bugün
- bir kadını keko gösteren detaylar13
- bacılar çabuk bakın14
- bacılar koşun yanıyorum6
- kızlar bi bakın bişe göstercem10
- aslında en iyi joker heath ledger değildir5
- arkadaşlar sizce bu mont nasıl13
- kızlar bakın başlıkları birleştirilsin7
- queen feristah11
- ulıdağ sözlük'ün geleceği20
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet15
- ucan tekme atan hipopotam29
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası30
- her gün blazer ceket giyen kadın7
- sözlüğün dedesiyim5
- sulukuleye gitmiş yuzır4
- arkadaşlar sözlükten ayrılıyorum6
- kahve falı bakan minnaklar3
- babuş diyen kız4
- miss universe türkiye 20268
- nervio'nun erkek olması31
- uludede'yi dayılayacak kezo4
- neden yahudi intihar bombacısı yok5
- en son ne zaman haz ve adrenalinden terlediniz4
- artık hayatta olmayan birine özlem duymak5
- bu sözlük çok kötüymüş ben de pembe götlüyüm2
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen14
- miss turkey 20263
- kavaklıdere2
- maroon 5'ın bir dönem gerçekten müzik grubu olması6
- yaz kış pencereyi açık tutan insan4
- kızınız sözlükte yazabilir mi10
- rüyamda örümcek maymun gördüm6
- iltica41
- arkadaşlar eski nicelerimi söylüyorum2
- sabah akşam nervio yu konuşan sözlük6
- gece gece geçmişi düşünüp ağlamak4
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi31
- mehir olarak yalı isteyen kız5
- un kurabiyesi3
- ali emre ballı5
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri15
- fatma betül sayan kaya36
- sözlük kızlarının seksi çorapları9
- leopar desen giyinen kadının amacı10
- ak partili ahlakı6
- olay olay olay olay2
- akşam 9 da yanıyorum diye mesaj atan sekreter3
- heath ledger i özlemek3
- anın fotoğrafı2
- meet joe black3
insanlara, ölmeyi 2 elinin arasına veren, 4 tekerlekli, 4 yanı kapalı yapı, araç.
sevgilinizin onun sizden daha değerli olduğunu düşünüp aranızı açabilecek nesne.
amacı insanı bir yerden başka bir yere gitmesini kolaylaştırmak için icat edilen edilen makine. lakin günümüzde prestij göstergesi olarak kullanan insanlarda vardır. hatta ve hatta sadece kız kaldırmak için araba satın alanlar bile var.
Araba genellikle ulaşım aracı olarak kullanılır.
satınca seni cascavlak ortada bırakıveren bir maddedir.
beni her zaman hayallere sürükleyen bir mustafa sandal şarkısı. bir arabam olsun desinler ki:' onun arabası var güzel mi güzel, şoförü de yok not speacial not special.' bende camı indirip diyeyim ki, yok lan bir şey demeyim ne saçma bir hayal bu.
Ulaşımı kolaylaştıran, mesafeleri kısaltan, cebe zarar, dört tekerlekli bi araç
Arabaya ve metresine para vermeden binemezsin.
bineriz.
mustafa sandal'ın efsane şarkılarından biri.
büyük ihtimal pop tarihinin en güzel ve harika şarkılarından biri.
zamanında ortalığı yakıp yıkan; değil aylarca nerede ise yıllarca her mekanda çalınan efsana şarkı.
o zamanın gençliği olarak ne zaman duysak büyük bir hüzün ve nostalji ile " ahhh nerede o günler " diyerek iç geçiririz.
büyük ihtimal pop tarihinin en güzel ve harika şarkılarından biri.
zamanında ortalığı yakıp yıkan; değil aylarca nerede ise yıllarca her mekanda çalınan efsana şarkı.
o zamanın gençliği olarak ne zaman duysak büyük bir hüzün ve nostalji ile " ahhh nerede o günler " diyerek iç geçiririz.
mustafa sandal'ın 90'lardan bir esinti olan şarkısı..
ayrıca klibinde kullanılan ferrari f 355 berlinetta hala dünyanın en iyi arabası olarak kabul edilmektedir.
ayrıca klibinde kullanılan ferrari f 355 berlinetta hala dünyanın en iyi arabası olarak kabul edilmektedir.
kaza yapmaya, ölmeye, sakat kalmaya yarayan madde.
mustafa sandal'ın bu şarkısının klibinde görünen araç sarı bir ferrari f355 berlinetta'dır.
genellikle bir motoru olan ve bir canlı varlığı bir yerden bir yere götürmeyi sağlayan güzel icatlardandır.
masraf.
ayağı yerden kesen araç.
üzerine binilip gidilesi, önünde fotoğraf çekilip bilimum arkadaşlık sitelerine konulası araç.
mustafa sandal klasigi. klibinde her an capoeira yapabilecek tipte giyinmis ve hareket etmistir bu degerli zat. arka fonda arkadasliklarda sevgi sart yazar. sarkiyla bagintisi zihni kurcalar. ayni zihin sari ferrariyi ve sarkinin bir yerinde musti kisisinin " foru de var. " nidasini da hatirlar. bosa yer kaplayan bilgi dagarcigimdan sen sorumlusun mustican.
rüyada görüldüğünde şu şekilde yorumlanır; Arabaya binmek işlerinizin iyiye gideceğine ve bir terfi edeceğinize işarettir. dolmuş yapan arabaya binmek, güzel geçecek ticari amaçlı bir yolculuğa çıkacağınıza işarettir. Kaza yapmış araba büyük bir mevki sahibi olmaya; yuvarlanmış araba, itibarınızın kısa süreli olacağına; araba altında kalmak, zenginliğe veya büyük bir mirasa; arabanın peşinden koşmak, uzun süreli işsizliğe yorumlanır.
büyük bir forum sitesinde modorötörlük yapmasını istediğim yazar zira bu işte gayet başarılı.
sisteme yazıklar olsundur. halk her zaman haklıdır. seni böyle yapanlar utansındır.
sözlüğün en uzun süre çaylak kalmışlarının zirvesindedir.
kusur kendisinindir.
kusur kendisinindir.
son zamanlarda yazmaya başlayan, güzelde yazan üçüncü nesil yazardır. son zamanlarda diyorum çünkü zannımca, zamanında sözlüğe küsmüş ve entry orucu tutmaya başlamış. iftarın hayırlı olsun. fakat tembelliğinden de olabilir. gerçeği sadece o biliyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar