlüğün boşalması3
- şarapçı bey koala birader3
- 30 haziran 2026 hollanda fas maçı3
- her insanın bir cini olması8
- 33 yaşında olmak3
- true'nun çaylak olması16
- velvet28
- arşivlenmesi gereken resimler3
- ilgi manyağı3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak7
- rakı sevmemek7
ahdolunmuş, bilinen, sözü geçen, sözleşilen. ayrıca: fena bilinen kadın.
Madem kılıçdaroğlu bırakmıyor ben niye bırakayım enayimiyim diyen üçkağıtçı yazar.
inandığı evrim konusunda tartışmaktan aciz yazar.
https://www.uludagsozluk.com/e/32678032/ Şöyle bir şey yazmış.
Ben de, ''kur'an tarihsel bir kitap değildir. ayrıca öyle bir ayet de yok.'' dedim.
Söz konusu ayette; 42:7 'kentlerin anası ve çevresini uyarman için ve gerçekleşecek olan toplanma gününe karşı uyarman için biz kusursuz bir dile sahip olan bir kuran'ı böylece sana vahyediyoruz. onlardan bir kısmı bahçeye, bir kısmı da cehenneme girecektir.' diyor.
Ve dedim ki: ''buradan öyle bir anlam çıkartamazsın, ''çevresini'' de diyor. ayrıca aksi yönde bir sürü ayet var. istersen sana atabilirim. mesela; 'en büyük şahit kimdir? diye sor ve de ki; “allah’tır! o, benimle sizin aranızda şahittir.” bu kur’an bana vahyedildi ki sizi ve ulaştığı kişileri onunla uyarayım. de ki: siz allah ile birlikte başka tanrıların olduğuna şahit misiniz? “ben şahit değilim.” de ki: “o tek tanrı’dır. ben sizin o’na ortak saydıklarınızdan uzağım.' (en’am suresi 6/19) ayeti.
Evet arkadaşımız bu ayet karşısında sıkışıyor ve cevap veremiyor. Verdiği tek cevap şu oluyor: ''kardeş şuraya bi bak istersen. iyi akşamlar. http://bakirkoyruhsinir.gov.tr/'';.
Klasik bir cahil ateist. sıkışınca böyle alakasız, mantıksız cevaplar veriyorlar. *
Benim halet-i ruhiyem hastaneye yatacak kadar kötü değil. Ama kendilerinin mutlaka gitmeleri gerekiyor.
Ben de, ''kur'an tarihsel bir kitap değildir. ayrıca öyle bir ayet de yok.'' dedim.
Söz konusu ayette; 42:7 'kentlerin anası ve çevresini uyarman için ve gerçekleşecek olan toplanma gününe karşı uyarman için biz kusursuz bir dile sahip olan bir kuran'ı böylece sana vahyediyoruz. onlardan bir kısmı bahçeye, bir kısmı da cehenneme girecektir.' diyor.
Ve dedim ki: ''buradan öyle bir anlam çıkartamazsın, ''çevresini'' de diyor. ayrıca aksi yönde bir sürü ayet var. istersen sana atabilirim. mesela; 'en büyük şahit kimdir? diye sor ve de ki; “allah’tır! o, benimle sizin aranızda şahittir.” bu kur’an bana vahyedildi ki sizi ve ulaştığı kişileri onunla uyarayım. de ki: siz allah ile birlikte başka tanrıların olduğuna şahit misiniz? “ben şahit değilim.” de ki: “o tek tanrı’dır. ben sizin o’na ortak saydıklarınızdan uzağım.' (en’am suresi 6/19) ayeti.
Evet arkadaşımız bu ayet karşısında sıkışıyor ve cevap veremiyor. Verdiği tek cevap şu oluyor: ''kardeş şuraya bi bak istersen. iyi akşamlar. http://bakirkoyruhsinir.gov.tr/'';.
Klasik bir cahil ateist. sıkışınca böyle alakasız, mantıksız cevaplar veriyorlar. *
Benim halet-i ruhiyem hastaneye yatacak kadar kötü değil. Ama kendilerinin mutlaka gitmeleri gerekiyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar