bugün
- istanbul un çok pahalı olması14
- en sevilmeyen ev işleri4
- fenerbahçe gornik zabrze maçı3
- herkes yatsın iyi geceler9
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- neden okula gitmek zorundayız2
- ölmeyi dilemek2
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri4
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- sözlük kızlarının kombinleri20
- velvet vs nervio19
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- the merich13
- kabataş olayı görüntüleri8
- cips olsa da yesek7
- oğlum çok güzel lan6
- kuveyt ve bahreyn de hava savunma sistemleri2
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- oğuzhan uğur12
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- slavko vincic15
- velvet13
- matbaanın gecikmesine sebep5
- 50 tl ile rolling yapmak6
- ispanya20
- nervio11
- horoz hayası çorbası5
- aklını yitirmek4
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- 2026 dünya kupası25
- bira cips6
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- tememda kenka nalaka10
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- manyak olmaya karar verdim9
- laptop5
- kadim kültürler4
- ona bir şey söyle9
- futbol14
- sözlük kimsenin tekelinde değildir9
- dünya19
açılımı ; computer technology and information systems'dır.. biLkent üniversitesinde bir böLümdür..
http://www.ctis.bilkent.edu.tr/
http://www.ctis.bilkent.edu.tr/
türkçesi bilgisayar teknolojisi ve bilişim sitemleri olan bölüm. Bilkentin atıl kampüsü olan doğu kampüste bulunur. Geleceği oldukça parlak olan bilişim sektörüne eleman yetiştirmektedir.*
bilkentin üniversitesinin bir bölümüdür. Programı teorik derslerden arındırılmış ve uygulamaya önem verilmiştir, 3. senesinin ikinci döneminde tamamen staj yapılması buna örnektir, yazılım ağırlıklı ve aynı zamanda işletme dersleride bünyesinde bulundurur..
(bkz: sabit maaşlı meslekler)
bazen girdiğime şükrettiğim, bazen de lan ne işim var benim burda dedirten, çevredeki herkes olum çok güzel bölüm ha mezun olunca sektöre girip parayı kıracam mantalitesinde olsa da, mezun olduktan sonra mühendislik ünvanı alınmadığı için kafamda biraz soru işaretlerinin oluşmasına sebep olan bölüm.
mezun olanların koder olarak iş yaptığı söylenen bölüm.
not: bu bölümü okuyan yada mezun olmuş yazarların bana ulaşmasını çok isterim.
not: bu bölümü okuyan yada mezun olmuş yazarların bana ulaşmasını çok isterim.
Programlama dilleri üzerine yoğunlaşmış %100 ingilizce 4 yıllık olan bilkent'in güzel bir bölümü , programlama dilleri dışında kendinizi network alanında da geliştirebileceğiniz bir bölüm. java , c ,c #, php , javascript , database , network(cisco),dhtml , opengl, android ve daha birçok teknoloji alanında kendinizi geliştirebileceğiniz ve sektöre dair gerçekçi bir fikrinizin oluşmasını sağlayan staj dönemleriyle güzel bir bölüm
ayrıca bölümde :
1)pearsonvue test center kuruluyor. ctıs ilk etapta cisco-ccna, emc ve oracle sinavlarina girebilecekler.
2)2013-bahar dönemine yetişecek, mac bilgisayarlarla rüzerinde ıos uygulama geliştirme amaçlı bir mobil uygulama gelistirme laboratuvari yapılması düşünülüyor..
3)ctıs'in sektorle kurdugu akademik ortaklıklara, microsoft, cisco, emc'den sonra bu sene de oracle da katılmış durumda.
4)başlangıç için arduino donanımlardan oluşan bir donanım / robotik laboratuvarı kuruluyor.
ayrıca bölümde :
1)pearsonvue test center kuruluyor. ctıs ilk etapta cisco-ccna, emc ve oracle sinavlarina girebilecekler.
2)2013-bahar dönemine yetişecek, mac bilgisayarlarla rüzerinde ıos uygulama geliştirme amaçlı bir mobil uygulama gelistirme laboratuvari yapılması düşünülüyor..
3)ctıs'in sektorle kurdugu akademik ortaklıklara, microsoft, cisco, emc'den sonra bu sene de oracle da katılmış durumda.
4)başlangıç için arduino donanımlardan oluşan bir donanım / robotik laboratuvarı kuruluyor.
eğer ilginiz yoksa yanına yaklaşmamanız gereken bölümdür. programcilik ve software bir tutkudur, para kazanmak için değil sevdiğiniz mesleği yapıp, yanında para kazanmanız için yapılması gerekir.
not: bilkent ctis bölümünde okuyan ya da mezun olmuş birileri var ise bana ulaşmasını çok isterim.
not2: evet beyler bölümdeyim soruları alayım
not: bilkent ctis bölümünde okuyan ya da mezun olmuş birileri var ise bana ulaşmasını çok isterim.
not2: evet beyler bölümdeyim soruları alayım
Bir management information systems değildir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar