bugün
- iyi geceler18
- depresyondan kurtulamamak10
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı38
- hıdırellez10
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler17
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu15
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması21
- uyudun mu yazan kız13
- gerçeği aramak10
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- anın görüntüsü14
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- koltukta uyumak8
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- sırrı süreyya önder50
- osmanlı yı yeniden kuracağız13
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü15
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi15
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması9
Kadınlar, evli erkeklerden uzak durun!
Kendinize sorun; eşine yalan söyleyen bir erkeği nasıl sevebiliyorsunuz? Yeteri kadar güvenilir olsa, size ve eşine saygı gösterse, o evliliği bitirmez miydi! yapmayın bunu!
Kendinize sorun; eşine yalan söyleyen bir erkeği nasıl sevebiliyorsunuz? Yeteri kadar güvenilir olsa, size ve eşine saygı gösterse, o evliliği bitirmez miydi! yapmayın bunu!
insan yalnız kalınca her şeyi yapabilir, nitekim her insanın Sabrı belli bir kapasiteye kadar ve insan, sırf yalnız kaldığı için yalnızlığı hiç tatmamış "ahlaklı" insanlar tarafından yargılanır. Oysa her şey yolundayken "ahlaklı" kalabilmek ne kadar kolay ve sıradandır.
Ahlakmış. Peh.
Edit: hiçbir insan doğası gereği ikinci seçenek olmayı istemez ama hayatın size sunduğu maksimum seçenek buysa, yaşamaya devam ettiğiniz sürece bir noktada direnemeyip buna da razı olursunuz. Kesinlikle kaçınılmazdır.
Henüz evli erkekle görüşmüşlüğüm yok ama tatminsizliğin ve yalnızlığın insana neler yaptırdığını gördüm, görüyorum.
Ahlakmış. Peh.
Edit: hiçbir insan doğası gereği ikinci seçenek olmayı istemez ama hayatın size sunduğu maksimum seçenek buysa, yaşamaya devam ettiğiniz sürece bir noktada direnemeyip buna da razı olursunuz. Kesinlikle kaçınılmazdır.
Henüz evli erkekle görüşmüşlüğüm yok ama tatminsizliğin ve yalnızlığın insana neler yaptırdığını gördüm, görüyorum.
Ya zaten evli erkekten sevgi bekledikleri için evli erkeğe takılıyo millet. Asdfgjj. Beybiler herşeyi aşka sevgiye indirgemeyin. Hayat o kadar romantik ve basit değil.
Bir kadının kendisine yaptığı en büyük hakaret ve asagilamadir.
günah olan eylemdir. evet.
kadın evli + erkek evli
kadın bekar veya dul + erkek evli
ahlak ve din ilkeleri bu ilişkiyi onaylamazken, bunun toplumsal bir gerçek olması, ancak "sosyal psikoloji" ile açıklanabilir. Bu nedenle , açıklama "olgu" ya aittir ve bireye indirgenemez.
Bireye indirgenebilmesi için kadın ve erkeğin teker teker psikolojik çözümlenmeleri gerekir.
kadın bekar veya dul + erkek evli
ahlak ve din ilkeleri bu ilişkiyi onaylamazken, bunun toplumsal bir gerçek olması, ancak "sosyal psikoloji" ile açıklanabilir. Bu nedenle , açıklama "olgu" ya aittir ve bireye indirgenemez.
Bireye indirgenebilmesi için kadın ve erkeğin teker teker psikolojik çözümlenmeleri gerekir.
neden acaba?
iğrençliğin son seviyseidir.
Türk dizilerinin etkileri. Paran varsa yancıkta olayı.
Karısıdır o evli erkekle birlikte olan.
babanıza bir danışın derim. annenize sormayın çünkü o evli erkeğin maddi durumuna göre hareket etmenizi sağlayacaktır, ama baba daha olumlu bir yanıt verecektir. tabii babanıza soracak yürek varsa.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar