bugün
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz16
- bana gel film izleriz diyen erkek15
- mamut avlayıp ev geçindiren efsanevi nesil6
- sigaranın yanına çay kahve dışında alternatifler7
- arkadaşlar nasılsınız10
- gece yolda yürürken çöpten fırlayan adam5
- sözlük yazarlarına bir şey söyle8
- gratisin içini merak etmek5
- kütleçekim pili2
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması13
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi18
- komik biri olmak2
- ders çalışmanın bazen iyi hissettirmesi3
- pazar günü evde oturan insan4
- sözlük yazarlarının 1999 yılından beklentileri5
- kadınlar denizi3
- bir sözlük kızını yatağa atmak2
- bir erkeğe en çok yakışan şey4
- acı yiyen insan2
- kavalali mehmet ali pasa3
- komik olmayan komedyen3
- işerken hapşırmak3
- arkadaşlar önce soğan mı kavrulur yoksa biber mi4
- kendine bir soru sor5
- mekke anlaşması11
- cansever18
- insan sevmemek6
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları15
- açlık krizi nasıl bastırılır8
- simko317
- sözlüğün kırbacı5
- galatasaray daikin den libero takviyesi2
- yeni parti pkk için imza atarsa nah oy alır3
- kafamın içindeki sesler5
- tavuk pilav4
- sokakta kavga teknikleri2
- pkklı anaları3
- recep tayyip erdoğan3
- kendini atatürk ten akıllı sanan ergen türkçü7
- hewal ebo9
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- merfulu2
- futbol24
- kürtler 13 000 yıldır anadoluda yaşıyor4
- sarapci koala7
- kitabını sikerim2
- küçük bir ilçede yaşamak2
- günlük tutan erkek13
- nick vermeden bir yazara seslen3
- victor osimhen9
bu sigmund freud denen kerhane bekçisi kılıklı herif çok haklı. ben psikoanalizi falan bilmem o kadar. sadece sapkın tarafları, cinsellikle ilgili açılımları hoşuma gider. yalnız ben de bu ağbimiz gibi her boku sekse yorabiliyorum. dünyanın am, göt, meme üzerine kurulduğunu düşünüyorum.
örneklerle gitmezsek aydınlatıcı olmaz. çocukluk oyunlarımızda bile bir sapkınlık vardır. bir top, bir kale ve üç dört eşşek sıpasıyle oynanan bir oyunun doğumla, hamilelikle, sikişle sokuşla ne alakası vardır? demek ki freud haklı hafız... dokuz aylıktan bahsediyorum. bu minicik bebeler nereden biliyorlar bu kavramları? iş var bu sakallıda ben diyeyim.
buraya kadar hiçbir ititrazım yok. istediği kadar sapık olma özgürlüğüne sahiptir her birey. bu veletler büyüyünce internetle tanışıp erotik hikaye sitelerinde türbanlılara nasıl sürttürdüklerini anlatıyorlar zaten. dokuz aylık sakıncalı bir oyun olmuştur hep. bunların hepsine eyvallah gene de!...
bir yönü var ki bu soros'un finanse ettiği oyunun ona çok içerledim hep. insanları saçma sapan iddialarda bulunan mahluklar yaptı bu oyun. topa en ufak bir ikinci temas şüphesinde hemen insanları töhmet altında bırakıp kamuoyu baskısı oluşturmaya çalışırdı kaleci. daha değmeden "ikiledi, ikiledi..." yuh artık! ne var ki hem ikilemişsem? anan da ikiledi de sen olmadın mı? ağbin yok mu senin?
bizi bölmek istiyorlar derim küçüklükten beri kimse kaale almaz. bakın bugün bir bir çıkıyor dediklerim. ab ve abd kapalı kapılar ardında organize ediyor bu tip oyunları. ve soros finanse ediyor. bir sürü plastik top, 7 katlı mikasa falan hibe ediyor mahalle bakkalına... önlem alınmalı tez elden.
örneklerle gitmezsek aydınlatıcı olmaz. çocukluk oyunlarımızda bile bir sapkınlık vardır. bir top, bir kale ve üç dört eşşek sıpasıyle oynanan bir oyunun doğumla, hamilelikle, sikişle sokuşla ne alakası vardır? demek ki freud haklı hafız... dokuz aylıktan bahsediyorum. bu minicik bebeler nereden biliyorlar bu kavramları? iş var bu sakallıda ben diyeyim.
buraya kadar hiçbir ititrazım yok. istediği kadar sapık olma özgürlüğüne sahiptir her birey. bu veletler büyüyünce internetle tanışıp erotik hikaye sitelerinde türbanlılara nasıl sürttürdüklerini anlatıyorlar zaten. dokuz aylık sakıncalı bir oyun olmuştur hep. bunların hepsine eyvallah gene de!...
bir yönü var ki bu soros'un finanse ettiği oyunun ona çok içerledim hep. insanları saçma sapan iddialarda bulunan mahluklar yaptı bu oyun. topa en ufak bir ikinci temas şüphesinde hemen insanları töhmet altında bırakıp kamuoyu baskısı oluşturmaya çalışırdı kaleci. daha değmeden "ikiledi, ikiledi..." yuh artık! ne var ki hem ikilemişsem? anan da ikiledi de sen olmadın mı? ağbin yok mu senin?
bizi bölmek istiyorlar derim küçüklükten beri kimse kaale almaz. bakın bugün bir bir çıkıyor dediklerim. ab ve abd kapalı kapılar ardında organize ediyor bu tip oyunları. ve soros finanse ediyor. bir sürü plastik top, 7 katlı mikasa falan hibe ediyor mahalle bakkalına... önlem alınmalı tez elden.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar