bugün
- bulgur pilavının kötü bir yemek olması9
- hiç fuhuş yaptınız mı7
- 35 yaşına gelip evlenmemiş erkeğin asıl amacı8
- türk kızlarının keko adam sevmesi4
- karadedeler olayı3
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız21
- meyveli soda içen erkek7
- kadınların bir erkekte aradığı kriterler16
- otomatik portakalda bilinmeyen kelimeler2
- ahmet telli6
- y kuşağı3
- yazarların hayatlarının 1 yılını satacakları fiyat12
- aylık 422 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- örgüt mensubu5
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi17
- belçika galibiyetine 50 tl basmak3
- kiraz cicegi kolonyasi45
- keşke arkadaşım olsaydı dedirten roman karakteri2
- 34 yaşına dek sevişmemiş erkek2
- hayatından 1 yılı kaça satarsın9
- anın görüntüsü12
- arkadaşlar ben hapise giriyorum2
- messi vs maradona7
- covid 192
- sözlükte sizi kim tanıyor16
- mezun olunan okula yıllar sonra tekrar gitmek10
- fransızca3
- allah5
- sözlükçülerin en iyi 5 roman listesi15
- geçmiş ve geleceğe yolculuk2
- 2026 dünya kupası30
- yoldaş benjamin franklin4
- chp de 7 il başkanının görevden alınması3
- ebedi dünya hayatına inanmak2
- ateist4
- allah olsanız yazacağınız kitabın ismi ne olurdu10
- macaristan başbakanın macar tvsine ayarı3
- karınızı baştan çıkarır mısınız2
- kant'ın ahlak yasası ve günlük hayat6
- gs renklerini birleştirince altın mı çıkar5
- inanmıyorsanız bari saygı duyun6
- ça va mal2
- her seçim ortaya çıkan uçaklar tanklar2
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı24
- sen gidince gül yüreklim gece soğuk gün karanlık2
- çekici kadının tüm çekiciliğini götüren şeyler7
- je m appelle2
- ona bir şey söyle17
- upuzun saçlarını kısacık kestiren kız5
- mehmet okuyan12
torrentlardan ilk iki sezonu bulunabilen, Amerikan futbolu, oyuncuları ve kocu etrafında olanları anlatan dramatik ve surukleyici dizi.
bu aralar tnt'de oynamakta. koç rolünü oynayan adamı şu bir gün önceki gazete merkezli diziden hatırlıyorum, o zamanlar baya severdim oyunculuğunu, burda da fena iş çıkartmamakta.
tnt'de salı akşamları ekrana getirilen dizi..
tipik amerikan dizisi. güzel işlenmesine rağmen artık yeter dedirten formatın sempatik bir evladı. 2. bölümde sezon finali belliydi.
ilk sezonu çok şukela olan dizi. pilot bölümü ve play-off yarı final maçı oynadıkları bölüm adamı aşırı gaza getirir. dillon panthers'ın bir üyesi olmak istersiniz... eric taylor nam-ı diğer koç taylor rolundeki kyle chandler baş roldedir.
clear eyes, full heart, can't lose!
clear eyes, full heart, can't lose!
ilk iki sezonu mükemmel olan dizi.ancak 3. ve 4. sezonda ana karakterlerin mezun olmasıyla yeni oyuncuların dızıye gırerek sewimsizlesmeye baslayan dizi... kesınlikle matt,tim ve lyla karakterli ile takım hocası ızlenmeye deger...
dördüncü sezona muhteşem başlayan mükemmel ötesi dizi. bu yaşımda bana amerikan futboluna sevdiren dizidir kendisi.
-- spoiler --
koç eric taylor bu sezon itibariyle sürgüne gönderilmesi ve kötü bir takımı adam etmesi konusu ana tema olacak. atın intikamı kötü olur misali pantherstan intikamını feci şekilde alacaktır. yeni takımında yeni yıldızlarını şimdiden buldu bile. ama ilk iki maçları kötüydü. hele ilki felaket ötesiydi ki takımını koç sahadan çekmek zorunda kaldı.
-- spoiler --
-- spoiler --
koç eric taylor bu sezon itibariyle sürgüne gönderilmesi ve kötü bir takımı adam etmesi konusu ana tema olacak. atın intikamı kötü olur misali pantherstan intikamını feci şekilde alacaktır. yeni takımında yeni yıldızlarını şimdiden buldu bile. ama ilk iki maçları kötüydü. hele ilki felaket ötesiydi ki takımını koç sahadan çekmek zorunda kaldı.
-- spoiler --
tami taylor a aşık olma sebebidir bu dizi.çıldırtır kafa yedirir tami.bırakma bizi tami bi gracie daha doğur hamile ve seksi kadın nasıl olduğunu görelim.
çok geç keşfettiğim henüz 1.sezonda olmama rağmen mest eden dizidir. kamera açıları,kullanılan müzikler.dizinin bir ruhu var bu çok iyi bir şekilde yansıtılmakta.
meselenin aslında futbol olmadığı izlenen her bölümün ardından anlaşılan dizidir. gerçektir, hayat gibi olması dolayısıyla sarsar bazen. çok fazla izlenmiyor oluşu özel kılar, iyi hissettirir.
3. Sezonun başına geldim ama şu zamana kadar gerek bazen sıkılarak bazen heyecanlanarak izlettirdi kendisini.
Daha hayatın içinden hikayeleri olan farklı karaktere sahip olması diziyi izleme açısından bence sıkmıyor.
Oyunculuklar bakımından hepsi gayet iyiyken koç ve eşi ayrı bir seviyedeler. Velhasıl Genel olarak güzel dizidir.
Edit: hızlı bir turla diziyi bitirdim. Genel olarak gayet beğendim.
Daha hayatın içinden hikayeleri olan farklı karaktere sahip olması diziyi izleme açısından bence sıkmıyor.
Oyunculuklar bakımından hepsi gayet iyiyken koç ve eşi ayrı bir seviyedeler. Velhasıl Genel olarak güzel dizidir.
Edit: hızlı bir turla diziyi bitirdim. Genel olarak gayet beğendim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar