bugün
- beni özleyenler elime mum diksin13
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması9
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık7
- kadir mısıroğlu3
- yuzır ismet gurbuzi hazretleri4
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor13
- bey biraderler beydirler3
- 2026 ağustos ayı nasıl geçecek3
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım8
- iq testi4
- volvo v702
- arkadaşlar yeni ağırlıklarım nasıl3
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek5
- arkadaşlar naber ya4
- inşaat gürültüsü4
- her gördüğünü jandarmaya ihbar eden köylü3
- slip mayo giyen erkek4
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri2
- yunanistan29
- en köylü özelliğiniz4
- beynin dopamin salgılamaması3
- arkadaşlar bu ne kitabı yahu2
- la diyen kadın3
- türk ateisti7
- ioçk'nın müziği4
- ali vefa7
- erkeklerden hoşlanan erkek3
- nervio ile travertenlere gitmek4
- yanık akrep dumanı çekmek5
- sözlük çok bozdu3
- zorunlu eğitim7
- çomar müzikleri3
- metrobüs2
- sidretü l münteha4
- sobayla konuşan delinin peşinden gitmek2
- gürsel tekin'in kılıçdaroğlu'na rest çekmesi2
- benkimki11
- mayışı çekmek3
- tiroidli hanım3
- domdomusa3
- en son aldığınız iltifat14
- küresel gelince trollerde olan gerginlik hissi2
- şimdi mokv olacaktı4
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- sevişirken video çekmek10
- dünüşü4
- sözlükten birinden hoşlanmak5
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- organize suç örgütü2
- kanal 72
sevgiliye tertemiz, tap taze bir haykırış.
Bir hayal ülkesindeyim umutlarım yarınlarda. Güneşe hasret yıldızsız karanlıklarda, bir dil i şeydaya vurgun olmuş bir yürekle , suskunluğun esaretini yaşamaktayım sessiz haykırışlarımla. Duyulmaz değildir ama cevap veren yok. bekler oldum mevsimler boyu, sevmez oldum sensiz geceleri, bekledim görmeden seni, öptüm dokunamadan sana. Yanımdayken uzak olsan bir anlık sensizliği ölüm sayar bu gönül.
Kalbin buz bağlamış değil, biliyorum eritecek yürek lazım sana, bir manzume sanma bunları aşkım siyah noktalara. Ben bu yürekle çok yaşar mıyım bilmem ama bir bildiğim, bir gönül verdiğim sensin , sevilensin. Kabul görmez sözlerim senin katında bilirim, umutsuz bir tükeniş içindeyim gökyüzünden medet dilerim. Tek gerçeğimsin benim kutsal metin gibi, okuyamasam da görüyor olmak bile sevaptır benim katımda. Gel ne olursun gel açıktır yollar sana, bir defa daha yakın ol bırak varayım yanına.
Bir sabah meltemi gibisin esintin bile kalbimin sesidir, gözlerinin yeşili gönlümün rengidir. Bırak siyahları olduğun yerde yeşillerinle gel gönlümdeki derinliklere. Bir macera mı, bir yok oluş mu, yoksa aşk mı... bir kez sevdim dedim dönemem yeminimden, sensin benim hem geçmişim hem geleceğim.
Bir hayal ülkesindeyim umutlarım yarınlarda. Güneşe hasret yıldızsız karanlıklarda, bir dil i şeydaya vurgun olmuş bir yürekle , suskunluğun esaretini yaşamaktayım sessiz haykırışlarımla. Duyulmaz değildir ama cevap veren yok. bekler oldum mevsimler boyu, sevmez oldum sensiz geceleri, bekledim görmeden seni, öptüm dokunamadan sana. Yanımdayken uzak olsan bir anlık sensizliği ölüm sayar bu gönül.
Kalbin buz bağlamış değil, biliyorum eritecek yürek lazım sana, bir manzume sanma bunları aşkım siyah noktalara. Ben bu yürekle çok yaşar mıyım bilmem ama bir bildiğim, bir gönül verdiğim sensin , sevilensin. Kabul görmez sözlerim senin katında bilirim, umutsuz bir tükeniş içindeyim gökyüzünden medet dilerim. Tek gerçeğimsin benim kutsal metin gibi, okuyamasam da görüyor olmak bile sevaptır benim katımda. Gel ne olursun gel açıktır yollar sana, bir defa daha yakın ol bırak varayım yanına.
Bir sabah meltemi gibisin esintin bile kalbimin sesidir, gözlerinin yeşili gönlümün rengidir. Bırak siyahları olduğun yerde yeşillerinle gel gönlümdeki derinliklere. Bir macera mı, bir yok oluş mu, yoksa aşk mı... bir kez sevdim dedim dönemem yeminimden, sensin benim hem geçmişim hem geleceğim.
deli gönül... yüreğin aşkla dolu olması hali.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar