1. 1.
    Belçikalı Brutal death metal grubudur.
    Diskografi;
    1998 - The Necrotorous Chronicles (Demo)
    1999 - The Purity of Perversion
    2000 - Aborted & Christ Denied
    2001 - Engineering the Dead
    2002 - Created to Kill
    2003 - Goremageddon: The Saw and the Carnage Done
    2004 - The Haematobic EP (Ep)
    2005 - The Archaic Abattoir
    2007 - Slaughter & Apparatus A Methodical Overture

    http://www.myspace.com/abortedmetal

    http://www.goremageddon.be/1/content.htm
    #3072772 :)
  2. 2.
    aborted, 1995'te kurulan Belçikalı death metal grubu. Vokalist Sven de Caluwé tarafından kurulan grup 1997'ye gelindiğinde tam grup kadrosuna kavuşmuştur.
    #3670027 :)
  3. 3.
    ing. boşa çıkmış, başarısızlığa uğramış.
    #3670040 :)
  4. 4.
    (bkz: sort aborted)
    #4248778 :)
  5. 5.
    (bkz: cancelled)
    #4248803 :)