http://www.ballersunited.org adresinden ulaşılabilecek, goalunited'ın yapımcılarının yaptığı oyundur.

kendisi goalunited'ın basketbol versiyonu, her şey tamamen aynı denebilir. fakat kesinlikle goalunited kadar eğlenceli değil, onun kadar ilgi gösterilmediğini söylemek de mümkün.

az önce son 3 dakikasına 7-20 geride girdiğim maçın ilk periyodunu 24-22 önde tamamladım mesela. rakibim lig sonuncusu, ben de 11-12. sırada falanım. galip gelmem en doğalı olur ve bu anlamda liglerde pek sürpriz olmuyor. fakat neredeyse her çeyrekte böyle uçurumların olması da rahatsız edici.

goalunited'da alman liginde olduğumdan, cumartesi günleri 19:00'da basketbol maçımı, hemen ardından 21:00'de futbol maçımı takip edebiliyorum. benim için en güzel özelliği zaman geçirgeci olması. sevimli.

edit: ikinci çeyrekte 4-12 gerideyim. evet adım adım takip edeceğiz şimdi maçı, dengesizlikleri göreceğiz. 06:17 var devreye, hadi bakalım.
goalunited yapımcıların yaptığı, ilk çıktığı günler logo ve forma olayının premiumsuz olduğu basketbol managerlik oyunu.

basketten zerre anlamadığım için birkaç gün sonra bıraktığım oyun. asla goalunited gibi olamaz.
© copyright 2005 - 2026