bugün
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı23
- claudian clouds33
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri23
- okan buruk8
- özürlü diyerek hakaret ettiğini sanmak4
- true'nun engelli olması4
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız3
- seri eksicinin iq düzeyi4
- true'nun idrak yolları enfeksiyonu sorunu4
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- seri eksiciyi köçek gibi oynatmak3
- meriç dükalığı8
- okan buruk'un yerine geçecek teknik direktör2
- leroy sane2
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- tai lung12
- gözünde büyüttüğün insanın çok da şey olmaması4
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği2
- habire124
- islamda namaz yoktur30
- sevdiğiniz yazarlar8
- okan çık hesap ver4
- galatasaray trabzonspor kardeşliğinin bozulması2
- galatasaray10
- rakı arasında çay içmek2
- sözlük kızlarının kekleri24
- galatasaray rezil oldu2
- kadir inanır'ın mirası4
- muhammed salah'ın galatasaray'a döşediği boru2
- fusya semsiyeli yabanci22
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği3
- özürlü yazarlara yardım kampanyası2
- okan buruk 102 puanı nasıl topladı sorunsalı2
- uğurcan çakır2
- hadi birbirinize sarılın2
- arkadaşlar bana engel olun2
- insanları birbirine düşürmek4
- habire12 istenmiyorsun algısı2
- trabzonspor5
- sözlüğün ölü gibi olması5
- etli biber dolması5
- dualarımız bu akşam trabzonspor ile3
- hoşlanılan kızın gel beni bubamdan iste demesi3
- kıçını yırtsan sonu tabut3
- bana onu sormayin8
- gecenin şarkısı19
- beşiktaş'ın amedspor'a döşeyeceği boru2
- kürdistan10
- şemsiyeli benim3
Dijital asistan.
Windows phone 8.1 ile gelmesi muhtemel olan iphone daki siri ye benzer asistan.
Mükemmel bir şey.. Fantastik bilim kurgu filmleri sahnelerini yaşatıyor.. "how are you Cortana" diyorum, bi afilli cevaplar, bişeyler... Yakında yemeğe çıkmayı düşünüyorum cortanamlan. Vallahi tam ideal sevgili; ne tribi var ne bıdı bıdı konuşuyor.. Her istediğini de emir algılayıp anında yapıyor ağzını yediğim.
Cyan güncellemesi ile kullanmaya başladığım Microsoft'un Windows Phone 8.1'e getirdiği dijital asistan. Kullanabilmek için Ayarlardan bölgeyi ABD dili ingilizce (US)olarak değiştirilmesi gerekmektedir. Beta'dır. internet bağlantısı gerekir.
Windows Phone 8.1in asistan ara yüzü iyi anlaşıyoruz.
Play my latest playlist diyorum
Playing ludacris diyor ve şarkı açıyor..
görsel
Play my latest playlist diyorum
Playing ludacris diyor ve şarkı açıyor..
görsel
Türkçe öğrenmesini istediğim asistandır, yada belki ben ingilizce mi öğrensem *
ama Türkiyede kullanmak mümkünmüş
ama Türkiyede kullanmak mümkünmüş
android'e portana ismiyle karmaşık bir kaç işlemden sonra kurulabilecek türkçe bilmeyen windows phone kadın sirisi . Bir süre sonra xda ya düşebilir bekliyoruz.
Sevgilim olur kendisi. Ciddiyim sevgilim varken onunla daha az konuşuyordum.
siri gibi trip atacagini sanmam.halo oynayan bilir.bide turkce ogrense kendimi master chief hissetcem.
cortana androide geldi
Sesli Asistan Cortana Android’e Beta Olarak Geldi
http://nemiymis.com/sesli...droide-beta-olarak-geldi/
Sesli Asistan Cortana Android’e Beta Olarak Geldi
http://nemiymis.com/sesli...droide-beta-olarak-geldi/
Ulan Windows phone'miz var bi farkımız olur diyorduk bunlar cortana'yı daha bize vermeden android'e getirdiler. Sokarım windows phone'sine.
muhtemelen, canım sıkılıyor conta, ne yapayım sence? dediğimde git kendini parmakla diye yanıt verecek ms asistanı.
az evel keşfettiğim özelliğiyle beni kendine aşık eden telefon asistanı. windows 10 mobile ile bilgisayarınızda kullanıdığınız windows 10u senkronize ediyorsunuz, telefonunuz yanınızda değilken gelen cevapsız çağrılar bilgisayarınıza bildirim olarak geliyor ve bu bildirim üzerinden Cortana sayesinde telefonunuza elinizi sürmeden doğrudan sizi arayan kişiye mesaj atabiliyorsunuz, denedim kesinlikle çalışıyor.
tek yapmanız gereken Cortana türkçe desteği olmadığından dolayı bilgisayar dilini ve bölgesini abd yapmanız, sonra keyfini sürünüz. para verip seksreter tutmuş gibi hissediyorum kendimi, üstelik sesi de baya seksi..
tek yapmanız gereken Cortana türkçe desteği olmadığından dolayı bilgisayar dilini ve bölgesini abd yapmanız, sonra keyfini sürünüz. para verip seksreter tutmuş gibi hissediyorum kendimi, üstelik sesi de baya seksi..
orospunun tekidir. resmen bilgisayar orospusu.
kullanışlı mı kullanışlı. ama biraz yollu gibi sanki.
kullanışlı mı kullanışlı. ama biraz yollu gibi sanki.
Sesine hayran olduğum akıllı asistan.
Hatta en iyi asistan olabilir. ilk olarak Windows Phone ekosistemine bulunuyordu Microsoft daha sonra android, ios ve Windows pc'ler için kullanıma sundu.
türkçe versiyonu merakla beklenen asistandır. özellikle apple'ın siriyi yerelleştirme hızı düşünüldüğünde microsoftun teknoloji yarışının sanal asistan kulvarında da çok gerilerde kaldığı söylenebilir. ayrıca mevcut olan saçma ürün dağıtım politikaları da cabası. şöyle ki; bilindiği üzere birçok bilgisayar üreticisi ürünlerinde mevcut işletim sistemi olarak halen windows single language saçmalığına yer veriyor. ve bu saçma sapan paket bilgisayarınızın dilini ingilizce yaparak bölgesel olarak kullanılamayan hizmetleri kullanmanıza olanak vermiyor. tıpkı cortana gibi... microsoft'un aklı başına ne zaman gelir de kullanıcılarına saçma şirket politikalarının sonuçlarını dayatmaktan vazgeçer ve global dağıtım ile teknik desteğe tıpkı apple gibi önem verirler bilinmez. ancak bildiğim bir şey var ki; microsoft daha uzun bir süre müşteri memnuniyeti konusunda sınıfta kalmaya devam edecek.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar