bugün
- erkeğin orospusu23
- rte nin mezar taşına yazılabilecekler9
- televizyonun bozmasının nedenleri11
- kadir mısıroğlunun mezar taşına oturan kemalist8
- birinin size çirkin demesi19
- küresel15
- sari renkli seker39
- iyi geceler9
- anın görüntüsü32
- uludağ sözlük geleneksel bahar pikniği12
- fiat egea10
- 12 mayıs hemşireler günü10
- adam gibi adam ametlerin fotoğrafları11
- cuma günü istanbula gidiyorum orada cami var mıdır20
- kadınlar erkeklerin yüzde seksenini çirkin buluyor25
- bedenini hemcinsine rahatlıkla gösteren kadınlar15
- kent lokantası11
- davul zurnayla evden kız alma geleneği12
- 4 aydır sevişmiyorum yardım edin10
- chp'nin oy kaybetmesi20
- darwinci ateistlerin cevab veremeyeceği sorular17
- akp bitmiştir12
- islami espri anlayışı10
- kürtlerin 5000 yıllık tarihi olması15
- allahsız kitapsız imansız saygısız taharetsizler9
- polis vatandaşı dövebilir mi19
- 12 mayıs 2025 pkk'nın kendisini feshetmesi29
- en unutamadığın an14
- azerilerin çoğu pisliktir8
- otobüste ayakkabılarını çıkaran insan10
- devlet bahçelinin öcalana teşekkür etmesi16
- akp ve mhp pkk'lıları cezaevinden çıkarır mı14
- uludağ sözlükte sunulan imkanlar19
- kadınların hesap ödenirken sessiz kalması19
- beraber sarma sarılacak yazarlar11
- uğur yücel vs brad pitt12
- aptal ve cahil birine aptal ve cahilsin demek9
- yok mu sorusu olan13
- türbeye gitmek11
- arkadaşlar buyrun ballı muzlu çilekli süt içelim9
- fotoğraf makinesi alacaklara tavsiyeler11
- arabası olmayan erkek perdesiz ev gibidir13
- yengeç burcu12
- türk malı diye vestel venüs casper kullanmak8
- hakan fidan'ın zehirlenmesi8
- galatasaray fenerbahçe farkı10
- dağdan gelen pkk evlatlarımızı bağrımıza basacağız10
- marketten ped alan erkek29
- çocuk yapmanın saçma olduğu gerçeği10
- anneler günü12
Ezik programin ezik yarismacisi. Bu tarz bastit anlamsiz size bir sey katmayacak programlara vakit ayirdiginiz icin kendinizden utanmalisiniz.
Elit (!) Kızdır. 1.20'ye bakınız.
http://m.youtube.com/watch?v=M5akDvWWmNA
Ekleme: size neaağ Ayşegül'ü sevmiyorsam size neaaağ. Kafamı çeviriyorum size.
http://m.youtube.com/watch?v=M5akDvWWmNA
Ekleme: size neaağ Ayşegül'ü sevmiyorsam size neaaağ. Kafamı çeviriyorum size.
her ne kadar kezban, çirkef ve bacaksız olsa da, o yarışmada bugün gitmesi gereken gizem' di. gizem çok güzel, sakin, hanımefendi bi kız ve düzgün konuşuyor(özlam demiyor yani) ama giyinmek nedir gerçekten bilmiyor. Hemde hiç. ayrıca gizem de az şirret değil, tamam Ayşegül gibi direk saldırıya geçmiyor ama gruplaşmaya çok meyilli. tabir- i caize yavşak.
gitmesine üzüldüm, hatta epey üzüldüm.
çabalarının hakkı bu olmamalıydı.
ama işte o dil varya...
edit: ayrıca bu saatten sonra reytingleri epey düşecek diye düşünüyorum. Nur' un gitmesiyle zaten epey gündemden düştüler, Ayşegül de gidince kimse izlemez. Sonuçta Hepimiz kavga veya kuku şey pardon kadın görmek için izliyoruz. ve ezgi/özlem kavgası o kadar dikkat çekmez, ezgi susuyor bi süre sonra.
gitmesine üzüldüm, hatta epey üzüldüm.
çabalarının hakkı bu olmamalıydı.
ama işte o dil varya...
edit: ayrıca bu saatten sonra reytingleri epey düşecek diye düşünüyorum. Nur' un gitmesiyle zaten epey gündemden düştüler, Ayşegül de gidince kimse izlemez. Sonuçta Hepimiz kavga veya kuku şey pardon kadın görmek için izliyoruz. ve ezgi/özlem kavgası o kadar dikkat çekmez, ezgi susuyor bi süre sonra.
sevmeyeni çok olan aşırı tatlı kızdır. en büyük yanlışı, doğruyu yapmaktı. tabii bu ülkede başarılı olmak, özel olmak vs. mutlaka cezalandırılır.
seni sevmeyen kekolar da çıldırmaya devam etsin.
seni sevmeyen kekolar da çıldırmaya devam etsin.
Isyankar ve çilekeş tarz olmayan çingene kilikli bayan.. ayşenur daha mi iyi ne..
iticilik abidesi olan yarışmacı.
ismini duyunca kafamda "sana ne benim boyumdan sana neeee" sesi yankılanan dişi hobbit kişisi.
(bkz: üçünü de yalarım) evet.
kıskanclığından wicked witch'e dönüsecek olan hatundur efendim.
adını sol framede görünce tiki kız isimlerini falan sayıyoruz sandım, insanmış la bu.
türkiye ve dünya üzerinde yaşayan en seksi, en çekici, en alımlı, en fettan, en güzel, en tatlı afet-i devran.
"türk kızları kezban yeaaaah. türk kızları gitsin rus kızları gelsin" diyen ergenler için referanstır.
"türk kızları kezban yeaaaah. türk kızları gitsin rus kızları gelsin" diyen ergenler için referanstır.
gördüğüm anda kanalı değiştirmeme sebep olan yarışmacı bayan kişisi.
ciddi anlamda boş konuşuyor ve kafa ütülüyor.
ciddi anlamda boş konuşuyor ve kafa ütülüyor.
Ağzına,
Ağzına,
Ağzına,
Ağzına vurulası.
Ağzına,
Ağzına,
Ağzına vurulası.
O soluksuz konuşmasıyla, insanları yoran bir yaratık.
Cennet mahallesi dizi setinden bile kovulacak kadar çingen olan kız... Çamurrrr
(bkz: yan etki sonucu)
caps malzemesidir.
bu kızın aslında ihtiyaç sahibi bir ezik olduğunu düşünüyorum.
bu kızın aslında ihtiyaç sahibi bir ezik olduğunu düşünüyorum.
Allah cenenı kapatsın kız bir sus kıskanc...
kendisi ekrana gelip de konuşmaya başladığı zaman televizyona tekme atasım geliyor ama daha taksitleri bitmediği için kıyamıyorum.
bir ton bağırıp çağırıp eleştirdiği kişiler bundan kat be kat yüksek puan aldığı zaman orgazm olmuş gibi hissediyorum.
bir ton bağırıp çağırıp eleştirdiği kişiler bundan kat be kat yüksek puan aldığı zaman orgazm olmuş gibi hissediyorum.
işte benim stilim yarışmasının en itici, en çirkef, en aptal ve en ezik yarışmacısı. ben hayatımda böyle bir eziklik, böyle bir aşağılık kompleksi, böyle bir çirkeflik görmedim. kimseyi çekemiyor, herkese laf sokmaya çalışıyor, ama leblebi kadar beyniyle ancak hakaret edebiliyor. biraz kafası çalışsa daha düzgün cümleler kurabilse belki bu öfkesini daha iyi ifade eder. ama yok, kızın gerçekten hiç kafası çalışmıyor. kimseyi sevmiyor, hiç kimseyi çekemiyor yani bu ne eziklik kompleksidir arkadaş... o çirkin suratına bütün sinsiliği vurmuş. allah bunu alacak olana, anasına babasına sabır versin. evlat olsa sevilmez. karaktersiz çingen. sokakta görsem saçını başını yolarım valla. yarışmadaki herkese, oynuyorsun deyip duruyor ancak o yarışmada bu leblebi beyinli ezik kadar oynayan bir başkası daha yok.
bu kız böyle makinalı tüfek gibi çemkirirken çıkaracan malafatı ansızın ağzında gırtlağına kadar sokacan.
(bkz: çirkef)
Normalde tvde bir yarışmacıdan nefret etme ya da gıcık olma gibi bir huyum yok kurgu deriz normal değil deriz çünkü, fakat bu kadın gerçekten sinir bozucu illallah ettiriyor *
Herkesin içinden söylediğini dışından söylüyor sadece ve toleransı düşük bi insan.
çirkef, çirkin ve içinde çok ezik bir insan. ezikliğinin de o kadar farkında ki dışarıya farklı bir görüntü vermek için çabalıyor ama ben görüyorum. belli ediyor.
mutlaka bir ana baba sevgisi eksikliği var bu kızda. tedavi olursa belki düzelir az da olsa.
mutlaka bir ana baba sevgisi eksikliği var bu kızda. tedavi olursa belki düzelir az da olsa.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar