bugün
- online listesi8
- sözlük bayanlarının hiç çaylak olmaması9
- neli dondurma seversiniz14
- yorgun mermi6
- arkadaşlar13
- katatespizartmasi14
- bayan kelimesi neden rahatsız edici6
- kadınların pozitif ayrımcılığa uğradığı konular4
- sözlüğün gelmiş geçmiş en efsanevi yazarı4
- kürtçe zorunlu ders olmalıdır15
- zona7
- online olup entry girmeyen yazarlar4
- sözlüğün en tatlı yazarı3
- sözlük erkeklerinin kıskanç ve kompleksli olması8
- arkadaşlar bi waffle yer miyiz4
- limonlu dondurma8
- katatespizartmasi benimle evlenir misin5
- onu özlediğiniz anlar6
- pezevenk malik'in gerçek işi nedir sorunsalı4
- yunanlıların neşet ertaş'ı çalması6
- kadın yazarların kavga etmesi5
- dietmar woidke2
- saçlarını boyatıp nasıl olmuş diye soran kız4
- kızlar bir rezillik çıkarmayacaksa gidiyorum5
- turşunun iyisi limonla mı sirkeyle mi5
- gece gece kornaya basan eşşşek2
- peyniri sünen pizza2
- eski temayı seven bastonlu yazarlar2
- kelebeklerin bir boka yaramaması8
- sadece kadın yazarları artılamak4
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması19
- charlotte sullivan4
- markus söder3
- alfa erkek5
- limon yiyen erkek4
- gece gece peynir zeytin yemek2
- kadınlar mı daha zeki erkekler mi sorunu6
- sözlüğe takım elbise ile girmek2
- sokakta dayak yiyen kadına yardım etmek9
- en gey özelliğiniz8
- kavga olmadığı halde kavga etmeyin yazan tip2
- pick me girl2
- ne yaptığı anlaşılmayan satranç oyuncusu3
- osmanlıca sözcükler5
- ağaçtan meyve koparıp yemek3
- schopenhauer in kadın düşmanı bir abazan olması2
- türk insanın artık hiçbir şeye tepki vermemesi3
- depresyonun en kötü hali5
- aslan3
- yağmurcu neden akpli13
sevimli kahramanlar olarak türkçe'ye çevrilmiş warner bros çizgi film karakteri,çok sevecen bir kız olmasına ragmen diğer karakterlere ölesiye bir sevgi uygulardı.
Sevimli kahramanların korkulu rüyası olan kız.Hatta ben küçükken ateri oyunlarımdan birinde bu kız canavarmış gibi sevimli kahramanlar ondan kaçıyordu.
üçüncü nesil yazar.*
(bkz: sevgi kompresörü)
senelerdir aradığım fakat nasip mi değildi artık ne değildi bir türlü bulamadığım çizgi karakter. ulu sözlüğe teşekkür etme hissi uyandıran başlık oldu bu sebepten ötürü.
the night of the living pets adlı bölümünde; vaktiyle edinip de hakkın rahmetine kavuşturduğu hayvancağızların dirilişine tanık olduğumuz kızıl saçlı, iskelet tokalı, elmer fudd suratlı gudik. uzunca bir süre bakıldığında adile naşit'e benzediği gerçeğini kabullenmek zorunda kalıyorsunuz, aman diyeyim!
kafasında kuru kafalı tokası olan sürekli seni sevicem, sıkıcam, öpücem diyen ayı yavrusunu severken öldürür karakteri.
wikipediada tam adı elmyra duff olarak gözükmektedir. eline düşen hayvanın vay haline diyorum...
ayrıca looney tunes değil, tiny tunes karakteridir. ama bildiğim kadarıyla looney tunes karakterleriyle de bölümleri vardır.
ayrıca looney tunes değil, tiny tunes karakteridir. ama bildiğim kadarıyla looney tunes karakterleriyle de bölümleri vardır.
tiny toons hayvanlarını, ölesiye kucaklayan fazla şeker bir kız karakteri.
sevdiği şeyleri sıkan, kucaklayan, öpen tiny toons karakteridir.
"seni sıkıcam sıkıcam çok sevicem" diyerekten hayvanceğizlerin canını çıkaran çılgın velet.
hayvan sevgisini aşırı abartmış, küçüklüğümde hayvanseverlik anlayşımızda gözlenen benzerlikler dolayısıyla hala kendisinin ismiyle anıldıgım çizgi film karakteri.
Kanlı canlı hali;
görsel
görsel
ekşi sözlüğün birinci nesil, uludağ sözlüğün 3. nesil yazarı. ekşi sözlüğü 1999 lu yıllarda kullanıp son tanımını 2000 de girmişti. sonrasında farklı farklı forum sitelerinde hala aynı nickle yazmaya devam ettiğini duymuştum. burada da elmyra nickli biri var. 2007 li yıllarda kullanmış burayı.
muhtemelen 25 li yaşlardaydı 2007 li yıllarda. şimdi baktım da ekşi sözlükte 1999 yılına girmiş olduğu tanımları ile burada 2007 de girmiş olduğu tanımlar birbirine yabancı değil. aynı kişi bu tanımları giriyormuş hissine kapıldım. ki bence öyle de zaten.
muhtemelen 25 li yaşlardaydı 2007 li yıllarda. şimdi baktım da ekşi sözlükte 1999 yılına girmiş olduğu tanımları ile burada 2007 de girmiş olduğu tanımlar birbirine yabancı değil. aynı kişi bu tanımları giriyormuş hissine kapıldım. ki bence öyle de zaten.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar