bugün
- depresyonun en kötü hali5
- sözlük kızlarına çok kırgın olmak3
- herkes kendi başlık açıp kendi konuşuyor3
- en gey özelliğiniz6
- kelebeklerin bir boka yaramaması5
- kadınlar mı daha zeki erkekler mi sorunu4
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması19
- sözlükteki yapay zekaya pandik atmak4
- kürtçe zorunlu ders olmalıdır6
- bu koyden olsam ne olacak5
- yemek yapan erkek2
- kürdün dinsizi2
- lahmacunu çatal bıçakla yemek3
- tantuni6
- sözlük kızlarının kombinleri2
- yakışıklı seri katil3
- velvet10
- en güzel bisküvinin probis olması3
- tai lung8
- yağmurcu neden akpli13
- sözlük içi güzel renkler4
- tarhana yapmayı bilen kız3
- sözlüğü canlandıramamak3
- vahşi doğada hayatta kalmak3
- ioçk'nın mutfağı6
- kedi kumu4
- aleyna tilki nin ayakları2
- sözlüğün en cilveli kızı3
- radikal karar almak5
- lahmacun yiyen insan2
- yakın gözlüğü kullanan fosil yazarlar2
- osmanlıca sözcükler2
- zall'ın görükle de seviştiği kızların listesi2
- tatlı yiyen erkek2
- bu yapay zeka nedir sözlükte2
- kedi köpek3
- sözlüğü aşevine çeviren tipler4
- sivrisineklerin şerefsiz olması2
- beni özleyenler elime mum diksin19
- 15 mayıs uludağ sözlüğün kurtuluşu3
- kadınların 1 saatte modunun değişmesi2
- şükürcülük6
- slm yazan erkek2
- mantının gereğinden fazla abartılması3
- balkan göçmenleri2
- tutuklanmamak için akp'ye katılmak12
- erdal beşikçioğlu17
- levent üsteğmen deniz yüzbaşı aşkı2
- sevdiğin bir yazarı gammazlamak3
- sözlüğe kız girince telefona bildirim gelmesi3
yeni gelmiş, hoşgelmiş yazar.
Afyonkarahisar'ın en eğlenceli isimlerindendir. Lavuk bir yönetime sahip olan eski sözlüğünü bırakması ve aramıza katılması gurur vericidir. Kendisini Afyon ve izmir'deki bilimum zirvelere beklemekteyiz.
(#3455495)
Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi 2008 Mezuniyet Töreni'nde saçlarıma arkadan yapışmak ve işaret parmağına dolamak suretiyle, Eski Türk Edebiyatı hocasının yanında bana tacizde bulunmuş yazardır.* Kendisi şıklığıyla göze çarpsa da " benim saçlarım onun saçlarını da döver" tadında bir pozisyona bürünmüşümdür.
Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi 2008 Mezuniyet Töreni'nde saçlarıma arkadan yapışmak ve işaret parmağına dolamak suretiyle, Eski Türk Edebiyatı hocasının yanında bana tacizde bulunmuş yazardır.* Kendisi şıklığıyla göze çarpsa da " benim saçlarım onun saçlarını da döver" tadında bir pozisyona bürünmüşümdür.
başımın datlı bel ağrısı.
o derece karmaşık duygular içersindeyim kendisine.
hobileri arasında yer aldığım yazar. mazoşist duyguları bende açığa çıkar. ben olsam beni döverdim ama o hala sevmekte ısrarlı. durduramıyoruz.
ayrıca met helvasına karşılık domates ekmek takası yapacağım yazar. beklemedeyim.
o derece karmaşık duygular içersindeyim kendisine.
hobileri arasında yer aldığım yazar. mazoşist duyguları bende açığa çıkar. ben olsam beni döverdim ama o hala sevmekte ısrarlı. durduramıyoruz.
ayrıca met helvasına karşılık domates ekmek takası yapacağım yazar. beklemedeyim.
kuzenim olan insan kişisi. aynı üniversitede okumakla beraber mezun oluşunda içine gireceğim duyguları merak ettiğim yaratıktır aynı zamanda..
gerçek tanım: sözlüğe yazmanın güzel olduğunu düşünen işletme 4. sınıf öğrencisi ömezun olmak üzere olan zaatı muhterem..
kozmopolit tanım: (bkz: abartmaya gerek yok)
gerçek tanım: sözlüğe yazmanın güzel olduğunu düşünen işletme 4. sınıf öğrencisi ömezun olmak üzere olan zaatı muhterem..
kozmopolit tanım: (bkz: abartmaya gerek yok)
bisikletin gidonunu bırakıp yokuş aşağı sallanan çocuk misali yazan yazar. birader bi dur nefes al, format nooldu, imla nerede?
çay içmeyi marifet sanan yazarın rumuz seçmesi durumu.
not: ben bira bile içtim lan nolmuş? hatta bizim arkadaş esrar içiyor..
not: ben bira bile içtim lan nolmuş? hatta bizim arkadaş esrar içiyor..
ana haber bülteninde üniversitenin kantininde sabahtan akşama kadar oturup çay içen kimselere çayyaş dendiğini duyduğunda noluyo lan biri benden mi bahsediyor deyip kulaklarını kabartan kabartmaklada kalmayan nickini bu şekilde alan kişi. hayattaki tek zevki çay olan ve bu konuda kendince çeşitli zevkler geliştiren kişidir de. hatta bir rivayete göre damarlarında halis mulis Rize çayı akmaktadır. kaçak çay içmez şiddetle reddeder. günün ilk çayını içmeden afyonu patlamaz. kahvaltıda portakal suyu içenlere o ne biçim çay der çünkü ona göre kahvaltıda tek çay içilir kahve bile hikayedir. çocukken yaşıtları içine soğuk su katılmış paşa çaylarını ardı arkasına fondiplerken ben sıcak çayımı içer arkanızdan gelirim demiştir.
beşinci nesil silik statüsüne geçmiş yazar ve aslında daha doğru bir deyişle yazamaz kişi.
aynı zamanda kuzen olmaktadır kendisi. *
aynı zamanda kuzen olmaktadır kendisi. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar