bugün
- ben geldim naneler14
- devlet kim lan6
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek11
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması17
- kaçak bey kullanmayan elektrik5
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- sözlüğün zıvanadan çıkması4
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz6
- ispanyol erkeklerini türk erkekleriyle takas etmek4
- 35 yaşında ölmek4
- sözlükte flörtleşmek18
- pandela tarzı entry gir6
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak5
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek8
- ferdi özbeğen4
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması5
- 20263
- mmm pandela poposu kocaman5
- aylık 408 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- menekşe moru oje2
- tai lung ile revani yemek4
- dale don dale2
- wednesdayin annesi8
- annenin ölmesi5
- usame baba2
- pandela1bukentay2
- pandela43
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- alain delon vs cüneyt arkın5
- üç beş kitap okumakla münşi olunmaz3
- kaçak elektrik kullanmayan enby2
- izlenmiş en kusursuz film8
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl8
- nelson pandela2
- khk ile devletten şutlanan cemaatciler3
- kuş ölür sen uçuşu hatırla2
- azgın türbanlı10
- fuckbuddy3
- eskişehir barlar sokağı2
- what will happen if'i m from this village2
- alev isimli kızların genel özellikleri3
- pandela'nın allah'tan tövbe alması2
- erkekleri taciz eden kadın3
- tayyib i allah bile indiremez2
- 19 cm damarlı penis2
- yerim seni2
- gece sıcağı2
- türk müsün6
- sözlüğün kahve olması13
bir türlü karşılaşma fırsatı yakalayamadığım güzel insan. çok deli tespitleri olan, harikulade kişilik.
yine ne halt yediyse sözlükte çaylak olan yazar, tamam geyik desen geyik, espri desen espride kardeşim insan kendine bir ayar verir dedirtmiştir.
(bkz: sitem)
(bkz: sitem)
dönsün yazarıdır.
dönsün fakat çok da dönmesin yazarıdır.
(bkz: dönme)
(bkz: dönme)
çaylak olmayı haketmeyen bir çok yazardan biri...
tez dönsün su döküyoruz
tez dönsün su döküyoruz
çıkıp gelse de artık "naaaaber çaylak" desem yazarı.
not:dolap arızalandı magnumlar eridi.
not:dolap arızalandı magnumlar eridi.
45 derece sağa dönsün yazarıdır. iyi ki dönsün dedik adamı dönme dolap yaptınız.
tanım: geri gelsin yazarıdır.
tanım: geri gelsin yazarıdır.
--spoiler--
6 ayda ne çok şey biriktiriyormuş insan. Hangilerini toplasam, hangilerini dağıtsam? Elim uzanmıyor, oysa yarım saatte biter işim. Biter ama bu oda artık odam olmaz ben kaldırınca eşyalarımı. Biter ama ben veda etmiş olurum mahmur sabahlarıma, odamı ısıtmayan kalorifer peteklerine, raflara, dosyalara, klasörlere...
Yani...
Statükomu alma benden, buz gibi soğurum senden.
--spoiler--
6 ayda ne çok şey biriktiriyormuş insan. Hangilerini toplasam, hangilerini dağıtsam? Elim uzanmıyor, oysa yarım saatte biter işim. Biter ama bu oda artık odam olmaz ben kaldırınca eşyalarımı. Biter ama ben veda etmiş olurum mahmur sabahlarıma, odamı ısıtmayan kalorifer peteklerine, raflara, dosyalara, klasörlere...
Yani...
Statükomu alma benden, buz gibi soğurum senden.
--spoiler--
sözlükleri karıştırdığından, kırmızı kart gören yazar büyüğümüz. yakın gözlüğü artık farz sana be. *
180 günlüğüne çaylak olmuş, öyle duydum... *
birgün hayatımı baştan seyredip kendime çok üzülecekmişim gibi geliyor. sonra geçiyor. iki ileri, bir geri. insanın, olmak istediği o kişi olmayı asla başaramayacağını anladığı andan sonra tadı kaçıyor hayatın. hep bir acımtırak yan. kendinle halleşemiyorsun. halleşmesen geçemiyorsun. sen geçemeyince, hayat geçmiyor. sonra bir sabah uyanıyorsun, ne fark edecek ki diyor içindeki ses. cevap veremiyorsun. ne fark eder ki?
geldim. ne farkeder ki?
geldim. ne farkeder ki?
barok kolcusu; hani keskin köşeli taş duvarların üzerlerinde şehri seyreden gargoyle misali; kendisine açıkladığı bazı şeylerin ağırlığını anlatmaya çalışır.
(#7847506)
benimle ilgili yazdıklarıyla beni benden alan, hele hele aha yukarıdaki linkte verdiğim yazıyla odun bir adamı bile duygulandıran yazar. varsın ibne desinler istediğin zaman makas alabilirsin.
edit: hacı 13 ekim 2009 olmasın o.
benimle ilgili yazdıklarıyla beni benden alan, hele hele aha yukarıdaki linkte verdiğim yazıyla odun bir adamı bile duygulandıran yazar. varsın ibne desinler istediğin zaman makas alabilirsin.
edit: hacı 13 ekim 2009 olmasın o.
(#7864168)
yeri geliyor düşen adama gülüyoruz, senin o güzel hatırın için niye gülmeyelim diye düşündüğüm bazen yazar, bazen çaylak olan şahıs.
yeri geliyor düşen adama gülüyoruz, senin o güzel hatırın için niye gülmeyelim diye düşündüğüm bazen yazar, bazen çaylak olan şahıs.
23 nisan tatilini kullanıp memleket hasretini giderecek ve 4 gün boyunca yanımızda olamayacak yazar.
çabuk gel, çok yemek yeme, kendini de çok özletme.
çabuk gel, çok yemek yeme, kendini de çok özletme.
(#7820113) sabah sabah beni benden almış yazar.
mangal yapmayı bilen, muhabbeti bol, ortam insanı anlayacağınız. tanıştığıma pekçe memnun olduğum insandır.
ayrıca bana merkez bankasından burs bağlayacak o derece. yani henüz anlaşamadık miktarda ama olsun. *
sevgilerimi iletirim kendisine.
ayrıca bana merkez bankasından burs bağlayacak o derece. yani henüz anlaşamadık miktarda ama olsun. *
sevgilerimi iletirim kendisine.
çaylaklığı bitmiş yazardır. yeniden çaylak oluncaya kadar yazılarını severek okumaya devam etmekteyiz efenim.
kendine bile süprizli yumurta, içinde neler var bilmiyor.
aynı olaylara farklı tepkiler çıkabiliyor içinden.
Çıkmak lazım bazen güneşe, şöyle bir silkelenmek, silkelenmek ki kendine gelmek.
aynı olaylara farklı tepkiler çıkabiliyor içinden.
Çıkmak lazım bazen güneşe, şöyle bir silkelenmek, silkelenmek ki kendine gelmek.
çapkın olduğunu tahmin ettiğim yazar. kızlar ve ilişkiler hakkında aşmış entry'ler yazıyor. durduramıyoruz efendim. zaten durmasın, hep azsın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar