bugün

(bkz: kardes ne lan)
(bkz: abine gel anam)
erkeğin kıza yaklaşırken dostane yaklaşmasından kaynaklanır. kardeşim niyetini belli edeceksin. herkes ona göre guardını alacak. ne o öyle sağ gösterip sol vurmaya çalışmak. tabii ki doğal olarakta kızdan o tepkiyi alırsın.
senle olmaz bu iş, bak seni kırmak istemiyorum, sen anla be kardeşim demenin yüzbir çeşidinden ilki.
resmen karşısındaki erkeği salak yerine koyarak reddetme biçimidir. ne demek yani ben beni kardeş olarak görenleri anlayamıyormuyum lan?
hemen akabinde elle tanış olana kadar; tanışla sikiş olur diyerek; bu güzel siktir yemeyi taçlandırabilirsiniz.

(bkz: tanış olmak)
+ fidan seni seviyorum.
- ama ruhi ben seni kardeşim gibi görüyorum.
+ ne demişler kardeş ayağı...ımm, şey. neyse sende benim bacımsın zaten fidan. bendeki sevgi abi sevgisi, yanlış anlama sakın bacım. bak başın sıkışırsa, biri yamuk yaparsa falan beni bul.
- ayyy ruhiiiii. çok iyisin.
(bkz: kasar ruhlu kizlar)
bir erkek tarfından da sarfedebilir pekala.
kızın görünüşünü beğenmemiştir, sevdiği bir başkası vadır, yeterince güzel bi vicudu da yoktur ayrıca kızın. e bunları söyleyecek cesareti bulamayacağıa göre yalan söylemesi gerekir.
işte böyle zamanlarda devreye giren cümledir.
"ama" dedi ya işte orda sanki işin rengi değişti.

sadece "ben seni kardeşim gibi görüyorum" deseydi olay bitmişti. duyan ne yapar ne yapmaz ya da ne düşünür ne söylerdi bilinmez ama farketmeden de olsa karşısındakini umutlandırdı. olumsuz bir cümlenin başında ya da sonunda bir "ama" varsa, öncesinde ya da devamında olumlu bir şey söylenecek gibi düşünülmez mi? şöyle ki;

sanki olabilir ama şüpheleri var, beğeniyor ama çok yakın arkadaşlar itiraf etmekten çekiniyor, karşısındaki tamam ona açılmış ama hemen evet demek olmaz, kardeşim olarak görüyorum dedi ama o lafın gelişiydi, sanki naza çekiyor gibi bir hali var ama sen gene de ısrar et aldırma...

en azından söyleyen böyle düşünmediyse bile, sözü işiten pes etmek niyetinde değilse anlayabilir böyle.
''ama ensest çok güzel bir şey'' diye cevap verilmesi gereken söylemdir.