bugün
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor5
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım5
- yanık akrep dumanı çekmek3
- hastalığın kader parametrelerinin dışında olması3
- zorunlu eğitim5
- dünüşü4
- şimdi mokv olacaktı3
- abd ve israil'in iran'ı vurma planı3
- türk ateisti4
- yunanistan29
- sabahın köründe denize girmek3
- sözlükten birinden hoşlanmak4
- 53 bin düzensiz göçmenin geri dönüşü3
- bezaz'a gidip bir top basma ve pazen alan kezo2
- tekne turu14
- zengin yuzırlar2
- en son aldığınız iltifat14
- dünüşüyle evlenen adam2
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek2
- ismet efendi'nin yurdumuza ziyareti3
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- sevişirken video çekmek11
- eğitimin anlamsızlığı3
- yazarlara gelen son mesaj3
- zor günler sonsuza kadar sürmeyecek2
- muslettin amca ile sinagoga gidiyoruz zirvesi2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- dekolteye bakar mısınız15
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- irmik helvası vs un helvası18
- sözlük yazarı dövmek3
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
- japonya23
- nureddin mahmud zengi2
- gebze2
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması17
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti16
- gürcistan26
- cem küçük10
- sözlükte güzel ve eğlenceli kızların çaylak olması12
- en iyi simit hangi şehirdedir23
- sözlük erkeklerinin helvaları11
- üşüyen erkek12
- balıkesir vs eskişehir2
- erkelerin ayak bileğini gösterme çabadı10
- kızlar çaylak yapılmasın kampanyası11
- ctrlx22
- gelecek partisi'nin kapanması12
- sözlüğün bitmesi3
- sözlük kızları nerede3
Efenim merhabalar bu siteden alışveriş yapmayı düşünüyorsunuz fiyatları cazip geldi ve araştırma içerisindesiniZ batangemi.com güvenlimidir diye ? Efenim şiparişim vermiş olduğum bir sitedir.Ama kesinlikle önermem.Yegane güvensiz sitelerde biridir benim için.Yalnız benim için değil.Bakınız http://www.sikayetvar.com/firma/detay/batangemicom
Bu siteden 1 ay önce 2 ürün aldım 10 gün geçtikten sonra ürünü kargoya vermişler ama hangisini sadece birini.Neden peki ötekisini tedarik edemediklerinden olsa gerek.Sonra soruyoruz niye böyle ee sizin 1 tane ürün varmış sepetinizde diye cevap alıyoruz(bak bak yalana bak)sonra tekrar oluşturuyoruz her ikisini aradan 30 gün geçiyor ürünler halen yok.. müşteri hizmetlerine ulaşıyorum yoğun talep olduğundan dolayı gönderimde gecikmeler yaşanıcaktır diye cevaplar alıyorum sorularıma.Oyalama yöntemleri iyimiş..Ha bu arada sakın çağrı merkezini aramayın çok kaba davranan bayanlar var sinirliler yahu hemen iyi günler diyip kibarca suratınıza kapatıyorlar ulaşmak zaten zor.En iyisi site üzerinden göndermek ama ondada otomatik cevaplar geliyor tatmin etmiyor ki ee o zaman bu site çok dandik bir site evet bende onu diyorum.
Neyse benim olayıma dönelim,
Sonra şikayetvar.coma bildiricem dedim bir baktım aramışlar şu gün kargolanacaktır dediler bekledik 3 gün geçti ama yok bakıyoruz siteye paketlenme aşamasında tekrar yazıyoruz 3 gün içinde çıkışı yapılacaktır tamam diyoruz.Sonu yine hüsran biliyormusunuz halen paketlenme aşamasında diyor..Artık tüm umudumuzu kesmiş bir vaziyette iptalini sağlıyoruz
Ama ürünleri almak istediğimizde tanıtım sayfasında teslimat bilgileri vardır 2 gün içerisinde kargolanır denir,katiyen külliyen yalandır.Yanıltıcılıkta bir numaralı sitedir efenim bu.Kesinlikle uzak durun.Ürün mü beğendiniz ürününün ismini cinsini kopyalayıp arama motorunuza yapıştırın daha ucuz satan siteler görüntülenecektir.O siteler bile bu siteden daha iyidir diye düşünüyorum.Umarım şipariş vererek hataya düşmeşsiniz.Karın ağrılarız sinirli hallerinize neden olacak bir sitedir.Forumlarda çok geniş çaplı araştırma yaptım herkez teslim etmemeden yakınıyorlar tedarik edemiyorlar ama sitede stokda var diye kandırıyorlar sizi gidi kandırıkçılar sizi.
Okuduğunuz için teşekkürler.
Bu siteden 1 ay önce 2 ürün aldım 10 gün geçtikten sonra ürünü kargoya vermişler ama hangisini sadece birini.Neden peki ötekisini tedarik edemediklerinden olsa gerek.Sonra soruyoruz niye böyle ee sizin 1 tane ürün varmış sepetinizde diye cevap alıyoruz(bak bak yalana bak)sonra tekrar oluşturuyoruz her ikisini aradan 30 gün geçiyor ürünler halen yok.. müşteri hizmetlerine ulaşıyorum yoğun talep olduğundan dolayı gönderimde gecikmeler yaşanıcaktır diye cevaplar alıyorum sorularıma.Oyalama yöntemleri iyimiş..Ha bu arada sakın çağrı merkezini aramayın çok kaba davranan bayanlar var sinirliler yahu hemen iyi günler diyip kibarca suratınıza kapatıyorlar ulaşmak zaten zor.En iyisi site üzerinden göndermek ama ondada otomatik cevaplar geliyor tatmin etmiyor ki ee o zaman bu site çok dandik bir site evet bende onu diyorum.
Neyse benim olayıma dönelim,
Sonra şikayetvar.coma bildiricem dedim bir baktım aramışlar şu gün kargolanacaktır dediler bekledik 3 gün geçti ama yok bakıyoruz siteye paketlenme aşamasında tekrar yazıyoruz 3 gün içinde çıkışı yapılacaktır tamam diyoruz.Sonu yine hüsran biliyormusunuz halen paketlenme aşamasında diyor..Artık tüm umudumuzu kesmiş bir vaziyette iptalini sağlıyoruz
Ama ürünleri almak istediğimizde tanıtım sayfasında teslimat bilgileri vardır 2 gün içerisinde kargolanır denir,katiyen külliyen yalandır.Yanıltıcılıkta bir numaralı sitedir efenim bu.Kesinlikle uzak durun.Ürün mü beğendiniz ürününün ismini cinsini kopyalayıp arama motorunuza yapıştırın daha ucuz satan siteler görüntülenecektir.O siteler bile bu siteden daha iyidir diye düşünüyorum.Umarım şipariş vererek hataya düşmeşsiniz.Karın ağrılarız sinirli hallerinize neden olacak bir sitedir.Forumlarda çok geniş çaplı araştırma yaptım herkez teslim etmemeden yakınıyorlar tedarik edemiyorlar ama sitede stokda var diye kandırıyorlar sizi gidi kandırıkçılar sizi.
Okuduğunuz için teşekkürler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar