bugün
- ioçk'nın mutfağı6
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması19
- mantının gereğinden fazla abartılması3
- yağmurcu neden akpli13
- radikal karar almak5
- sevdiğin bir yazarı gammazlamak3
- sözlüğü aşevine çeviren tipler4
- sözlüğe kız girince telefona bildirim gelmesi3
- tantuni4
- kedi köpek2
- tai lung5
- muşlettin amca bey erecto birader2
- beni özleyenler elime mum diksin19
- şükürcülük6
- tost3
- erdal beşikçioğlu17
- mantı3
- gammazların sözlüğü bitirmiş olması3
- minnoş kızların obur takliti yapması2
- yemek paylaşımı yapan yazarlar2
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu8
- tutuklanmamak için akp'ye katılmak12
- sözlüğün çok durgun olması2
- kızlar naber10
- zeytinyağlı tabağı2
- herkese fetöcü diyenin genelde fetöcü olması4
- call of duty black ops3
- borsa5
- gece gece bana bi çakmak lazım diyen kız7
- pazartesi diyete başlamak4
- velvet hanım aşk kadınıdır3
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek13
- eli olmayanlar nasıl 31 çekiyor4
- komşuya kahveye gitmek8
- bik bik'in mutfağına konuk olmak30
- üniversitelerdeki siber güvenlik programları2
- seda akman2
- g3 ile intihar etmek3
- çok sıcak olması4
- öğrencilik halleri3
- taşaklardan birinin kayıp olması11
- asgari ücretle çalışan yazarlar4
- manifest5
- ispanya6
- nervio hanım ile birlikte kahve içmek2
- arkadaşlar kahve içiyorum5
- hamama gitmek4
- yeni gelin instagramı2
- tüik'in temmuz enflasyonu6
- parmak kılları4
öncelikle... (bkz: disciples)
4 adet packten oluşan oyun. lakin expansion pack değildir. tüm cdler ayrı çalışır. ha pazarlama mantığı olarak exp. packten farkı yoktur o ayrı.
dark prophecy
servants of the dark
guardians of the light
rise of the elves
http://www.disciples2.com/D2/elves/
4 adet packten oluşan oyun. lakin expansion pack değildir. tüm cdler ayrı çalışır. ha pazarlama mantığı olarak exp. packten farkı yoktur o ayrı.
dark prophecy
servants of the dark
guardians of the light
rise of the elves
http://www.disciples2.com/D2/elves/
tüm eklentileri ile birlikte gold edition adı altında 4 cd'den mürekkep hâlini bulabileceğiniz, zamanını aşmış bir strategy first yapımı.
motomot spritelar yerine kara kalem çizimlerin ekranda boy gösterdiği gösterişli bir oyundur. sıra tabanlıdır, son eklenti ile birlikte 5 ırk (insan, cüce, şeytan, namevt ve elf) vardır. insanlarda şövalye, cücelerde savaşçı, şeytanlarda büyücü, namevtlerde savaşçı ve elflerde okçu ağacı çok güçlüdür.
serinin üçüncüsü yolda, meraklılarına.
(bkz: akella)
motomot spritelar yerine kara kalem çizimlerin ekranda boy gösterdiği gösterişli bir oyundur. sıra tabanlıdır, son eklenti ile birlikte 5 ırk (insan, cüce, şeytan, namevt ve elf) vardır. insanlarda şövalye, cücelerde savaşçı, şeytanlarda büyücü, namevtlerde savaşçı ve elflerde okçu ağacı çok güçlüdür.
serinin üçüncüsü yolda, meraklılarına.
(bkz: akella)
oynadğım en zor strateji oyunudur. çoğu görevini bitirdim. easy'de ve normal seviyede. hard ise o kadar zor ki 12412412 kere reload ederek oynadığım halde bir tane bile quest bitirememişimdir.
çok baş ağrıtıyor, kafa çalıştırıyor, inanamayacağınız kadar hemde... stratejiyi aştım ben bütün oyunlar basit geliyor bana diyenler için kapak gibi bir oyundur.
çok baş ağrıtıyor, kafa çalıştırıyor, inanamayacağınız kadar hemde... stratejiyi aştım ben bütün oyunlar basit geliyor bana diyenler için kapak gibi bir oyundur.
heroes 3 oynadıktan sonra bana çok zor geldi.
üniteleri savaştırıp durdum ama kıdım upgrade olmadı üstelik binalarıda kurmuştum.
çözemedim hala oyunun mantığını, level 2 cücelerden bir hero geldi yedi ünitelerimi ve heromu.
üniteleri savaştırıp durdum ama kıdım upgrade olmadı üstelik binalarıda kurmuştum.
çözemedim hala oyunun mantığını, level 2 cücelerden bir hero geldi yedi ünitelerimi ve heromu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar