bugün
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi11
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni15
- camide rakı içen izmirli kız5
- damarsız tüysüz manisa yaprağı13
- sözlükte olayların yükselme hızı3
- ismet birader hangi istanbul ilçesinde belirecek6
- nasılsınız fakirler7
- götünde donu olmayıp tatile gitmek6
- her şeyi söylerim kimse bana bir şey diyemez6
- yemek yapmayı bilmeyen kadın17
- alihan kuriş7
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi9
- çok sıkıcısınız ben çıkıyorum4
- süleymancılar13
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması33
- hz musa'nın yeterince övülmemesi3
- her şeyle dalga geçme mertebesine varan insanlar5
- velvet12
- sözlükte erkek yazar olmaması6
- çocuk yapmak3
- sözlük erkeklerinin sütyen bedenleri6
- yaz mevsimi mi kış mevsimi mi5
- kara pıtılılar3
- günde 3 litre su içen yürüyen damacanalar9
- denize bakan ev6
- kediyi parçalayan pitbull5
- iremga32
- kötü insanlar kötü olduklarının farkında mıdır6
- halsizlik ve üşengençlik problemi2
- geliyor geliyor ismet geliyor5
- sabah libidosu3
- ordunun derelerinin yukarı akmaması6
- kaç cm3
- alfred hitchcock vs stanley kubrick2
- anın görüntüsü29
- biriyle flörtleşmeye üşenmek5
- iç gıcıklayıcı bir şey söyle9
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı4
- iyi partiye vericem3
- bıyıkların ağıza girmesi2
- sözlükte şakalı komiklikli başlıklar açmak2
- kırgınlık ve kızgınlık arasındaki fark3
- kemalistlerin asıl memleketi2
- çocuk kitapları2
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- araplar gerçek dinden nasıl putlara dönmüştü2
- kadın yazara katılmak2
- erdem saros2
- diziden nefret etmek2
- sevgilin affetse aldatır mısın2
istanbul'da yaşayan bir bey olarak, hayatıma anlam katacak, olgun bir bayan arıyorum. Aradığım özellikler arasında deneyimli, anlayışlı ve içsel bir zenginliğe sahip bir kadın bulunuyor.
Beni anlayabilen, hayatın getirdiği zorluklar karşısında birlikte güçlü durabileceğim, empati yeteneği gelişmiş bir bayan arıyorum. Paylaşılan değerlere önem veren, seyahat etmeyi seven ve yeni deneyimlere açık bir partnerle tanışmak istiyorum.
Özel bir ilişki arayışındayım ve karşımdaki kişinin özgürlüğüne saygı göstermesi benim için önemli. Birlikte geçireceğimiz zamanın hem kaliteli hem de anlamlı olmasını arzuluyorum. Sanata ve kültüre ilgi duyan, gezmeyi seven bir bayanla birlikte şehri keşfetmek, güzel anılar biriktirmek istiyorum.
ilişkimizin temelinde dürüstlük, güven ve anlayış olmalı. istanbul'un tarih ve kültür zenginliklerini birlikte keşfetmek, güzel sohbetlerde bulunmak istiyorum. Yaş, benim için sadece bir sayıdır; önemli olan kişinin içindeki değerleri ve ruhsal zenginliği paylaşabilmektir.
Eğer benimle aynı frekansta olduğunu düşündüğün bir olgun bayansan, birlikte güzel bir yolculuğa çıkmak için sabırsızlanıyorum. Hayatın güzelliklerini birlikte keşfetmek ve birbirimize destek olmak için buradayım. Uzun ve anlamlı bir ilişki için adım atmaya hazır mısın?
Beni anlayabilen, hayatın getirdiği zorluklar karşısında birlikte güçlü durabileceğim, empati yeteneği gelişmiş bir bayan arıyorum. Paylaşılan değerlere önem veren, seyahat etmeyi seven ve yeni deneyimlere açık bir partnerle tanışmak istiyorum.
Özel bir ilişki arayışındayım ve karşımdaki kişinin özgürlüğüne saygı göstermesi benim için önemli. Birlikte geçireceğimiz zamanın hem kaliteli hem de anlamlı olmasını arzuluyorum. Sanata ve kültüre ilgi duyan, gezmeyi seven bir bayanla birlikte şehri keşfetmek, güzel anılar biriktirmek istiyorum.
ilişkimizin temelinde dürüstlük, güven ve anlayış olmalı. istanbul'un tarih ve kültür zenginliklerini birlikte keşfetmek, güzel sohbetlerde bulunmak istiyorum. Yaş, benim için sadece bir sayıdır; önemli olan kişinin içindeki değerleri ve ruhsal zenginliği paylaşabilmektir.
Eğer benimle aynı frekansta olduğunu düşündüğün bir olgun bayansan, birlikte güzel bir yolculuğa çıkmak için sabırsızlanıyorum. Hayatın güzelliklerini birlikte keşfetmek ve birbirimize destek olmak için buradayım. Uzun ve anlamlı bir ilişki için adım atmaya hazır mısın?
'' canımı sıkacak ve can sıkıntısından içimi geçirecek birini arıyorum '' anlamını taşıyan ifade.
(bkz: baymak)
not: ayrıca yeri burası değil, tinder diye bir uygulama var bence oraya bakılabilir.
(bkz: baymak)
not: ayrıca yeri burası değil, tinder diye bir uygulama var bence oraya bakılabilir.
Bir de uzun paragraf yazmış kıyamam. Bunun gibi paragrafları Dersimde not niyetine öğrencilerime yazdırıyorum.
Bayan arıyorum diyeceğine dışarı çıkıp insanlarla konuşsana çocuğum.
Konuya gelelim: Bayan Arıyorum ne demektir?
"insan dişisi arayan birisinin kullanacağı sözdür."
Shalom Aleichem.
Bayan arıyorum diyeceğine dışarı çıkıp insanlarla konuşsana çocuğum.
Konuya gelelim: Bayan Arıyorum ne demektir?
"insan dişisi arayan birisinin kullanacağı sözdür."
Shalom Aleichem.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar