bugün
- birazdan temmuza giriyoruz16
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası7
- atatürk'ü sevmemek8
- pandela20
- 1 temmuz 2026 fransa isveç maçı12
- yazarların akıl hocaları9
- yengeç burcu zamanında olmamız8
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması21
- hür iradenin bir yanılsama olması3
- ekvador5
- sevişirken yapılması gerekenler8
- çin mahallesindeyim çabuk çince küfür öğretin6
- siyonizm yahudilik değildir5
- boyalı da saçların6
- beyler bik bik erkek8
- eski sevgilinin kabotaj bayramını kutlamak5
- fransa8
- isveç6
- tai lung17
- iyi futbol oynar mısınız5
- türkçülük3
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı15
- gerizekalı yazarlar zirvesi4
- arkadaşlar bakar mısınız lütfen7
- en sevilen gavur adı soyadı4
- sözlüğün en şişko kadın yazarı9
- futbol33
- kocamın ayaklarını yıkarım6
- ben geldim naneler7
- hiç kız olmayan sözlük5
- 2026 dünya kupası38
- sözlükte dillere destan bir aşk yaşamak istemek7
- dünya16
- hoşgörü dini islam12
- en son seviştiğin zaman3
- sözlüğün kepenklerinin kapanması2
- ferdi özbeğen dinleyen erkek5
- nickini değiştiren yazarlar2
- lp3
- 30 haziran 2026 fildişi sahili norveç maçı9
- velvet52
- askerde en sevdiğiniz komutan4
- bazı yazarların mal olduğu gerçeği3
- şeyhin götüne priz sokmak8
- iremga6
- meme uçlarım kaşınıyor emsene diyen kız4
- ateist dövmek11
- adananın normal bir şehir olmaması4
- kadınların sevişirken sertlikten hoşlanması4
- nöbette uyuyan askeri öperek uyandırmak4
burhaniye de bulunan türkiye nin en büyük avrupa nın en büyük ikinci tatil sitesi. hani büyüktür ama pek gelişmemiştir orası ayrı. çok severim..
Çocukluktan gençliğe geçiş aşamalarımda, yaz mevsimlerinde bana eşlik eden efsane tatil sitesidir. Sitenin dışına çıkmadan bu kadar eğlenceli bir tatil geçirileceği insanın aklına gelmez. Akşamları Güvercin koyundaki içkili muhabbetler, geceyarısından sonra diskoda eğlenmek, iyi arkadaşlıklar... Orada başka bir yaşam vardır o yaşamı sevmeyenler için Artur bir şey ifade etmez. Önümüzdeki yaz bir aksilik olmazsa gideceğim yerdir ayrıca.
Yaşamayan bilmez. Artur'da yaz akşamları bir başkadır. Şimdi düşünüyorum da 1985'te ilk defa gittiğimiz, bir çocukken en güzel günlerimizi yaşadığımız yer hala bize keyif veriyor. Bütün çalınmış saatlerimizi, neredeyse bütün yaz aşklarımızı orada yaşadık. Ve dönüyoruz. Aynı güzellikleri yaşamak için. Artur başlıbaşına bir kültürdür. Yaşadıkların ve hayal kırıklıklarınla... Düşlerinin her kırıldığı yerde orası yeniden doğuyor. Hep hareketli olan ahmet'in yeri * gece diskonun atmosferi, hiçbir yerde yaşayamayacağın dostluklar, insan belki de yalnız orada unutur benliğini. Artur bir kültürdür. Her ne kadar yıllar öncesinde * kenan evren'in orada evi olması dolayısıyla çevre rahatsız olsa da * bu arturun kültürünü çok da etkilememiştir. Bu yaz aksilik olmayacak gideceğim mekandır. *
eskiden girişlerin sitede oturanların haricinde yasak olduğu ama şimdiler de herkesin rahatlıkla girip çıkabileceği muhteşem yazlık sitedir. yaz akşamları inanılmaz güzeldir. belirli bir saate kadar ahmet'in yerinde oturulur. * saat gece yarısı 1-2 oldumu doğru diskoya gidilir, sabahın ilk ışıklarına kadar diskoda zaman geçirilir. güneşin doğuşu izlenir diskodan, bir milyon kafa ile * gemi yatağındaki çorbacıya gidilir. ve ardından doğru martı'ya * eve yatmaya gidilir. muhteşem bir yaz geçirirsiniz.
gemi yatağında yazlığımız vardı bir zamanlar. orda geceleri yapılabilcek en güzel aktivite artur'a gitmektir. geceleri çok güzel ortam olur, site sakinleri ve çevre sitelerden gelenler açar biralarını sahilde ateşin etrafında şarkılar sölenir aynı yabanci filmlerde ki gibi. eskiden içeriye migros'a gidiyoruz diye girerdik sonraları daha serbest oldu. hey gidi günler heeyy...*
öz türkçede, cazibeli, işveli, çekici manasına gelen kelime.
Şu ahir ömrümde daha önce nerelerdeydim vahları çektirten tatil sitesi. Daha da bırakmam
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar