bugün
- disk'in sadece izmir de grev yapması sorunsalı9
- pdf nasıl okunur8
- maaşlar 82 bin tl yapılmazsa oylarımız akp ye9
- çocuklarının yanında darp edilen baba40
- yengeç burcu erkeğine katlanıyor olmak9
- sokakta rastgele bir kıza çıkma teklifi etmek18
- zengin olsan napardın8
- sözlük kızlarının bilekleri neden kalın sorunsalı18
- türkiye nin az gelişmiş bir ülke olması20
- 31 mayıs günesteki patlama13
- filistin'in gerçek yüzü15
- samsunspor12
- depresyon aktiviteleri9
- anın görüntüsü16
- sudekiray'a sarılmak istemek9
- kemalizm11
- teke tekte ağzını kırabileceğiniz sözlük yazları19
- bik bik'in mutfağına konuk olmak28
- şiir seven erkek10
- 31 mayıs 2025 psg inter maçı18
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası10
- çekici kadının tüm çekiciliğini götüren şeyler8
- 1 84 boyundaki erkek15
- en son ne yediniz21
- 17 yıl önce bugün sözlük yazarları ne yapıyordu11
- gecenin şiiri8
- flört sürecini bitiren ölümcül flört hataları10
- karton toplayan çocuk9
- yavuz bingöl8
- sözlük yazarları 15 temmuz da neredelerdi20
- true'nun terbiyesizleşmesi8
- 19 yıllık karısı erkek çıktı9
- ellerim bos gonlum hos11
- sakıncalı bulunan kuran meallerini toplama yasası16
- burçlara inanan erkek12
- azeri kızları9
- sözlüğün gey yazarları10
- akp'nin türkiye'ye getirdiği kast sistemi8
ikilem yaşamak, seçenekler arasında neyi seçeceğine karar verememek, bocalamak, kararsız kalmak.
genelde (bkz: iki ucu boklu değnek) durumlarında oluşan, çıkmaza düşme halidir. hayatta başa gelebilecek en boktan durumlardan biridir, verilecek her karar bir vazgeçiştirçünkü, ve doğru kararın ne olduğu asla önceden bilinemez...
bazı durumlar vardır, ne yapacağınızı veya karşınızdaki seçeneklerden hangisini tercih edeceğinizi şaşırırsınız. cümle içinde kullanmak gerekirse ikilemde kalırsınız.
şöyle birşey olsa gerek;
http://www.komikler.com/k...er/12:72585/Üçü_Bir_Arada
şöyle birşey olsa gerek;
http://www.komikler.com/k...er/12:72585/Üçü_Bir_Arada
eğer araba kullanırken gerçekleşirse kazaya sebebiyet verebilecek durumdur.
iki çağrının da çekici gelmesi, bazen de çağrıların kulakları sağır etmesi. kötüdür.
* (bkz: iki ucu boklu değnek)
ben bir ikilemde kaldım aşkım kalbim seni istiyor çüküm hepinizi
çok boktan bir durumdur. Hele de sonunu bilmiyorsan. Olacak felaketleri önleyemiyorsan.
içinde ne olduğunu anlamadığın bir şey varsa,anlama daha iyi. sonra bu başlığa gelip yazarsın arkadaş.
kitap mı okusam sözlüktemi dolaşsam. *
genelde 2 seçenek arasında kalmaktır birinin sonu iyi diğerini sonu kötü biter ve %80 siz kötü sonla biteni seçersiniz.
tabi tecrübelenince doğru kararı vermeye yavaş yavaş başlarsınız.
tabi tecrübelenince doğru kararı vermeye yavaş yavaş başlarsınız.
şu hayattaki en iğrenç şeylerden biridir. insan bir onu düşünür bir diğerini... tüm gün fonda o kararsızlık vardır ve her şeyi zehir eder insana.
arafta kalmaktır. bir nevi içsel işkencedir.
Akillara "en kotu karar, kararsizliktan iyidir" cumlesini getirir.
yaşadığım durumdur efenim. bir yanda içinde olmak istediğim ordam diğer yanda içinde olmak istediğim ortam. bu ortamların x ve y ortamları olduğunu düşünürsek x ortamında birlikte olacağım insanlar beni x ortamına çekiyor. x ortamının varlığından haberdar olup y ortamında birlikte olacağım insan da trip atıyor, sanki x ortamına itiyormuşçasına. öff ne pis bi' şey arkadaş ya
Bu durumu bende de vardı. Hâlâ var gerçi. Orta okulda hoca satranç oyna dedi. Tamam dedim. Buldum birini. Siyah mı olsam beyaz mı diye düşünürken çocuk gitti amk.
Imkan varken hemen olsun istediğiniz ama acele etmesemde olur dediginiz ama yarın ölsem içimde mi kalsa dediğiniz evet hemen olmalı diye başa sardiginiz durumlar örnek olabilir.
Genellikle sınavlarda ve bilgi yarışmalarında olan elim vakadır. Etabı geçmek istersiniz ama a mı b mi diye içiniz içinizi kemirir. En nefret ettiğim durumdur valla.
Kararsız kalmak en kötü karardır.
Evet ya bende çok bu durumda kalan biriyimdir. Kararsızım sanırım. Kafam çok karışıyor bazen.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar