bugün

hafta sonlarının da hafta içine benzediği öğretim şeklidir. pazar sabahları gazete alınır, güzelce kahvaltı yapılırdı eskiden. şimdi olduğu gibi trt1 12'de 2.lig maçlarını verir onu izlerdik. hey gidi günler hey. konumuz ikinci öğretimdi.
edit:imla
insanı daha da tembel yapan bir durumdur. ama gündüz çalışıp akşam okumak isteyenler için bulunmaz fırsattır.
sabaha kadar oturmayı sağlayan bi durum.
fazla har(a)ç vermek.
sene boyu çalışır çabalarsın %10'luk dilime girip normal öğretim (bu da ne demekse) parası ödemek için, sonra çıkar bir fosil, nesli tükenmekte olan, hak yeyici aptalın biri sizi dersten bırakır ve sonra hayli yüksek bir ortalama, bölümdeki derece felan hikaye oluverir bir anda; bilgisayar gibi bir dersten DD ile kalır sonraki dönem paşa paşa ikinci öğretim harcı yatırırsın.
öğrenciliğin kralıdır.
ikinci öğretim genelde makina, gemi inşaa vb. mühendislik bölümlerinde olduğu için ve o bölümlerde de kız sayısı oldukça çok az olduğu ve birinci öğretimin de o saatlerde dersi olmadığı için üniversite ortamını fazla yaşayamayan öğreci topluluğuna ikinci öğretim denir. (bkz: bende dahil)
eskiden üniversitede sınıfta kalanlara ikinci kez öğretim anlamında ders tekrarı yaptırdıklarını sanmama sebep olan terim.
mükemmeldir, akşam yemekleri saat gecenin 1 inde yenir akşam kahvesi 2 ye 3 e sarkar sabah uyanmaları öğlen 2 3 u bulur acele acele hazırlanılır ve okul yolları.
harikadır heleki eskişehir gibi bir yerde okuyorsanız. gece özgürce dolaşırsın istediğin saat uyursun dersler zaten en erken 5 te başlar sen çoktan uykunu almış olursun.
ikinci öğretimde okuyanlar genelde hep daha az zeki oluyorlar.
bir insan uykudan bıkar mı, zaman zaman bu hisse kapılıyorum. ikinci öğretim biraz da bu demek. iyi düşünün.
ailedeki eğitim sonrası kişinin kendini eğittiği aşama gibi de algılanabilir. sonuçta ilk eğitimimiz ailemizin bize sormadan verdiği eğitimdir, bir diğer aşama ise bizim bunu geliştirdiğimiz evredir.

amen.
öğrenim hayatı boyunca sabah 7-8-9-10-11 gibi saatlerle hiç bir zaman karşılaşmama durumudur.
derslerin başlama saatleri okudugunuz ünv. göre değişir.
hocalar geç saatlere kadar ders işlemek istemediklerinden blok adı altında yapılan dersler cabucak biter.
yıllarca gündüz okula gittikten sonra gece okula gitmek ayrıcalık gibi gelir.*
bu ayrıcalık hissi harç ücreti ödeme zamanına kadar devam eder.*
1. öğretimlerden alınan vize, final sorularıyla derslerden daha kolay geçildiği,uykunun tadına varıldığı durum.
Öğrencilerin baykuşlar gibi gündüz akşama değin uyuyup gece ders gördükleri ve yaşamlarını geceleri idame etmeye sevk eden bir öğretim sürecidir ki gündüz öğretiminden daha zevklidir kanımca.
her sabah zorla uyanırken özendiğim sistem.
eğer doğuda okuyorsanız saat 4-5 gibi güneşin battığını düşünürsek 15 gün güneş görmemek gibi bir talihsizlik yaşayablirsiniz.
burs alamama gibi bir durum varmış. *
gece uykusu ile arası bozuk yeni üniversite öğrencisi adayları açısından tadından yenmezdir.
Günün en ölü saatinde okula gitmektir, ister kursa gidin ister part-time bir işte çalışın, tamamen istediğinizi yapabileceğiniz bir hayat tarzı sunar size bu program.
bütün gün evde oturup akşamları okula gitmektir. ayrıca yaz okulunda da dönem içinde olduğu gibi iki katı para ödemektir.
burs alamama gibi bir durumunun olmadığı, 4 kişi 2.öğretim kaldığımız evde 3ümüze burs çıkan ayrıcalıklı öğrenim görme biçimi.
vakti ile dönem harcımı yatırabilmek için işyerinde ki kadınların gününe katıldığım, öğrenim gördüğüm eğitim sistemi.

öpülmedik bir kulağımın arkası kalmıştı ln.