bugün

Ses der sigaramı yakarım.
adamlık der susarım. adamlığı kız peşinde koşmak sananlarımız vardır belki o yüzden hemen açıklayayım.

adamlık aldatmayan, büyük yalanlar söylemeyen (bakın yalan söylemeyen demiyorum), eşine sadık özelliklere sahip erkektir...

günümüz erkeklerinde olmayan özelliklerinden. hak yemeyelim sadece erkeklerde değil kadınlarda da ender bulunur bunlar... nedenine gelirsek:

=günümüzde insanlar dış görünüme daha önem vermeye başladı.

Bırakın dış görünüşü zamanla kaybolur,
Karakterli insanlarla hayat anlam bulur.

diyorum....

içimi döktüm oh be..
Güven duygusu verme, yeri geldiğinde sahiplenme yeri geldiğinde çocuk gibi şakalaşma ve önemlisi tatlı dilli olmasıdır sözlük bu önemli evet en önemlisi..
Erkegi erkek yapan detaylar mesele degil, mesele adam yapan detaylardir.

Bize erkek degil, adam lazim.
şöyle nasıl desem, erkek dediğin erkek olacak, erkekliğin adamlığın hakkını verecek anladınız mı? bir defa sağlam bir karakteri olacak bunda anlaşalım. karı gibi dedikodu yapmayacak, bir gün başka bir gün başka olmayacak yani. kalender olacak, verdiği sözde duracak. sevmesini bilecek, her kız bir kere versin, ama karım bakire olsun diye düşünmeyecek, uçkurunun derdine düşüp karı kız peşinden koşarak kendini rezil edip küçük düşürmeyecek. sevdi mi güven verecek. yani erkeği erkek yapan detaylar daha uzar gider, sabaha kadar anlatırım, ama bunların kaç tanesi erkek diye tabir ettikleriniz de var, kimse yoğurdum ekşi demez, öz eleştiri yapmaz, sorsan hepsi on numara delikanlı ulan az malın gözü değilsiniz.

"sokak köpeklerine selam vermek adam olmaya çeyrek var demektir."
Kas olabilir.
erkeği erkek yapan yaraktır erkeği adam yapan karakter.

off nası laf?
Yav yok efendi, yok karakter deyip piç erkeklerle çıkmanıza ne diycez peki kızlar. Yüzyılın efendisiyim aq biliyorum yani.
Testosteron hormonu ve pipi. en büyüğünden ve en uzundan
(bkz: toplumsal cinsiyet rolleri)ne göre degisir.
Karakter.