bugün

/64
Ayak serçe parmağınızı çarptığınız eşyalardır genellikle. Koltuk ayağı gibi.
telefonun şarj aleti.
(bkz: printer) Anasni sattımın cihazı, ne zaman isim düşse bulunamaz oluyor. Yok bilgisayar bulamıyor, yok görmüyor, bidi bidi... Her şeyi göze alıyorsun, printeri bir dahaki sefere yine aynı problemi yaşayacağını bile bile tekrardan kuruyorsun...tam rahat bir nefes alacan, bu defa daha bir hafta önce aldığın kartuş bitik gözüküyor!!! Artık kartuşu eline alıp ısıtan mı var, aseton sûreni mı var, printeri alıp camdan aşağı atanı mı...

Her gün 3 posta küfür yiyor benden, daha adam akıllı çalışan bir tane de yapmadılar...
(bkz: telefon)

adamı hasta ediyor. arada bozulması çileden çıkartıyor. sonunda sinir hastası olacağım.
masa, sandalye, koltuk vb. bacakları. sebebi çok nettir ayağını çarpman yeter. ömründen ömür yer hayattan soğutur.
ayak serçe parmağının çarptığı her şey.
cep telefonum. bugün tam 4 kere kilitlendi. karşı taraf arayınca sıçıp bırakıyor. az küfür etmedim.
egsoz borusu.
ayağa batan iğne, üstüne basılan lego.
modem'dir sizden iyi olmasın.
mousedir. oyun oynattırmamıştır sağa sola kaymaktan.
cep telefonu.
kağıt. kesiği çok pis acıtır amk..
ayak serçe parmağını vurduğun koltuk.
(bkz: play station)

özellikle pes oynarken. az mı küfürler salladık kanat ortaları gol olmayınca o canım gözüm makineye... hala da söveriz zevkle...
televizyonun kumandasıdır azizim, şerefsizin ayakları var sanki gece koltuğun minderlerinin arasında arkadaşları ile parti veriyor.
sağ tuşu tutukluk yapan mouse.*
(bkz: fön makinası amk)
bilgisayarımla bu konuda düzeyli bir ilişki yaşıyoruz.
lakin o alıştı ama ben hala alışamadım.
birde arsızın önde gideni. hiç yüzü kızarmaz yapar yapacağını.
Anahtarlardır.
Nerede bu yanına koyduğumun anahtarı gibi.
valla benim için banyo terliği.

mis gibi çorapları giydikten sonra, ıslak bir terliğe basınca; birden gelen üşüme ve aynı tepki "hayy anasınıııı!!"
0.2 rapidom. imal ve icat edildiğinden bu yana duyduğunu hiç sanmadığım küfürleri yemiştir. a. q. ben onun.
yatağın köşesi, dolabın köşesi, yerde pusuya yatmış terazi, her an beni can alıcı noktandan etkileyecek olan çeşitli cisimler.
(bkz: anahtarlar)
(bkz: laptop)
(bkz: playstation)
eski telefonum * . *.
© copyright 2005 - 2026