bugün
- nebiye salat ve resule itaat4
- en son aldığınız iltifat11
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı6
- bir ayın daha bitmesi3
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin21
- dekolteye bakar mısınız15
- cem küçük9
- sevişirken video çekmek5
- yunanistan24
- yeğenin başa kalması2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- adalet ve kalkınma partisi4
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
- bütün gün topladığın gazı gece yatakta çıkarmak3
- irmik helvası vs un helvası18
- salat vakitleri2
- arkadaşlar burada ne yazıyor2
- hayvan gibi acı salça yemek5
- fake hesap kullanan yazarlar uçurulsun5
- ben uyuyorum ulan var mı2
- daş göprü sarmsağ geldih4
- evli bir kadın neden süslenir3
- japonya23
- aşka düşmek4
- üşüyen erkek12
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti16
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması17
- meme çapını ölçmek3
- mazot2
- erkelerin ayak bileğini gösterme çabadı10
- sözlük erkeklerinin helvaları11
- 80 dogumlu olmak2
- sözlükte güzel ve eğlenceli kızların çaylak olması12
- sifonu çekince gitmeyen bok3
- sözlükte hep zenginlere göre içerik üretiliyor6
- başkalarına haset etmeye başlamanın dönüşü yok2
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi12
- gocu12
- hayat her şeye rağmen güzel insanı4
- istanbul da tutuklu chp'li başkan sayısı 162
- gays for gaza2
- kızlar çaylak yapılmasın kampanyası11
- zenginlik hayatı3
- gotcu jeans2
- adanalı ateist10
- fırın poşetinde tavuk patates4
- ketçap aromalı ruffles10
- gürcistan26
- memati baş2
- gelecek partisi'nin kapanması12
Filmin en dramatik anları kadın karakter üzerinden yürüyor. Kaç sahnesinde ağlamaklı oldum resmen.
Derin bir film. ibretle ve ilgiyle izliyorum şu anda.
Sonunda el atabildiğim dikkat çekici film.
ken loach:
Kimseye boyun eğmem, ama elimden gelirse komşumun gözünün içine bakarak ona yardım ederim. Sadaka istemiyorum ve kabul de etmiyorum. Benim adım Daniel Blake. Ben bir insanım, bir köpek değilim.
daniel blake.
Kimseye boyun eğmem, ama elimden gelirse komşumun gözünün içine bakarak ona yardım ederim. Sadaka istemiyorum ve kabul de etmiyorum. Benim adım Daniel Blake. Ben bir insanım, bir köpek değilim.
daniel blake.
Hayır, daniel blake benim.
Ken Loach'dan yine bir başkaldırı filmi. 2016 yapımı film, bir çok festivalde, bir çok dalda ödül almış, bunlardan biri de Altın Palmiye ödülü.
Ken Loach, "ben bu filmi para için yapmadım, halk izlesin diye yaptım." Deyip filmi YouTube'a koyuyor.
Film Fransa'daki bir festivalde de ödül alıyor, Ken loach ödülü almak için törenin yapılacağı otele geldiğinde görüyor ki otel çalışanları grevde. "Ben işçinin hakkının ödenmediği bir otelde bu ödülü alamam" diyor ve çekip gidiyor.
Ken Loach, "ben bu filmi para için yapmadım, halk izlesin diye yaptım." Deyip filmi YouTube'a koyuyor.
Film Fransa'daki bir festivalde de ödül alıyor, Ken loach ödülü almak için törenin yapılacağı otele geldiğinde görüyor ki otel çalışanları grevde. "Ben işçinin hakkının ödenmediği bir otelde bu ödülü alamam" diyor ve çekip gidiyor.
Bu film e nasıl iki entry girilir hayret doğrusu.
Kalp krizi geçiren 50 li yaşlarda bir adamın sosyal yardım maaşı almaya çalışması ve sonrasında tekrar çalışmak için tek başına verdiği mücadeleyi konu etmektedir.
Film bir çok ödül almış detayına bakmadım. Ayrıca bürokrasinin işi nasıl yokuşa sürdüğüne dem vurmuşlar vaktiniz varsa oturun izleyin.
Kalp krizi geçiren 50 li yaşlarda bir adamın sosyal yardım maaşı almaya çalışması ve sonrasında tekrar çalışmak için tek başına verdiği mücadeleyi konu etmektedir.
Film bir çok ödül almış detayına bakmadım. Ayrıca bürokrasinin işi nasıl yokuşa sürdüğüne dem vurmuşlar vaktiniz varsa oturun izleyin.
Başka çarşamba dahilinde ön gösteriminde izleme imkanı yakaladığım ken loach filmi.
Beklentilerimi büyük oranda boşa çıkartan, cannes'da altın palmiye almasına şaşırdığım filmdir. Hikayenin aşırı klişe olması ve filmin sonunda yaşanacak olanın en başından tahmin edilebilmesi filmi vasat gruba dahil edebilmek için yeterlidir. Daniel Blake'in ismini duvara yazdığı sahne dışında etkilendiğim bir tarafı olmamıştır.
Bu filmle zaman kaybedeceğinize yeşim ustaoğlundan tereddütü izleyin der geçerim.
Beklentilerimi büyük oranda boşa çıkartan, cannes'da altın palmiye almasına şaşırdığım filmdir. Hikayenin aşırı klişe olması ve filmin sonunda yaşanacak olanın en başından tahmin edilebilmesi filmi vasat gruba dahil edebilmek için yeterlidir. Daniel Blake'in ismini duvara yazdığı sahne dışında etkilendiğim bir tarafı olmamıştır.
Bu filmle zaman kaybedeceğinize yeşim ustaoğlundan tereddütü izleyin der geçerim.
alisilagelmis sanat filmlerinin aksine anlatmak istedigini insanin yuzune saklamadan dank diye vuran, cannes'da en iyi film odulunu sonuna kadar haketmis gercekcilik duzeyi cok yuksek bir film. filmekimi sayesinde sinemada izleyebildigimiz bu filmi vizyonlarda da gormek isterim. filmde tek elestirdigim tarafin daniel black'in saf iyiyi temsil etmesiydi. bir insan bu kadar iyi olamaz dedirtti. keske hata da yapsaydi biraz filmde. onun haricinde cok basariliydi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar