bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- kel erkek3
- minyon kadın siniri5
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- ona bir cümle bırak4
- gecenin şarkısı4
- pazarda su satmak2
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- kemal kılıçdaroğlu35
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gençler iş beğenmiyor3
- gazlamak2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- düşkün2
- şato3
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- eski yazarların emekli yapılması5
yünlü elbise giyen tüm dünya erkeklerince sevilerek* yapılan eylemsidir.
isviçreli bilim adamlarının yaptığı araştırmalara göre pamukların yuva yapması, yumurtalarını bırakıp üremesi için en elverişli şartlara sahip yer erkek göbeğiymiş. vücut sıcaklığının 36.5'tan yukarı olması da ayrı bir artısı.
konuyla ilgili değişik deneyler yapılmak istiyor isviçreli bilim adamları ve yetkililerin yaptığı açıklamaya göre; yapılacak olan araştırmalar için taşıyıcı olmak üzere 8 tane 28 yaş üzeri erkek aranıyor ve bu iş için günlük 1.820 $ verilecek.
ilgilenenler http://www.cottoninmynavel.net adresinden başvuru yapabilirler.
isviçreli bilim adamlarının yaptığı araştırmalara göre pamukların yuva yapması, yumurtalarını bırakıp üremesi için en elverişli şartlara sahip yer erkek göbeğiymiş. vücut sıcaklığının 36.5'tan yukarı olması da ayrı bir artısı.
konuyla ilgili değişik deneyler yapılmak istiyor isviçreli bilim adamları ve yetkililerin yaptığı açıklamaya göre; yapılacak olan araştırmalar için taşıyıcı olmak üzere 8 tane 28 yaş üzeri erkek aranıyor ve bu iş için günlük 1.820 $ verilecek.
ilgilenenler http://www.cottoninmynavel.net adresinden başvuru yapabilirler.
şişman abilerimizdir kendileri.
zira kilo aldıkça göbek krateri derinleşmekte ve kıl-tüy cinsi yabancı maddeleri biriktirme kapasitesi artmaktadır.
zira kilo aldıkça göbek krateri derinleşmekte ve kıl-tüy cinsi yabancı maddeleri biriktirme kapasitesi artmaktadır.
bu insanların farklı yerlerde biriktiren versiyonları da mevcuttur fakat sözlük formatı bunları açıklamaya izin vermez.
(bkz: iğrençsin hilmi)
(bkz: mikrop insan)
uzun sure duş almama sonucu ortaya çıkan vakadır.
(bkz: yastık yap da yatalım bari)
o insan mutlaka hımbıl birisidir.
deneye başvuran bir 30 yaş göbekli amcanın günlüğünden bir kesit:
tarih: 8 temmuz 2008
bu deney sayesinde epey para kazandım, isviçreli bilim adamlarına da türkçe öğrettim. göbek ile böbrek kelimesini karıştırıp "göbrek" diyorlar bazen, çok komik oluyor. ailemi de özledim diğer yandan. buranın havası suyu farklı, yemekten kesti beni. artık sağlıklı pamuk besleyeceğim bir göbeğim yok. beni de şu an taşıdığım pamuk işinden sonra yollayacaklar geri.. bu arada göbeğimdeki pamuk da epey büyüdü artık. adını "duman49" koydum. bu isim isviçreli bilim adamları için bi hayli ilginç olduğu için hiç tereddütsüz kabul edildi. duman49 şimdi 1 yaşında, o da abisi duman48'e benziyor. tıpkı duman 48'in duman 47'ye benzediği gibi... günler sıkıcı ama olsun. paramı biriktirdim yakında döneceğim.
tarih: 8 temmuz 2008
bu deney sayesinde epey para kazandım, isviçreli bilim adamlarına da türkçe öğrettim. göbek ile böbrek kelimesini karıştırıp "göbrek" diyorlar bazen, çok komik oluyor. ailemi de özledim diğer yandan. buranın havası suyu farklı, yemekten kesti beni. artık sağlıklı pamuk besleyeceğim bir göbeğim yok. beni de şu an taşıdığım pamuk işinden sonra yollayacaklar geri.. bu arada göbeğimdeki pamuk da epey büyüdü artık. adını "duman49" koydum. bu isim isviçreli bilim adamları için bi hayli ilginç olduğu için hiç tereddütsüz kabul edildi. duman49 şimdi 1 yaşında, o da abisi duman48'e benziyor. tıpkı duman 48'in duman 47'ye benzediği gibi... günler sıkıcı ama olsun. paramı biriktirdim yakında döneceğim.
pisliksever insan uğraşıdır. besliyorsa büyütüp yesindir.
(bkz: hayvansın rıza)
pamuklar belli bir rekolteye ulaşınca ıslatıp arasında fasülye de beslemek mümkündür.
aynı zamanda kıç çatalında da yapılabilecek eylemdir. pamuk fiyatlarıyla doğru orantılı olarak piyasaya sürüp iki kat kar elde edilebileceği gibi, eğirip iplik ticaretine de başlanabilir.
(bkz: organik pamuk besiciliği)
Pamuk beslenen bir varlık mıdır? sorunsalını ortaya çıkaran başlıkltır.
güncel Önemli Başlıklar