bugün
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi15
- kurtar bizi müsavat10
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi8
- nervio11
- devran dönecek5
- garip başlıklar5
- ülke gündemini umursamamak6
- sevgilinizin vajinasını yalar mısınız5
- idam cezasının geri gelmesi6
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı26
- yeni parti7
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı15
- lan ın ingilizcesi4
- cumartesi pazarı4
- meme gerdirme operasyonu8
- sabah yürüyüşü8
- baharın uzayıp yazın gelmemesi2
- bakırköy4
- ayakkabıları ters giymek4
- güç zehirlenmesi yaşamamak için yapılması gereken5
- dem seçmeni erdoğan'a oy verir mi2
- sözlükteki galatasaraylılar7
- kemal kılıçdaroğlu4
- okan buruk11
- victor osimhen16
- aralıksız 14 dakika boyunca osurmak2
- ahmet baran yazgan8
- karpuzcu libos panda2
- patates sulusu2
- hayat seks yemek kültür ve sanattır2
- meczubun peşinden gitmek4
- rahatın hiç uğramadığı kalp4
- yahudi cesaret madalyalı lider mi olur sorunsalı2
- süt ısıtıp içine kahve ve şeker katmak5
- jinekomasti olmuş erkeğin göğüsleriyle oynamak3
- ona bir şey söyle4
- 13 ağustos 2026 süleymancılara operasyon yapılması2
- trabzonspor2
- biranın üstüne rakı içmek6
- kuşbaşılı pide3
- jinekomasti yaptıran sözlük erkekleri3
- dursun özbek4
- 1 euro 55 33 tl2
- z kuşağı5
- kıyma çeken kasaba nasıl kıydın diye sitem etmek2
- damarsız tüysüz manisa yaprağı25
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi21
- anın görüntüsü32
- toprağı öpen gözyaşları3
- yaratılmışların en üstünü3
"verilmiş sözümüz, iklimler boyunca üstelik
yeşerecek özümüz var.
ormancasına kılamadıysak yaşamı,
usanmaksızın yoldukları içindir gülleri."
*
yeşerecek özümüz var.
ormancasına kılamadıysak yaşamı,
usanmaksızın yoldukları içindir gülleri."
*
"Çok sevme!" dedi Tanrı, "kıskanırım!" sevgilim: "duymadığım sözler söyleme!" dedi "yadırgarım" ikisi de anlamadı beni. Sevmelerim hasret dolu olduğundan yoğun, ve ben sevdim tanrı'ya inat... Cümlelerimi farklı bulan sevgilim, bunlar değil asıl söylemek istediğim. Ben yetersizim belki ifadesizim ama senin kadar değil. Belki durgunum ya da konuşkan. Sen seç beni, neyim ben? Bazı geceler içimdekileri yavan bulurum da oturur yazarım, sen okumazsın!
"ilgisiz olma!" dedi içim "kırılırım."
ilgisizliğin alışkanlığındandı körelt benim için. Şeytana uyma, meleklerimi üzersin. Kırılır kanatları. Gözyaşı döker su perileri, ağıtlar yakar ilham perileri ve sonra ben değişirim, içimde yangınlar başlayınca önce zerdali ağaçlarım kor olur. En küçüğüdür ağaçların, kanar hemen yalancı güneşlere. Sonra çam ağaçları devrilir birer birer.
Bir havuzun içine kıvrılıp giden kaydırak gibi uzayıp giden yol, denize götürür bizi. Yangının yok ettiği ormana içinin yandığını söylemiştin, güneşin ufka deydiği bir bahar akşamı. içimi yakan yokluğunla baş edemiyorum.
"Bana da yanar mısın?" dedi içimdeki çam ağaçları...
Kuşlar evsiz kalır ilgisizliğinde, ırmaklar kan akıtır, meyveler ham kalır... Yırtılır yapraklarım, kelebekler gün doğumunda ölür, cırcır böcekleri suskun, içimi kemiren düşüncelerim tavşanıma dost.
"Üzgünüm"dedi biri.
Benim ise; gözlerim lal, kör oldu dillerim. Sen yokken zıtlıklar sarar etrafımı. Özlemez mi beni, dilinde dönmez mi adım, hissetmez mi sitemlerimi? Duygularımı açığa koyamam ben sevgilim, sana benzerim... Küs olur yüreğim ve öylece "uyuyorum!" dedi gözlerim. iyi geceler...
"ilgisiz olma!" dedi içim "kırılırım."
ilgisizliğin alışkanlığındandı körelt benim için. Şeytana uyma, meleklerimi üzersin. Kırılır kanatları. Gözyaşı döker su perileri, ağıtlar yakar ilham perileri ve sonra ben değişirim, içimde yangınlar başlayınca önce zerdali ağaçlarım kor olur. En küçüğüdür ağaçların, kanar hemen yalancı güneşlere. Sonra çam ağaçları devrilir birer birer.
Bir havuzun içine kıvrılıp giden kaydırak gibi uzayıp giden yol, denize götürür bizi. Yangının yok ettiği ormana içinin yandığını söylemiştin, güneşin ufka deydiği bir bahar akşamı. içimi yakan yokluğunla baş edemiyorum.
"Bana da yanar mısın?" dedi içimdeki çam ağaçları...
Kuşlar evsiz kalır ilgisizliğinde, ırmaklar kan akıtır, meyveler ham kalır... Yırtılır yapraklarım, kelebekler gün doğumunda ölür, cırcır böcekleri suskun, içimi kemiren düşüncelerim tavşanıma dost.
"Üzgünüm"dedi biri.
Benim ise; gözlerim lal, kör oldu dillerim. Sen yokken zıtlıklar sarar etrafımı. Özlemez mi beni, dilinde dönmez mi adım, hissetmez mi sitemlerimi? Duygularımı açığa koyamam ben sevgilim, sana benzerim... Küs olur yüreğim ve öylece "uyuyorum!" dedi gözlerim. iyi geceler...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar