bugün
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri26
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği7
- claudian clouds33
- allah11
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız6
- true'nun engelli olması6
- okan buruk9
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- sarapci koala hatayi33
- çok yorgun geçirilen bir günün ardından2
- insan kimse bakmıyorken yaptığı şeydir2
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği4
- meriç dükalığı8
- moral olsun bik bik ime2
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- uğurcan çakır3
- özürlü diyerek hakaret ettiğini sanmak4
- sözlük kızlarının kekleri24
- icat edilmesi beklenen şeyler2
- amedspor'un süper ligin lideri olması3
- seri eksicinin iq düzeyi4
- true'nun idrak yolları enfeksiyonu sorunu4
- sevdiğiniz yazarlar8
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- tai lung9
- gecenin şarkısı20
- islamda namaz yoktur30
- kafaya kese kağıdı geçirmek2
- amedspor maçından korkmak2
- gözünde büyüttüğün insanın çok da şey olmaması4
- seri eksiciyi köçek gibi oynatmak3
- okan çık hesap ver4
- fusya semsiyeli yabanci22
- galatasaray10
- habire124
- rafael leao2
- kadir inanır'ın mirası4
- sözlüğün ölü gibi olması5
- okan buruk'un yerine geçecek teknik direktör2
- kürdistan10
- insanları birbirine düşürmek4
- trabzonspor5
- leroy sane2
- kadınlar4
- etli biber dolması5
- galatasaray trabzonspor kardeşliğinin bozulması2
- dualarımız bu akşam trabzonspor ile3
- bana onu sormayin8
- dantelli sütyen takan erkek12
erkilliğin yani gücün çocuğun elinde olması, her istediği yapılan, bir dediği iki edilmeyen, görünmeyen ev reisi olan çocukların oluşturduğu sistem.
şımarık zengin piçi diktatörlerin yönetimi afedersin.
(bkz: oluyo mu öyle)
çocukerkil toplumlar yaratacağına inandığım, çocukların tek söz sahibi olması durumu. çocuğun istediği yemek yapılır, çocuğun istediği restorana gidilir (ya da istemediği restorana gidilmez), çocuğun istediği film izlenir..
bu yüzden zaten, çoğu reklam direkt olarak çocukları hedef alır. hatta çocukların sevdiği şarkılar liste başı olur.
bu çocuk büyüyünce ne olur derseniz, bi cacık olmaz derim ben...
bu yüzden zaten, çoğu reklam direkt olarak çocukları hedef alır. hatta çocukların sevdiği şarkılar liste başı olur.
bu çocuk büyüyünce ne olur derseniz, bi cacık olmaz derim ben...
son dönemlerde aile yapısına hakim olan erk.
çocukların birey olduğunu hatırlamanın bir adım ötesine gidip çocukerkil aileler oluşturur olduk, doğal olarak kimin çocuk kimin ebeveyn olduğu birbirne karışır oldu.
çocuklar da bu sınırsız güç sebebiyle mutsuz oldular, çünkü çocuğun güvende olduğunu hissetmesi sınırlarının varlığı ile mümkündür. ne zaman ki sınır yoktur, egolarını eğitmeyi henüz öğrenmemiş kısım olan çocuklar için de tatminsizlik ve mutsuzluk vardır.
bunun bir adım sonrası ise ne istediğini bilmeyen bencil ve mutsuz yetişkinler ile dolu bir dünyadır.
çocuklar bireydir ve haklarına saygı duyulmalıdır, ancak çocuk olduklarını unutmadan ve unutturmadan...
haa söylemesi kolay yapması zor iştir. yazık ki, benim de bu sınırı geçtiğim olmuştur ve oluyor.
çocukların birey olduğunu hatırlamanın bir adım ötesine gidip çocukerkil aileler oluşturur olduk, doğal olarak kimin çocuk kimin ebeveyn olduğu birbirne karışır oldu.
çocuklar da bu sınırsız güç sebebiyle mutsuz oldular, çünkü çocuğun güvende olduğunu hissetmesi sınırlarının varlığı ile mümkündür. ne zaman ki sınır yoktur, egolarını eğitmeyi henüz öğrenmemiş kısım olan çocuklar için de tatminsizlik ve mutsuzluk vardır.
bunun bir adım sonrası ise ne istediğini bilmeyen bencil ve mutsuz yetişkinler ile dolu bir dünyadır.
çocuklar bireydir ve haklarına saygı duyulmalıdır, ancak çocuk olduklarını unutmadan ve unutturmadan...
haa söylemesi kolay yapması zor iştir. yazık ki, benim de bu sınırı geçtiğim olmuştur ve oluyor.
(bkz: çocukerkil toplum)
(bkz: kuyruğun danayı sallaması)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar