bugün
- gecenin şarkısı10
- dinsiz olmak14
- iremga da ki ga'nın anlamı22
- dubai çikolatası43
- herkesin atatürkçü olması22
- kötü davranan erkoya aşık olma sendromu15
- sokak kedisi için para harcayan gerizekalı90
- liseden sonra günyüzü görmemek16
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz43
- bir trans ile kanka olur musunuz18
- evlenmenin amacı nedir sorunsalı25
- şeytandan bile daha kötü insanlar14
- turşu yeme perileri14
- bir sözlük kızının çoraplarını hediye olarak almak10
- uludağ sözlükte hiç kötü insan olmaması12
- atatürk'ü görünce ağlayanlara allah akıl versin16
- sözlük yazarlarının çayları13
- esenyurt belediye başkanının gözaltına alınması30
- yiyip yiyip kilo alamamak10
- 194 hafta sonra mesaj atan kız18
- anahtar parti19
- bir parfüme 15 bin lira veren ekşici16
- anın görüntüsü17
- bik bik'in tapılası ayakları10
- ben onu adam ederim diyen kız15
- yürümekten keyif alınan caddeler11
- kelimelik12
- playstation 5 pro fiyatları11
- yazarlar ülkeyi yönetse yapacakları işler18
- kadınların konuşmasının yasaklanması12
- tuvaleti temiz bırakmamak15
- queen ravennaya alınabilecek hediyeler8
- mehmet şimşek12
- görücü usulü evlenmek19
- g s'i ermeni uşağıdır11
- queen ravenna'nın halloween bayramını kutlamak14
- stres azaltıcı basit aktiviteler19
- diyete başlamak15
- peşini bırakmayan eski sevgili9
- ela gözlü yazarlar birliği15
- 7 yıl kumarhanede çalıştım soruları alayım36
- kuresel10
- sana ateşli geceler yaşatacağım diyen kız17
- osmanlı bir hanım olmak13
- billie eilish'in sahnede yaptığı hareket9
- sözlükteki şişko kadınlar10
- 28 ekim 2024 galatasaray beşiktaş maçı28
- kombiyi açan sözlük yazarları9
- dünyanın yaşı11
- 65 yaşındaki sözlük abazanı14
herkesin hakkında konuştuğu taraftar kitlesi.
ortega pankartı ile yüzyılın ayarlarından birini yiyen taraftar grubudur. samsung bile bu kadarını yapamadı.
not bulancaksporluyum
not bulancaksporluyum
raul meireles transferi ile kısa süreliğine susturulmuş taraftır. oh be dedim bende. en azından bir kaç hafta alex ne dedi aykut ne yaptı kavgası dinlemeyiz.
Holigan. Sevimsiz. Kibirili.
uefadan yenilen ve elbette ne ilk ne de son olmayan salvodan sonra ilk lafları
'ama türkiye'ye borcu gs getirdi'
'ulan bunları cemaat nasıl kolluyorsa'
'bizim mali tablolar süper hep gs oyunu bunlar'
hahahahahahahahaaaaa...
'ama türkiye'ye borcu gs getirdi'
'ulan bunları cemaat nasıl kolluyorsa'
'bizim mali tablolar süper hep gs oyunu bunlar'
hahahahahahahahaaaaa...
milli maçın nasıl izlenmesi gerektiğini bu gece fransızlara öğretmiş taraftardır.
şikeci aziz babalarının paçasının dibinden ayrılmazlar, ırkçı emreyi her yerinden öperler ama millete taraftarlık,adamlık dersi verirler akıllarınca
kısaca fenerbahçe taraftarı işte..
kısaca fenerbahçe taraftarı işte..
Kendi başkanları Alex'e efsane değil derken, Fenerbahçelilerin Hagi vs Alex kıyası yapması?
Dünyanın en asil taraftar gurubudur. En azından Galatasaray taraftarları gibi sadece takımının iyi gününde yanında deildir. iyi günde olsun kötü günde olsun hep takımını desteklerler.
bu aralar şaşkındır.
içlerinde hala inatla bu sürecin bir cemaat komplosu olduğuna inananlar vardır ciddi ciddi
ya arkadaş ben bu kadar sömürülmeye meraklı bi topluluk hatırlamıyorum son zamanlarda
aziz tutmuş bunları hamur gibi yoğuruyor resmen.ama hepsi de memnun yani
asker kaçağı liderleriyle kendilerini atatürkçü ve onun bekçileri falan zannediyorlar lan resmen
hahahahahaaaa..
ya arkadaş ben bu kadar sömürülmeye meraklı bi topluluk hatırlamıyorum son zamanlarda
aziz tutmuş bunları hamur gibi yoğuruyor resmen.ama hepsi de memnun yani
asker kaçağı liderleriyle kendilerini atatürkçü ve onun bekçileri falan zannediyorlar lan resmen
hahahahahaaaa..
nasıl bir karaktere sahip olduklarını her türlü iç, dış meselede kanıtlamış güruhun akıllarınca haklarında her türlü hakarette sınır tanımadıkları taraftar.
şu kadarını söyleyeyim,
(bkz: sizin aklınız ermez)
şu kadarını söyleyeyim,
(bkz: sizin aklınız ermez)
ezikleri gerim gerim geren topluluk. ayrıca (bkz: #16903728)
aşkla takımlarına bağlı topluluktur.
haa bu cemaat mevzusu bize dadandı mı onu bilmem ama tsk dahil memleketin her yanına dadandıkları kesin!
"komplo diyor bunlar" demeye devam edin bakalım ne kadar sürdürecekler bu işleri göreceğiz hep beraber!
edit bakınızı: (bkz: deniz kuvvetleri kurmay başkanı tutuklandı)
haa bu cemaat mevzusu bize dadandı mı onu bilmem ama tsk dahil memleketin her yanına dadandıkları kesin!
"komplo diyor bunlar" demeye devam edin bakalım ne kadar sürdürecekler bu işleri göreceğiz hep beraber!
edit bakınızı: (bkz: deniz kuvvetleri kurmay başkanı tutuklandı)
ben bir beşiktaşlıyım....
ama bunu yazmazsam haksızlık edeceğimi düşündüm...
beşiktaşlıyım, kendimi sırf bu yüzden özel hissediyorum...
çünkü hep mahalledeki tek beşiktaşlı çocuk bendim...
çünkü beşiktaş hep kaybederdi arkadaşlarım hep takılırdı sizin takım yine yenilmiş diye...
beşiktaş fenere yenilirdi, galatasaraya yenilirdi...
ertesi gün gidersin okula sınıftaki tek beşiktaşlı sensin, başlarlar yine lagalugaya. nası koyduk lan size dün gece diye..
susarsın.
yıllarca kaybeden takımın taraftarı oldum ben...
ve hep dedim ki ben beşiktaşı kupaları, şampiyonlukları için sevmiyorum... seviyorum... sadece seviyorum... ancak siyahı sevebilen anlar beşiktaşlı olmayı dedim hep... sizler renkli takımlarınızı kupaları, şampiyonlukları için seviyosunuz dedim hep...
çünkü çocuksan eğer o mahallede fenerli veya cimbomlu olmak çok kolaydır, onların başarılarıyla geçen bir çocukluk için...
25 yaşındayım beşiktaşın hatırladığım sadece 3 şampiyonluğu var... ve ben beşiktaşlıyım... işte bu yüzden de özelim derdim hep...
ama artık anladım ki bizim kadar özel başka bir aşk şekli daha var... o da fenerbahçe aşkıymış meğersem...
galatasarayın şampiyon olduğu senede bile o minnacık alisamiyeni dolduramadığı yılları biliriz...
ama fenerbahçe taraftarı başka... fenerbahçe taraftarı da cefakar, vefakar bir taraftarmış meğersem... bunu 3 temmuz sürecinde anladım...
aziz başkan belki şikecidir, belki silahlı örgüt lideridir bilmem... ama büyük fenerbahçe taraftarı iyi günde olduğu gibi kötü günde de başkanlarının arkasında dimdik durabilmiştir... hem de hiç yılmadan... başkanımız acaba suçlu mu suçsuz mu demeden hem de...
şartsız koşulsuz kötü günde tribünlerini doldurmuş, başkanları özgürlüğüne kavuşana dek çeşitli şekillerde eylemlerle bir baskı yaratmaya çalışmıştır...
lucescu sonrası dağılan galatasarayı yalnız bırakan taraftarlarını, boş tribünlere oynayan galatasarayı görünce işte bunlar bu kadar demiştim... renkli takımın taraftarı kara günde takımını bırakır, bunlardan da bu beklenir demiştim... ama yanılmışım...
meğersem fenerbahçe taraftarı kötü günde aşklarından vazgeçecek adamlar değilmiş... aşklar farklı renklere olsada asaleti benzermiş...
beşiktaşlıyım ve fenerbahçe taraftarını canı gönülden kutluyorum... siyaha olan aşkımızın ölmemesi dileğiyle...
(bkz: böyle bir kara sevda kara toprakta biter)
ama bunu yazmazsam haksızlık edeceğimi düşündüm...
beşiktaşlıyım, kendimi sırf bu yüzden özel hissediyorum...
çünkü hep mahalledeki tek beşiktaşlı çocuk bendim...
çünkü beşiktaş hep kaybederdi arkadaşlarım hep takılırdı sizin takım yine yenilmiş diye...
beşiktaş fenere yenilirdi, galatasaraya yenilirdi...
ertesi gün gidersin okula sınıftaki tek beşiktaşlı sensin, başlarlar yine lagalugaya. nası koyduk lan size dün gece diye..
susarsın.
yıllarca kaybeden takımın taraftarı oldum ben...
ve hep dedim ki ben beşiktaşı kupaları, şampiyonlukları için sevmiyorum... seviyorum... sadece seviyorum... ancak siyahı sevebilen anlar beşiktaşlı olmayı dedim hep... sizler renkli takımlarınızı kupaları, şampiyonlukları için seviyosunuz dedim hep...
çünkü çocuksan eğer o mahallede fenerli veya cimbomlu olmak çok kolaydır, onların başarılarıyla geçen bir çocukluk için...
25 yaşındayım beşiktaşın hatırladığım sadece 3 şampiyonluğu var... ve ben beşiktaşlıyım... işte bu yüzden de özelim derdim hep...
ama artık anladım ki bizim kadar özel başka bir aşk şekli daha var... o da fenerbahçe aşkıymış meğersem...
galatasarayın şampiyon olduğu senede bile o minnacık alisamiyeni dolduramadığı yılları biliriz...
ama fenerbahçe taraftarı başka... fenerbahçe taraftarı da cefakar, vefakar bir taraftarmış meğersem... bunu 3 temmuz sürecinde anladım...
aziz başkan belki şikecidir, belki silahlı örgüt lideridir bilmem... ama büyük fenerbahçe taraftarı iyi günde olduğu gibi kötü günde de başkanlarının arkasında dimdik durabilmiştir... hem de hiç yılmadan... başkanımız acaba suçlu mu suçsuz mu demeden hem de...
şartsız koşulsuz kötü günde tribünlerini doldurmuş, başkanları özgürlüğüne kavuşana dek çeşitli şekillerde eylemlerle bir baskı yaratmaya çalışmıştır...
lucescu sonrası dağılan galatasarayı yalnız bırakan taraftarlarını, boş tribünlere oynayan galatasarayı görünce işte bunlar bu kadar demiştim... renkli takımın taraftarı kara günde takımını bırakır, bunlardan da bu beklenir demiştim... ama yanılmışım...
meğersem fenerbahçe taraftarı kötü günde aşklarından vazgeçecek adamlar değilmiş... aşklar farklı renklere olsada asaleti benzermiş...
beşiktaşlıyım ve fenerbahçe taraftarını canı gönülden kutluyorum... siyaha olan aşkımızın ölmemesi dileğiyle...
(bkz: böyle bir kara sevda kara toprakta biter)
büyük bir kısmı troll vazifesini icra eden taraftardır.
çok yemişler
şuan sıçmaktalar..
şuan sıçmaktalar..
3 Temmuz sürecinin baş mimarı Galatasaray lobisinin yaptıklarını unutup bizlere centilmenlik dersi vermek isteyenler !
Kusura bakmayın biz sizin kadar centilmen olamıyoruz.
Kusura bakmayın biz sizin kadar centilmen olamıyoruz.
maç bitse de zeka yaşlarımızı gösterecek başlık açalım diye bekleyen malları çoktur bunların. hepsinin zeka yaşını toplasan 4+4+4'te okula başlatmazlar.
bugünkü manu-gs maçından sonraki gs'lilerin gülünç söylemlerini görünce gs'liler ile aralarında en az 10 sene fark olduğunu gördüğüm büyük taraftar topluluğudur.
aklıma 4 sene önceki arsenal-fb ş.ligi maçını getirdi bugünkü maç ve sonundaki yorumlar.o maçtada benzer biçimde arsenal tek kale oynamış tonla pozisyona girmiş,fb sadece topun peşinden koşturmuş 1-2 tane de net pozisyona girmiş ve şans eseri maç 0-0 bitmişti.
ama maç sonrası her fenerbahçeli oynanan futboldan hicap duymuş ve beraberliğe zerre sevinmemişti.
oysa bugün gs taraftarları rakip manchester'a verdikleri 10-12 net pozisyonu es geçip girdikleri 2-3 pozisyonu abartarak utanmadan sıkılmadan beraberliği kaçırdıklarını söyleyebiliyorlar.
işte aradaki fark budur.bir tarafta gerçeklerle yaşayan ve doğrunun peşinden giden bir taraftar topluluğu diğer tarafta ergen zekasında hayallerle yaşayan boş beleş bir taraftar topluluğu.
aklıma 4 sene önceki arsenal-fb ş.ligi maçını getirdi bugünkü maç ve sonundaki yorumlar.o maçtada benzer biçimde arsenal tek kale oynamış tonla pozisyona girmiş,fb sadece topun peşinden koşturmuş 1-2 tane de net pozisyona girmiş ve şans eseri maç 0-0 bitmişti.
ama maç sonrası her fenerbahçeli oynanan futboldan hicap duymuş ve beraberliğe zerre sevinmemişti.
oysa bugün gs taraftarları rakip manchester'a verdikleri 10-12 net pozisyonu es geçip girdikleri 2-3 pozisyonu abartarak utanmadan sıkılmadan beraberliği kaçırdıklarını söyleyebiliyorlar.
işte aradaki fark budur.bir tarafta gerçeklerle yaşayan ve doğrunun peşinden giden bir taraftar topluluğu diğer tarafta ergen zekasında hayallerle yaşayan boş beleş bir taraftar topluluğu.
boşbakanın da üyesi olduğu taraftar grubudur.
futboldan anlamayan tiplerden teşekkül etmiş, kuru bir kalabalıktır. aynı zamanda şekeri beynine vuran, zekadan geri bir başkan'a sahiptirler.
saatin 1 olmasıyla yarınki okullarını kaçırmamak için yataklarına yatmış ve sözlüğü rahatlatmış taraftarlardır
sağolsunlar..
sağolsunlar..
bukalemun spor taraftarının üyesi değildir.
2 senedir bukalemun bukalemun diye ağzından salyalar saçarak ağlarken bugünlerde doğma büyüme manchester'lı olmuşlardır.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar