bugün

/64
nörde bizim dömokrasimiz lo?
söylemleri ile uygulamaları arasında çelişki barındıran partidir.
Dağdaki militanların siyasetteki koludur.
seni meclise sokturmayacagi sokturmayacagiz sokturmayacagiz ! selocan bu insanlim disi katliamlara bu vahsete ne diyosn .
Artık akp ile birleşmesi gereken parti. (bkz: gizli gizli olmuyor öyle)
"yetiş ya devlet, yetiş ya polis" diyen parti.

görsel

böyle yüzsüzlük görülmedi.
Polis mi bıraktınız üzerine düşeni yapsın diye cevap verilesi serzeniş.
Arkadaşlar facebook dan hepimiz hdp nin sayfasını şikayet edelim. En azından bu itlere karşı bizlerde mücadele etmiş oluruz.
biz sırtımızı pyd'ye, ypj'ye yaslıyoruz deyip Türk polisinden yardım dilenen parti.
savaştığı polisten zor duruma düşünce yardım isteyen parti. bir şey yazarım da neyse.
yaa hdp kardeş, çok rahat terör estiriyordun...
(bkz: pkk nın cizre halkından yardım istemesi)

ya herro ya merro diyeceğim kıçımın partisi.
canları yanınca şehit ettikleri polislerden yardım dilenen, aciz zavallı insanları insanları bünyesinde barındıran parti. sırtını dayadığın pyd, ypj çok dayadı sanırım figen abla. içinden çıkaramadın ki türk polisinden yardım dileniyorsun.
Türkiye dışında herşeye ve heryere hizmet edebilecek parti. Kürtçü değil anti türkçü bir partidir. Türk milletinin zararına olacak herşeyi kovalıyor bu parti. Olmayan ermeni soykırımını tereddütsüz kabul etmeleri bile bunun kanıtı.
isminde demokrat kelimesi geçip hiçbir demokratik eylemde bulunmayan parti.
Halklarin dedigi halde sadece kürt halkina hitap etmesi de ayri bir ironi.
kürtlerin sesi diye yola çıkıp, pkknın sesi olmaya çalışan, kendilerini melek gibi göstermeye çalışan vekilleri içinde bulunduran, yasakları delmeyi maharet gören, peşindeki it sürüsü ile cürmük kadar yer yakamayacak terör partisi.
Size bu konuyu bir eşitlikle açıklıyom hdp=pkk .
7 haziranda oy attigim 1 kasımda da atacağım parti. nedeni akp dusmanligim.
ne kadar yanıcı bir parti.
Tüm göbekli teröristleri tek bir çatı altında toplayan partidir.
türkiye için akp'den daha zararsız bir partidir.
Hadi mhp kurtlerin haklarini savunsun anadilde egitim icin ugrassin mhp ye oy verelim...biji bahceli:)
(bkz: vatan haini)
Sadece biyolojik anlamda insan olanların oy verdiği partidir. Biz Kürtler ölmesin diyerek onları da sararken HDP ye oy verenlerin bizim kadar insan olmadığını gösterir.
© copyright 2005 - 2026