bugün

/775
1.hayat sonsuz olasılıksızlıklardan en iyi ''ben''i yaratabilmektir.
2.yaşamda hiçbir sorun ezbere paket çözümler içermez. yaşam her gün yeniden başlayan, sayısız bilinmezlikler taşıyan bir serüvendir.
Üzülme! istediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur..
ünlü bir filozof sokrates'in sözü :

"mutlaka evlenin. eşiniz iyi çıkarsa, mutlu ve mesut bir hayat yaşarsınız. kötü çıkarsa da benim gibi filozof olursunuz." *
şanssızlık, insanı alıngan; sürekli acı ise adaletsiz kılar.
Stefan Zweig
bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir.
gravity can not be held responsible for people falling in love.
yer çekimi, insanların aşka düşmesinden sorumlu tutulamaz.

A. Einstein
"anneler gününde anneni sikeyim pkk"

anonim
(bkz: video meliora proboque deteriora sequor)
yalnızlık ömür boyu.
Ne gülümsemek gerçek mutluluktur, ne de ağlamak en büyük acının ifadesıdır. Ne seni seviyorum sözü gerçek sevgidir ne de söylememek sevmediginin göstergesidir. Hayat ne gideni getirir ne de kaybettigin zamanı geri çevirir. Ya yaşaman gerekenleri zamanında yaşayacaksın yada yaşayamadım diye ağlamayacaksın.
gömleğin içine sokulan mı yoksa ona ters giydiren mi delidir ?
çocuk: bizi aç bıraktın!!!!!
inönü: evet ama sizi babasız bırakmadım.... *
SU; kirleri temizlemek içinmi yaratıldı?
Yoksa kirli olduğumuzu hissetmemiz içinmi?
Şöyle etrafa baktım da "Sevgi Paritesi" diye bişi keşfettim; zenginlik euro, karakter de dolar gibi olmuş ve euro arttıkça dolar sabit de kalsa düşse de parite artıyor fakat dolar ne kadar yüksek olursa olsun, euro düştüğü sürece parite de düşüyor...
Gönül çalamazsan aşkın sazını ne perdeye dokun ne teli incit..Eğer çekemezsen gülün nazını,ne dikene dokun canım ne gülü incit..!Hz Mevlana.
güneş doğudan doğar!...kim söyledi bilmiyorum ama manidar bir söz...
hem pekmezim dükülmesin hem g.tüm s.kilmesin.
bir gün sevişmediğim her yahudi için bana küfredeceksiniz.
(bkz: hüseyin kaya)
Eğer işimin kolay olmasını isteseydim, Porto' da kalırdım. Güzel mavi koltuk, UEFA Şampiyonlar Ligi kupası, Tanrı ve Tanrı'dan sonra ben...
(bkz: Jose mourinho)
Dur yolcu!Bilmeden gelip bastığın bu toprak bir devrin battığı yerdir.
Sanat, acı olmadan olmaz; ayrıca sanat faydalı olan acı için vardır.
(bkz: Till Lindemann)
bazı insanlar yağmuru hisseder;diğerleriyse sadece ıslanır.
Onurlu Olmak Bir Ömür Sürer, Artistlik ise ''One Minute''!!!
ve bir gün öldüğümde: tabutum, tabutumun içinde kefenim, kefenimin içinde ben, benim içimde sen olacaksın.

(bkz: yürü be)
bir alev titretir geceyi, kadim sırların bilgesi, bir alevin insan oluşu karabasanlara gark eder seni.
© copyright 2005 - 2026