bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin9
- ayı saldırınca yapılması gerekenler12
- gece yarısı çalan telefon7
- geceye bir söz bırak3
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- uysaljakoben21
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- gammaz olmuşum13
- eski dizileri izlemek3
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak2
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- aquila bicipite8
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kel erkek3
- minyon kadın siniri5
- reha muhtar25
- ona bir şey söyle16
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- death2
- kemal kılıçdaroğlu35
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- bizim delilere bakayım4
- elit olmak için gerekenler13
- gecenin şarkısı4
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- ses yakışıklılığı2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- pazarda su satmak2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- gazlamak2
- ona bir cümle bırak4
- semum3
- sevgiliyle kavga etmek2
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
bir şeyleri protesto ve tepki gösterme ögelerinin olmazsa olmaz olan her protestocunun ve protestocularin yapmasa olmayacak olan eylemlerinden biri olan bayrak yakmak ne işe bir türlü çözemesimdir.
ne kadar da saksıyı caliştirsam, üstüne amuda kalkip beynime kan gitse de çözemediğim bu muammada önce kendimde suç buldum. yahu dedim ben gerizekalıyım herhalde diyerek ömrümün bir kısmını tvde yayınlanan diziler izleyerek ve posta gazetesi kiraat ederek gecirdim. en sonunda kahveci kolumdan tutup beni çapa hastanesinde bir takım deneylere girmeme vesile oldu da geri zekalı olmadiğim tibben kanitlandiği için normal yasantima döndüm allahtan. yoksa türk dizileri ve posta azetesi marifeti ile devetabanı olarak evrimlesecektim.
bu girizgahtan sonra gün geçmiyor ki bir arz küresinin herhangibi bir yerinde bayrak yakma eylemi olmasin. su ahir ömrümüzde gördüğümüz yakılan bayrakları uc uca eklesek burdan köye yol olur. hangi köy mü? orda bir köy varya uzakta uzakta gitmesek de görmesek de o köy bizim köyümüzdür hani, işte o köy yahu.
peki o protesto için yakılan bayraklar bir şeye yaradi mi hayir? olsa olsa haberlesme organlarinin bülten doldurma vazifesinden baska birşeye yaramadi.
bir de olsa olsa niyeti aha bunlara göz daği verelim düsüncesi alt metin olabilir. ama bir işe yarayan işlevselliğini görsem duysam ve gözlemlesem prafo diycem ama diyemem işte. because, bir işlevselliği namevcut.
şimdi bir de bu bayraklara yakmak için cebinden para verenler elbette vardir. ama bayrak yakmaktansa sömine yakip bir de sarap, olmadi yesilayciysan su içmek daha iyi değil midir?
valla deli gönül duman avcilarinin bayrağini yakmak istiyor ama acik alanda bir sigara yakmak daha cok isime geliyor.
efendiler buna sigara derler bakın dumandan mutlulugun resmini yapabiliyorum...
ne kadar da saksıyı caliştirsam, üstüne amuda kalkip beynime kan gitse de çözemediğim bu muammada önce kendimde suç buldum. yahu dedim ben gerizekalıyım herhalde diyerek ömrümün bir kısmını tvde yayınlanan diziler izleyerek ve posta gazetesi kiraat ederek gecirdim. en sonunda kahveci kolumdan tutup beni çapa hastanesinde bir takım deneylere girmeme vesile oldu da geri zekalı olmadiğim tibben kanitlandiği için normal yasantima döndüm allahtan. yoksa türk dizileri ve posta azetesi marifeti ile devetabanı olarak evrimlesecektim.
bu girizgahtan sonra gün geçmiyor ki bir arz küresinin herhangibi bir yerinde bayrak yakma eylemi olmasin. su ahir ömrümüzde gördüğümüz yakılan bayrakları uc uca eklesek burdan köye yol olur. hangi köy mü? orda bir köy varya uzakta uzakta gitmesek de görmesek de o köy bizim köyümüzdür hani, işte o köy yahu.
peki o protesto için yakılan bayraklar bir şeye yaradi mi hayir? olsa olsa haberlesme organlarinin bülten doldurma vazifesinden baska birşeye yaramadi.
bir de olsa olsa niyeti aha bunlara göz daği verelim düsüncesi alt metin olabilir. ama bir işe yarayan işlevselliğini görsem duysam ve gözlemlesem prafo diycem ama diyemem işte. because, bir işlevselliği namevcut.
şimdi bir de bu bayraklara yakmak için cebinden para verenler elbette vardir. ama bayrak yakmaktansa sömine yakip bir de sarap, olmadi yesilayciysan su içmek daha iyi değil midir?
valla deli gönül duman avcilarinin bayrağini yakmak istiyor ama acik alanda bir sigara yakmak daha cok isime geliyor.
efendiler buna sigara derler bakın dumandan mutlulugun resmini yapabiliyorum...
güncel Önemli Başlıklar