bugün
- osuruktan şiirler89
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- tai lung13
- dolar isterse 100 olsun40
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- victor osimhen20
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- g i l d e d l i l y28
- kapıma beyaz toros gelseydi eğer11
- kadınınızı çalıştırır mısınız14
- nasıl birisiniz15
- diamond bosphorus8
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- nah sana oy17
- kürtler8
- 185 ve üstü kadınların çok havalı olması8
- beybi leydi7
- velvet mi güzel g'i l d'e d l'i l y mi8
- uludağ sözlük bakanlıkları3
- kadın olmanın çok güzel bir şey olması6
- game of thrones taki kerhaneci16
- velvet48
- türk solcusu6
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
- gürcistan göçmenleri13
- simko320
- yeni parti de bölünebilir10
- allah her şeyden çok tevhidi önemsiyor6
- tai lung mu güzel g'i l d'e d l'i l y mi6
- evde kalmış olan 24 yaşında kız5
- ısrarla ne iş yaptığını soran insanlar4
- güzel kızların mutsuz olması5
- osimhen lukaku vlahovic salah5
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- miras davası5
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi10
- hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir11
- ankara6
- anne2
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum12
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek12
- almancıları sevmemek11
- 195 boyunda 134 kilo minnoş kalpli erkek5
- ölmedeyiz uludağ sözlük12
- arkadaşlar ben mi selena gomez mi5
- öcalan isterse savunma bakanı olsun10
- kliniğe gittim klinikten geldim10
- sevgilisinden yeni ayrılanlara tavsiyeler4
- erkek evi tek başına geçindirmek zorunda değildir6
- boşanma davası ne kadar sürer4
2018 yılında 4. sezonu ile devam edecek dizi.
ikinci sezonunun çekilmesine karar verilmiş. Orospu çocuklarına kapak olsun !
brob/broen.
hala olur da başlarsa diye beklediğim dizi.
senaryosu ve oyunculukları çok iyiydi.
hala olur da başlarsa diye beklediğim dizi.
senaryosu ve oyunculukları çok iyiydi.
görsel
şu sahneyi görür görmez acayip mutlu eden dizi.
geç kalınmış bir birlikteliğimiz var kendisiyle.
şu sahneyi görür görmez acayip mutlu eden dizi.
geç kalınmış bir birlikteliğimiz var kendisiyle.
amerikan dizilerinin artık tat vermemesi sonucunda sözlükten birilerinin de tavsiyesiyle başladığım iskandinav dizisi. en azından artık amerikalı polis-kahve-donut üçgeninden çıkmak ve biraz olsun başka kültür görmek amacıyla giriştim ve beklentilerim de o kadar büyük değildi ama beklentimi karşıladı diyebilirim. benim gibi amerikan dizilerinden sıkılan ve başka kültürleri merak eden arkadaşlara tavsite ederim. *
yeni sezonu çıkacak söylentileri vardır.
merakla bekliyoruz.
kuzey ülkelerinin maddi manevi soğuk yaşamından izler taşır ve zamanla bu dinginliğe durgunluğa alışırsınız.
dili ilk başlarda sarmada da sonlara doğru bazı kelimeleri kullanmaya başlarsınız ( kendi kendizle konuşuyorsunuz burda )
olayları konuları da günceldir.
merakla bekliyoruz.
kuzey ülkelerinin maddi manevi soğuk yaşamından izler taşır ve zamanla bu dinginliğe durgunluğa alışırsınız.
dili ilk başlarda sarmada da sonlara doğru bazı kelimeleri kullanmaya başlarsınız ( kendi kendizle konuşuyorsunuz burda )
olayları konuları da günceldir.
2011 yılında isveç ve Danimarka ortak yapımı olan dizi Danimarkada Broen, isveçte ise Bron adıyla yayınlanmış ve daha sonra sessizliğe bürünmüştü. Dram, polisiye ve gerilim türünde bir yapım olan Bron / Broen, 10 bölüm olarak yayınlamış ve daha sonra BBC4 kanalında yayınlanması ile bir çok kişinin dikkatini üzerine çekmeye başarmıştı. ingilterede The Bridge ismi değiştirilerek izleyicilerin karşısına çıkan bu dizinin fikir babası ise Björn Stein ve Hans Rosenfeldt.
Dizi konusunda, Danimarka ve isveçi birbirine bağlayan köprüde bir ceset bulunmasıyla başlıyor ve daha sonra iki ülkenin cinayet masası dedektifleri cinayeti araştırmak için harekete geçiyorlar. isveçli dedektif Saga Noren, garip tutumlu bir kadın, Danimarkalı dedektif Martin Rohde ise olduğu bir ameliyat sonrası fiziksel olarak bazı zorlukları bulunan bir adamdır. Bu ikilinin cinayeti araştırması üzerine elde ettikleri ipuçları aslında işlenen cinayetin çokta basit bir cinayet olmadığını ortaya koyacaktır.
Bron / Broen / The Bridge polisiye dizi severlerin dikkatini çekecek bir yapım olarak 60 dakikalık gösterimlerle ekrana geliyor. 2013 yılında D-Smart tarafından gösterimde tutulan dizi aynı zamanda ingilterenin FX kanalında da gösterilmiş ve bir çok kişinin dikkatini çekmiş bir yapım.
http://www.dizimerkezi.net/bron-broen-tanitim/
Dizi konusunda, Danimarka ve isveçi birbirine bağlayan köprüde bir ceset bulunmasıyla başlıyor ve daha sonra iki ülkenin cinayet masası dedektifleri cinayeti araştırmak için harekete geçiyorlar. isveçli dedektif Saga Noren, garip tutumlu bir kadın, Danimarkalı dedektif Martin Rohde ise olduğu bir ameliyat sonrası fiziksel olarak bazı zorlukları bulunan bir adamdır. Bu ikilinin cinayeti araştırması üzerine elde ettikleri ipuçları aslında işlenen cinayetin çokta basit bir cinayet olmadığını ortaya koyacaktır.
Bron / Broen / The Bridge polisiye dizi severlerin dikkatini çekecek bir yapım olarak 60 dakikalık gösterimlerle ekrana geliyor. 2013 yılında D-Smart tarafından gösterimde tutulan dizi aynı zamanda ingilterenin FX kanalında da gösterilmiş ve bir çok kişinin dikkatini çekmiş bir yapım.
http://www.dizimerkezi.net/bron-broen-tanitim/
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar