bugün

Gelenlerin cogunlugu evlenmeden giden veya ünlü olan programlar sinsilesi.
Anneannemin bıkmadan usanmadan takip ettiği programlar. Bir ben nefret ediyorum galiba.
Ev araba vb ulasim arac ve vasitanin sart kosuldugu program. Amacin evlilik mi yoksa tapu ve kadastro kurulu mu oldugu belirsiz istekler sinsilesi.
Sen cal ben oynayim.
Cogunun evlenen cift cikarma oraninin düşük ve başarisiz olundugu programlar buna ragmen hala ekranlarda sabah kusagi formatinda izletilir.
en gereksiz programlar.
izleyince gorulen insan potansiyelinden sonra bir kez daha evlenmeyi isteyenleri dusunduren programlar.
ev hanımlarının müptelası olduğu programlardır.
ne zevk alıyorlarsa izlerken kikir kikir gülüyorlar. bir de yorum yapmaları yok mu gel de ölme.
Tanidik birini gorunce anaaa bu da mi katilmis dedirten program ve şok etkisi o insana karsi tiksinc duygular besleme sebebi program.
insanların beynini yıkama konusunda top yapmış tv programları. (çok fazla işe yaradığını söylemek zor)
Amca 40i gecmis evsiz-arabasiz-maassiz geliyor.

ya abi yapma, oradaki hanim senin pis coraplarini toplamak icin mi senle evleniyo ?

maasli kadinlarda da gram akil yok. heriflerin kilina, pisine mi meraksiniz yuh. mallar yahu.
Sevişiyorlar mi lan acaba bunlar diye beni dusuncelere Gark ettiren. hayir sevismiyorlarsa volkanlar var orda.
allah düşürmez umarım programlarıdır.
© copyright 2005 - 2026