bugün
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- en iyi antidepresan7
- deli olduğunun farkına varmak6
- true denilen yazar10
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- acıkmamak için öneriler5
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- kötü biri olduğunu bilmek4
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- arkadaşlar nasılsınız6
- diyanetin abd'deki villaları8
- meyve kokan insan2
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- gecenin şarkısı5
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek3
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- gammazlar çetesi18
- rocky 4 te aporlo'nun ölmesi3
- iç sesin sürekli konuşması3
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı4
- hayatın acımasız olduğunun anlaşıldığı anlar2
- cilgincapkin221
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- abd iran anlaşması imzaya hazır2
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- ışınlanma2
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- türkiye de yaşanabilir en ideal şehir5
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- adalet duygusu2
- ferdi tayfurun 6 milyar tl servet yapması4
- sürekli aynı şeyleri yapmanın can sıkması2
- sarı yeleli aslan trump8
- zaman baba birader bey birader4
- cibali sahil3
- otobüs muavini3
- chp'nin hali ne olacak49
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
- şato sahibi olunsa yapılacak ilk şey2
- 15 mayıs uludağ sözlüğün kurtuluşu3
- trabzon'un abartılmış balon bir şehir olması3
- yazarları gülümseten şeyler6
- en iyi türkçe klip3
- hababam sınıfı semra hoca7
- iyi geceler arkadaşlar2
yedinci nesil yazar. selam ederim.
Dizi fikrini desteklediğim yazar.
gece gece şu mesajı yollamak suretiyle çileden çıkarmış arkadaş.
"iyi geceler dostum bugün sözlükler arası dolaşırken nczn sözlük adlı oluşumda bir şey dikkat ve ilgimi çekti adamlar sözlüklerine özel olarak dizi çalışması yapmaktalar biraz daha araştırmalarım sonucunda bunun yanı sıra yazarlar bir başlık altında doğaçlama tiyatro ve tanınmış simalarla röportaj yapıp yayınloyorken biz uludağ sözlük ün degerli yazarları olarak maalesef behlül ün libidosundan başka bişeyden bahsetmez olduk yalnış anlaşılmasın güzel paylaşımlarını sunan arkadaşlarımızda var ama arada kaynayıp gidiyor şimdi benim düşüncem şu biz neden nczn sözlük denen oluşumun yaptığı işleri yapmıyoruz bizde sözlüğe özel dizi hazırlayalım olmazmı, yönetime git söyle diyen arkadaşlarıız oldu düşünmedim değil ama yönetim fikriyatımızı benimsermi ilgilenirmi tereddütte kaldım açıkçası bende tüm yazar dostlara bu mesajı yolluyorum toplanıp yaratıcı orjinal birşeyler yapalım diye."
görüldüğü üzere dizi fikri nczn isimli bir sözlüğün reklamını yapmaktan ibaret. bir sözlüğün reklamını yapma olayını bu kadar ucuzlaştırdığı ve insanları kandırmaya yönelik eylemlerde bulunduğu için kendisini esefle kınıyorum. gel yazar ol dostum dese lahza teredüt etmem gider yazmaya başlardım. toplam 28 entry'in var, 2 si nczn sözlük başlığına övgü içerikli, ne diye ayak yaparsın bize burda arkadaşım. iki satır samimi olun allah aşkına yahu.
"iyi geceler dostum bugün sözlükler arası dolaşırken nczn sözlük adlı oluşumda bir şey dikkat ve ilgimi çekti adamlar sözlüklerine özel olarak dizi çalışması yapmaktalar biraz daha araştırmalarım sonucunda bunun yanı sıra yazarlar bir başlık altında doğaçlama tiyatro ve tanınmış simalarla röportaj yapıp yayınloyorken biz uludağ sözlük ün degerli yazarları olarak maalesef behlül ün libidosundan başka bişeyden bahsetmez olduk yalnış anlaşılmasın güzel paylaşımlarını sunan arkadaşlarımızda var ama arada kaynayıp gidiyor şimdi benim düşüncem şu biz neden nczn sözlük denen oluşumun yaptığı işleri yapmıyoruz bizde sözlüğe özel dizi hazırlayalım olmazmı, yönetime git söyle diyen arkadaşlarıız oldu düşünmedim değil ama yönetim fikriyatımızı benimsermi ilgilenirmi tereddütte kaldım açıkçası bende tüm yazar dostlara bu mesajı yolluyorum toplanıp yaratıcı orjinal birşeyler yapalım diye."
görüldüğü üzere dizi fikri nczn isimli bir sözlüğün reklamını yapmaktan ibaret. bir sözlüğün reklamını yapma olayını bu kadar ucuzlaştırdığı ve insanları kandırmaya yönelik eylemlerde bulunduğu için kendisini esefle kınıyorum. gel yazar ol dostum dese lahza teredüt etmem gider yazmaya başlardım. toplam 28 entry'in var, 2 si nczn sözlük başlığına övgü içerikli, ne diye ayak yaparsın bize burda arkadaşım. iki satır samimi olun allah aşkına yahu.
kırk yılın başı mesaj gelince sevindim ben de. meğer satıcıymış. patron yok valla.
yanlış kelimesini doğru kullanmayı bilmeden bize fikir vermeye çalışan yazar.
klonlaşmaktan ileriye gidemeyecek olan bir dizi fikrini atan yedinci nesil yazardır. aydınlatsın sözlük semalarını. *
herkesin ayrı ayrı görüş, düşünce ve fikirlerine saygı duyan yazar olarak hoşbulmuştur, yalnız yeni gelen bir yazarın fikirleri neden bu kadar rahatsızlık vermiştir buna pek bir anlam verememeiştir, hem yapılan reklam değil uludağ sözlüğün çıkarları doğrultusu ile tüm sözlük yazarlarına gönderilmiş bir nevi toplantıdır buradaki maksat behlül ün makatı yerine daha orjinal fikirleri ortaya sunmak ve sözlükte paylaşılmasıdır. lakin görünen odur ki bu husus sadece bir reklam olarak algılanmış asıl anlatılmak istenen düşünce sallanmıştır bu da uludağ sözlük yazarlarının ne kadar misafirperver olduğunun göstergesidir. yiğidi öldür hakkını yeme demişler, bunu ezik, zaga, dpü sözlükte yapmış olsa ben gene burada paylaşırdırm.
görüşlerimi destekleyen yazar arkadaşlara teşekkürlerimi sunar, satıcı olarak gören arkadaşların düşüncelerine sadece saygı duyarım.
görüşlerimi destekleyen yazar arkadaşlara teşekkürlerimi sunar, satıcı olarak gören arkadaşların düşüncelerine sadece saygı duyarım.
girişimci ruhlu yazardır. sözlüğe gelir gelmez temaslara geçmiştir. bence biraz zamana ihtiyacı vardır, yazarları tanıyıp ona göre hareket etmesi daha doğru olacaktır eminim. atmış olduğu mesaj gayet olumlu düşünceler içermekte ancak zamanlama hatası yaptığını bilmesini isterim..
herşey rayına oturduğunda fikirlerinin arkasında olacağımız 7.nesil yazarımız..
gözüm üzerinde..
(bkz: tutmayın küçük enişteyi)
herşey rayına oturduğunda fikirlerinin arkasında olacağımız 7.nesil yazarımız..
gözüm üzerinde..
(bkz: tutmayın küçük enişteyi)
sözlük reklamı yapmaya çalışmadan önce Türkçe imla kurallarını öğrenmesi gereken yazar. okumakta zorlandım. berbat bir yazar bence.
ayrıca şunlara göz atmalı bence
dahi anlamındaki de ayrı yazılır
cümle sonlarına cümleye uygun olarak noktalama işaretleri konur.
soru eki mi ayrı yazılır
ayrıca şunlara göz atmalı bence
dahi anlamındaki de ayrı yazılır
cümle sonlarına cümleye uygun olarak noktalama işaretleri konur.
soru eki mi ayrı yazılır
gece gönderdiği mesajın akabinde tepkiyle karşılaşmış ve çaylak olmuş yazar.
silik yemiş 7. nesil yazar.
güncel Önemli Başlıklar