bugün
- ismail kartal8
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi7
- bugün ne yedin10
- yanlışlıkla erkek sikmek10
- 17 haziran 2026 gökyüzünde ay yıldız olması2
- iş verenlerin aç gözlü olması8
- kütüphane de topuklu ile dolaşan kevaşe5
- tepkiselbiri3
- evlenmek için gereken minimum para5
- şu anda ne yapıyorsun19
- günlüğüne ağlayarak çaylak olduğunu yazmak2
- intihar etmek10
- bugünkü bilgi ile 2000 yıl önce yaşamak3
- islam düşmanlarına epstein şoku9
- fokur fokur lubunya kaynaması6
- kürtlük2
- evlenmek yerine tek başına dünyayı gezmek3
- eşim ateist olsa 10 çocuğum da olsa onu boşarım5
- kilo verme günlüğü2
- kesin bilgi diye bir şey yoktur yaymayalım2
- 30 lu yaşlar14
- hdp'yi meclise sokan hainler3
- tutunacak tek dalı uludağ sözlük olan tip5
- anın görüntüsü19
- hobileriniz4
- ayağına kaldırım taşı bağlanan caretta caretta7
- arap emperyalizmi5
- fobileriniz4
- hamburger fiyatlarının iyice çığırından çıkması3
- bursa da navigasyonun yanlış yolu göstermesi5
- sedat pekmez8
- insanların gözlem yapmaması9
- cristiano ronaldo vs lionel messi5
- 17 haziran 2026 ingiltere hırvatistan maçı3
- amazon prime video2
- mini etek giymiş şişman kadın2
- keşke arab olsaydım3
- isim verin isim3
- 6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesi2
- sözlükte altın günü yapmak12
- türklerin anadolu'ya sıkışması4
- adnan menderes in başarıları2
- her sıkıntının sonuna eklenecek müthiş cümle3
- erkeklerin kadınsılaşması10
- abur cuburlara gelen olağanüstü zam5
- euro'nun 53 tl 37 kuruşa düşmesi2
- isim koyarken çocuğunu düşünmeyen aile5
- yabancı yatırımcı neden türkiyeye yatırım yapsın10
- rahmi saltuk4
- güne iyi başlatan şeyler5
Gerçekleri çekinmeden yazan, mükemmel yazar. Hep böyle kal.
bayan yazarların can dostu, erkek yazarların baş belası, kabusudur...
domuz gribini sadece ve sadece iki günde def etmiş bir erkeği * bilek güreşinde devireceğini iddia eden ama bir haftadır basit bir nezle yüzünden inim inim inleyen zayıf bünyeli minik kız. minik demişken, yaşımla ilgili söylediklerini de burada neşretmek isterdim fakat özel mesaj deşifresinden göt altına gitmekten korkuyorum.
ayrıca nick altında çok rahatlıkla am,sik, göt kelimelerinin telaffuz edilebildiği nadir bağyanlardandır. sırf bu yüzden sempati duyuyorum kendisine.
ayrıca nick altında çok rahatlıkla am,sik, göt kelimelerinin telaffuz edilebildiği nadir bağyanlardandır. sırf bu yüzden sempati duyuyorum kendisine.
(bkz: taş)
canımın içidir, cesaretine hayran olduğumdur. evet çok çılgındır, deli doludur. ama tertemiz bir kalbi vardır. ne de olsa hemşoyuz anlarız birbirimizi. *
not:
ah kuzum be, yine doyamadan sana bıraktın beni burda. sen çıkarsın, ben olurum bu sefer de çaylak. bayrağı elden ele, değiştirip duruyoruz habire. hadi hayırlısı bakalım. bekliyorum çabuk gel. "amazonlar kraliçesi"
not:
ah kuzum be, yine doyamadan sana bıraktın beni burda. sen çıkarsın, ben olurum bu sefer de çaylak. bayrağı elden ele, değiştirip duruyoruz habire. hadi hayırlısı bakalım. bekliyorum çabuk gel. "amazonlar kraliçesi"
sert ve aciksözlü üslubuyla begenimi kazanmis olan, sicakkanli ve sempatik yazar.
(#4921778) erkek egemen geleniğin kadınlara biçtiği rolü oynuyorsun .ilerici sözler ettiğini sanıyorsun patriarkalizme karşi çıktğını sanıp kendini beğenmişliğini kusuyorsun.bu insanlar zülumkar değil senin güzel kent yaşamına ayak uyduramamış zulüm gören insanlar.tamam onlar hiç masum değil. gerektiğinde bu insanlarda da savaşılır kadınlar için ama bazen düşünüyorumda senin gibi kadınlar özgürleşse ne olacak.özgür düşündüğünü sanıp cicili hayatın çığırtkanlığını yapmaktan başka ne işe yararsınız. sen bu erkeklerden nefret ediyorsan ben de senin gibi kadınlardan nefret ediyorum.
işte klasik statukocu cumhuriyet teyzesi adayıdır.
edit: evet biraz abartmışım sanırım ama silmem. tükürdüğümü yalamam. ama okadar da değilmiş *
(bkz: toprak)
işte klasik statukocu cumhuriyet teyzesi adayıdır.
edit: evet biraz abartmışım sanırım ama silmem. tükürdüğümü yalamam. ama okadar da değilmiş *
(bkz: toprak)
mutsuz, huysuz, kafası karışık yazar... şu sıralar hayat ona hiç iyi davranmıyor...
saclarinin dip boyasi vakti gelmis gibi gorunuyor. biraz da rimelleri akmis sanki.
sinirini bozan kişilerin kafasını tırtıklı duvara sürttürerek kıvılcım çıkartmak gibi sadist zevkleri olan yenge.
sen de sürttürt bakalım zaten allah sürttürtmüş bana.*
sen de sürttürt bakalım zaten allah sürttürtmüş bana.*
sol frame de görüldüğü anda cosku veren yazardır.
(bkz: varlığıyla huzur veren yazarlar)
(bkz: varlığıyla huzur veren yazarlar)
bildiğin psikopattır. eğer değilse ben bir şey bilmiyorum. al sana yemin ettim.*
sırf kadın yazar diye tüm sözlüğün itina ile arkadaş olmaya çalıştığı yazar.
sır
nickimi her gördüğünde gülen yazar.
1993 doğumlu olması muhtemel yazar. hayır, yazdıkları süt kokuyor.
muhtemelen cinsiyetinin bayan olması en büyük artısı şu sözlükte.
meyve suyunu çok seven yazar, gerçekten.
bu bilgiyi hepimizin bilmesi gerekiyordu, ne bileyim artık, sizce de tarihi bir not değil mi?
bu bilgiyi hepimizin bilmesi gerekiyordu, ne bileyim artık, sizce de tarihi bir not değil mi?
meyve suyu ve süt tarzı içecekleri başkasına içirmeyi seven yazardır.*
rakı içen yazardır. hatta hastasıdır rakının o derece. biliyorum i$te!
bugünkü entryleri ile tiksinçliğin, kuskunçluğu ve bok fetişizminin doruklarında at sineği yazarı. yuh ulan bir cins-i kesif olarak ben bile bu kadar iğrençleşemiyorum. *
anlıkta olsa iğrenmeme sebep olan yazardır.
(bkz: #6737949) entrysini girdiği klavyesinideki c-a-l-y-x harflerinin üzerine tepeleme sıçmak istediğim yazar.
(bkz: terbiyesiz afedersin)
(bkz: terbiyesiz afedersin)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar