bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin8
- gece yarısı çalan telefon7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- eski dizileri izlemek3
- gammaz olmuşum13
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- aquila bicipite8
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kel erkek3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- minyon kadın siniri5
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- kemal kılıçdaroğlu35
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gecenin şarkısı4
- bizim delilere bakayım4
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- ses yakışıklılığı2
- gençler iş beğenmiyor3
- pazarda su satmak2
- ona bir cümle bırak4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gazlamak2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- gocu26
- şato3
öncelikle evi boş sanıp bağıra bağıra şarkı söylerken herhangi bir ebeveyne yakalanmanın ne kadar utanç verici olduğunda hemfikir olalım secgili bacanaklarım... hele bi de çekingen bir insansak normalinde morun çeşitli tonlarını yaşarız suratımızda.
benim hikayemse bundan daha fecii! çünkü alalade bir şarkı söylemiyor, manyamış gibi rap yapıyor, 18'lik hihapçılara taş çıkartıyordum 33. dereceden mal hareketlerimle. ortadoğunun sosyolojik olarak normal karşılaması için nerden baksak bi 50 yıl beklenmesi gereken figür ve flowlarla boş evde akapella atıyorum avradını siktimin. yani ben boş sanıyomuşum. takriben 10 yıl kadar önce günümüzden. kendimi kaptırmışım.. ama öyle böyle değil bacanak, elimde düşsel mikrofonum dayımın düğününde sahne alacağımı hayal ederek düğün alanını dolduran hiphopseverlere takı töreninden önce unutamıycakları bir gece yaşatıyorum.
neyse ikinci şarkıma geçtim, "eyy yoo, aha yeeehh, öggghhhh höö ögghhh hö, öksürükkk" falan yapıyorum, tam parçanın introsunu veriyorum zenci abilerimden gördüğüm gibi kendimce, o sırada gözüme bir karaltı takıldı, arkaya dönmemlen babamı görmem bir oldu. babam çocuğumun "içine şeytan girdi" diye ağlıyor, "yetişin komşular nidem ben bu oğlanlan" diye feryat figan ediyordu. ikimizde birbimizin çıldırdığını düşünüyorduk. babamı zar zor sakinleştirdim, hemen gidip kapşonlu svitimi çıkardım ki o anları ababama hatırlatacak hiçbir delil kalmasın üzerimde..
çok boktan bir durumdu. ne zaman bir rapçi görsem nasıl uluorta o kadar insanın içinde hiç utanmadan birtakım garip hareketlerde bulunup havalı falan olduklarını düşünebiliyorlar hala şaşırıyorum ve o günü hatırlıyorum. ama bir yandan da çocuklar duymasın'daki havuç denen sığırı hatırlayıp ferahlıyorum. onun da böyle halleri yok muydu? şimdi gayet adam adam takılıyor, her insanın bir cahiliye dönemi vardır. yani evet o garip sabuk hareketler bana aitti, evet o flowlar benimdi ama şarkı sözleri benim değil, hiçbir insan cahiliye dönemiyle hatırlanmaz, bak havuca, bak mehmet metiner'e.. diy mi ya?
benim hikayemse bundan daha fecii! çünkü alalade bir şarkı söylemiyor, manyamış gibi rap yapıyor, 18'lik hihapçılara taş çıkartıyordum 33. dereceden mal hareketlerimle. ortadoğunun sosyolojik olarak normal karşılaması için nerden baksak bi 50 yıl beklenmesi gereken figür ve flowlarla boş evde akapella atıyorum avradını siktimin. yani ben boş sanıyomuşum. takriben 10 yıl kadar önce günümüzden. kendimi kaptırmışım.. ama öyle böyle değil bacanak, elimde düşsel mikrofonum dayımın düğününde sahne alacağımı hayal ederek düğün alanını dolduran hiphopseverlere takı töreninden önce unutamıycakları bir gece yaşatıyorum.
neyse ikinci şarkıma geçtim, "eyy yoo, aha yeeehh, öggghhhh höö ögghhh hö, öksürükkk" falan yapıyorum, tam parçanın introsunu veriyorum zenci abilerimden gördüğüm gibi kendimce, o sırada gözüme bir karaltı takıldı, arkaya dönmemlen babamı görmem bir oldu. babam çocuğumun "içine şeytan girdi" diye ağlıyor, "yetişin komşular nidem ben bu oğlanlan" diye feryat figan ediyordu. ikimizde birbimizin çıldırdığını düşünüyorduk. babamı zar zor sakinleştirdim, hemen gidip kapşonlu svitimi çıkardım ki o anları ababama hatırlatacak hiçbir delil kalmasın üzerimde..
çok boktan bir durumdu. ne zaman bir rapçi görsem nasıl uluorta o kadar insanın içinde hiç utanmadan birtakım garip hareketlerde bulunup havalı falan olduklarını düşünebiliyorlar hala şaşırıyorum ve o günü hatırlıyorum. ama bir yandan da çocuklar duymasın'daki havuç denen sığırı hatırlayıp ferahlıyorum. onun da böyle halleri yok muydu? şimdi gayet adam adam takılıyor, her insanın bir cahiliye dönemi vardır. yani evet o garip sabuk hareketler bana aitti, evet o flowlar benimdi ama şarkı sözleri benim değil, hiçbir insan cahiliye dönemiyle hatırlanmaz, bak havuca, bak mehmet metiner'e.. diy mi ya?
31 modundayken yakalanmaktan iyi olan durumdur.
ergenliğin bitimine mütekabil bir daha yaşanmayacak durumdur. insan evladı ergen ya da ceza değilse evde rap yapmaz.
(bkz: mc derbeder)
güncel Önemli Başlıklar