bugün
- osuruktan şiirler89
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- dolar isterse 100 olsun40
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- g i l d e d l i l y28
- kapıma beyaz toros gelseydi eğer11
- kadınınızı çalıştırır mısınız14
- nasıl birisiniz15
- diamond bosphorus8
- uludağ sözlük bakanlıkları3
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- nah sana oy17
- kürtler8
- 185 ve üstü kadınların çok havalı olması8
- beybi leydi7
- velvet mi güzel g'i l d'e d l'i l y mi8
- kadın olmanın çok güzel bir şey olması6
- game of thrones taki kerhaneci16
- anne2
- türk solcusu6
- simko320
- velvet48
- allah her şeyden çok tevhidi önemsiyor6
- tai lung mu güzel g'i l d'e d l'i l y mi6
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
- yeni parti de bölünebilir10
- ısrarla ne iş yaptığını soran insanlar4
- gürcistan göçmenleri13
- evde kalmış olan 24 yaşında kız5
- victor osimhen19
- güzel kızların mutsuz olması5
- osimhen lukaku vlahovic salah5
- miras davası5
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- ankara6
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi10
- hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir11
- 195 boyunda 134 kilo minnoş kalpli erkek5
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum12
- almancıları sevmemek11
- arkadaşlar ben mi selena gomez mi5
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek12
- sevgilisinden yeni ayrılanlara tavsiyeler4
- ölmedeyiz uludağ sözlük12
- fake sanılmaktan flört edememek3
- kliniğe gittim klinikten geldim10
- boşanma davası ne kadar sürer4
- öcalan isterse savunma bakanı olsun10
- erkek evi tek başına geçindirmek zorunda değildir6
"uçağın tüm motorları arızalanmıştır, bismillah, buraya kadarmış" anonusunun ardından "allahım beni kurtar" diye yalvarıp teistleşmeyen ateisttir. zor bulunur. biraz sonra (kendince) yokluğa gidecektir. ama ateşle karşılaşınca sevinecektir, yanmak yokluktan hoştur, bu yüzden bir nebze tebessüm edecektir.
Nasıl doğumdan önce hayat yoksa ölümden sonrada yoktur mantığıyla hareket eden, her şeyi en ince ayrıntısına kadar araştıran, özünde insanı ve insanlığı temel alan, surekli o tebessüm halindeki hüznü yaşayan, hayalleri ve yasmak istediği dünyaya asla kavusamayacagini bilen, hor gorulmekten bıkan, saygısız diye adlandırılıp, her canlıya, doğaya, dünyaya saygıda eksik etmeyen, çocuk masalı olarak gördüğü kalıplaşmış inançlara inanan insanlık için üzülen, sürekli bilimsel düşünen, sadece dünyayı değil kainatı araştıran, insan ilişkilerinde daima mantıklı ve seviyeli olmaya çalışan, kalbinde gerçek bir çocuğun saflığını taşıyabilen aydınlanmış kişidir.
ateistliği müslümanlıkla savaşmak sanan, bir din mensubu olmaya götü yemeyen şahsın kendine yakıştırdığı sıfattır.
Acabalar ile yaşar. Soru işareti kafada gezer. Türbülans olayına girmiyorum bile.
"Solcu" değildir. Asla Türkiye'de sol orijinli düşüncenin klasik kafa yapısında bir insan bu basit gerçeğin basitliğini fark edemez etsede basitlikten hoşlanmaz, illede evrenin sırrını çözmüş edalarıyla konuşur, her boka günlük adi politik meselelerini alet edip, halkı kendinden sogutmaktan başka bi naneye yaramaz. Halk için dinsiz demek solcu demek oldugundan ve solcularda cumhuriyet tarihi boyunca marmarayın bozulduğuna sevinen profilde adamlar oldugundan halk "bunların söylediği ciddiye alınmaz" mantigindadir.
vallahi ben ateistim diyendir.
Tüm dinleri ve insanlık tarihini araştırmış olup yeri geldiğinde mantıklı açıklama yapabilendir. Kültürel anlamda yoğun bir birikimi olur. Çünkü yaşam onun için sorgulamak ve keşifden ibarettir. Kendi düşüncelerini açıklarken karşısındakine bok atmaz. Toplumsal normların dışında marjinal yapıdadırlar. Ateist ahlak yapısını benimsemiş olur. Dinlere tümüyle karşı çıkar. Genelde bir çok inançlıdan daha sağlam karaktere sahip olurlar.
Not: bir Müslüman
Not: bir Müslüman
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar