bugün
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası28
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak17
- sevgilinizin sözlükte yazar olması4
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor10
- sapık olduğu için çaylak olan insan5
- gammaz çetesi7
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor5
- çağımızın hastalığı5
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum19
- bacınızın uluda yazar olmasını ister misiniz3
- kalabalıklar içinde yalnız olmak12
- hayattan zevk alamamak17
- nickten isim tahmini yapmak72
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri10
- hava ne kadar güzel ya3
- gammazların gizli hesapları görebilmesi3
- arkadaşlar hoşçakalın4
- balkonda kitli kalmak4
- insana kendini güvende hissettiren şeyler6
- ülkenin kötü halinden gammazların sorumlu olması3
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu5
- yazarların sözlükte bulunma amaçları7
- albirader camus2
- venezia fc2
- hazret ktc5
- biber dolması olsa da yesek7
- g'i l d'e d l'i l y26
- alkollü sürücüye 602 bin lira ceza3
- gizem güven2
- hikayeyi devam ettir25
- önüne gelene ayar verebileceğini zanneden insan4
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- mohamed salah ghaly3
- sabah kahvaltısında menemen yiyen erkek3
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- narsisizm3
- arkadaşlar bir bakar mısınız9
- marmarayın 74 27 çekmesi3
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- anok yai2
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi8
- gocunun nerede olması10
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- makine mühendisliği4
- habire12 adamdır37
- rüyamda kadın olmuştum6
- deliğim ben götü kara deliğim2
- metalcilerin ihtiyar olması2
- uysaljakoben14
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey10
gidemediğim için hala çok üzgün olduğum müzikal. önce cats'i, ardından the phantom of the opera'yı izlemek şahane olacaktı. bir yanım eksik şimdi. duyduğuma göre ekip pek memnun ayrılmamış ülkemizden. gelmezler de bir daha.
26/01/14 te zorrrrlu center psm de yıllardır izlemeyi beklediğim müzikal, mükemmel dansçılar mükemmel sesler harika teknik ekip vs olsa da bana göre mükemmel olmamıs müzikaldir neden çünki kediciklerle duygusal bağ kuramadım neşeli dinamik sözler eşliğinde kedicikler tanıtıldı da bunların hikayeleri nedir birbirleri ile ilişkileri nedir ne değildir cok yüzeysel gecılmıs , ayrıca en son sıradan izlediğim için kediciklerin mimiklerini, yüzlerini göremedim , azcık daha hikaye öne cıkarılsaydı , grizabella neden gruptan ayrılmıs diğerlerı buna ne demiş yada dıger kedıcıkler arasındakı ılıskıler nedır ortaya konulmalıydı , yine de oyle mukemmel seslerı, danscıları, teknık ekıbı bır araya getırmek cok cok zordur bravo dıyorum.
memory şarkısı bir başyapıttır.
Andrew Lloyd Webber'in T.S Eliot'un "Yetenekli Kediler" adlı şiirinden esinlenerek bestelediği bir müzikal. Müzikale konu olan bir grup kedinin hayatıdır.
türkiyede hala hakkıyla sahne alamamış dünyanın en ünlü müzikallerindendir.
ne yazık ki hem dans hem de vokal açıdan yeterli bir ekip kurulamamıştır henüz bu oyun için.
ne yazık ki hem dans hem de vokal açıdan yeterli bir ekip kurulamamıştır henüz bu oyun için.
ingiliz sair t s eliot'in yegeni icin yazdigi "old possum's book of practical cats" isimli siirler grubundan (cogunlukla) uyarlanmistir (grizabella'nin soyledigi memory kismi rhapsody on a windy night adli baska bir siirden adapte edilmistir). orjinal broadway versiyonunun dinlenmesi hiddet ve siddetle tavsiye edilir.
eyüboğlu öğrencileri tarafından 16 haziran'da iş sanat kültür merkezi 'nde sahnelenecek olan dünyanın en ünlü müzikallerinden biri.
sahneden kaldırıldığı 2002 yılına kadar 3358 kez sahnelenen ve 50 milyon kişinin izlediği müzikali, yaşları 14 ile 17 arasında değişen 21 öğrenci tarafından devlet tiyatroları sanatçısı kürşat alnıaçık 'ın yönetmenliğinde sahnelenecek.
sahneden kaldırıldığı 2002 yılına kadar 3358 kez sahnelenen ve 50 milyon kişinin izlediği müzikali, yaşları 14 ile 17 arasında değişen 21 öğrenci tarafından devlet tiyatroları sanatçısı kürşat alnıaçık 'ın yönetmenliğinde sahnelenecek.
(bkz: the harmonicats)
(bkz: ankara cats)
Dünyanın en ünlü müzikallerinden biridir. Baştan sona, bir sokakta yaşayan çeşit çeşit kedinin hikayelerini ve birbirleriyle ilişkilerini konu almaktadır. Andrew Lloyd-Webber tarafından yaratılmıştır. ilk olarak 11 Mayıs 1981'de Broadway'de sahnelenmeye başlanmış olup 2000 yılında gösterilerini durdurmaya başlamıştır. Kısa bir aradan sonra tekrar kurulan Cats topluluğu hala gösterilerini dünyanın dört bir köşesinde devam ettirmektedir. Lakin bu dört köşenin herhangi bir yerinde Türkiye yer almamaktadır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar