bugün
- sözlük kızlarının kekleri13
- kız sesi duymak için müşteri hizmetlerini aramak7
- ölümden korkuyor musunuz17
- bara giden erkeğin asıl amacı12
- yesene beni diyen kız5
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- sözlük yazarları istanbul'un fethine katilsalardi3
- matrix te yaşadığımız gerçeği8
- benim babamın siki kutu kola gibidir5
- yahudi düşmanlığı4
- keki haddinden fazla kabaran kadın3
- illüminati ve grup sex ayinleri2
- amerikan küfürleri3
- sözlükte ne değişti6
- ben basit bir insanım5
- zalbert ramstein8
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı5
- meyhanede masayı yumruklayıp hancı hancı demek6
- intihar düşüncesi6
- uludağ itiraf18
- cumartesi kahvaltısı5
- sözlüğe resim yüklenememesi3
- flört etmeyen liberter öğretmen4
- cumartesi günü sözlükte takılan asosyaller4
- aşk6
- vombatların kakasının küp şeklinde olması2
- evliliği zorlaştırmak3
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya17
- ghost rider3
- queen feristah15
- hava su ateş toprak3
- mazotun yarım litresi 50 tl25
- anneanne3
- insan olmaya ceyrek kala11
- idealizm vs materyalizm2
- at eti yiyen gay2
- hafızayı sildirmek7
- bir bela geliyor28
- bir kadından hoşlanmak4
- fusya semsiyeli yabanci20
- gocu39
- ayı dövmenin aslında zor olmaması10
- işiniz gücünüz yok mu11
- bugün ne oldu6
- iki yapay zekanın sohbeti2
- seninleyken kendim olabiliyorum4
- hiç bir diktatör iç savaş çıkarmadan gitmez11
- sevgiliyle kavga etmeyi özlemek2
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- yazarların cuma akşamı planları4
bakırköy - başakşehir iett seferi. sabahları beklerken donabilirsiniz. ama yanınızda sizinle bekleyen sıcak birisi varsa üşüme ihtimaliniz yok t-shortle bile durabilirsiniz.
sabahları 07:40 seferi ekspres olup havaalanı yolundan direk olarak sanayi bölgesine girer. parseller yada ikitelli garajında inmeyi düşünenler için hüsranla biter.
(bkz: başakşehir)
bu hatta çalışan otobüsler genellikle çift katlı olmalarına rağmen sabahları 7 ile 10 arasında oturacak yer bulmak tecrübe ister.
Özellikle akşam saatlerinde Başakşehir'e yapılan seferlerde; iki haftada en az bir defa tartışmalara sahne olan otobüs.
Ya şoför durağı kaçırması sonrası, ileride inen gaza gelmiş insanların şoföre sövüp ardından olayların gelişmesi; ya kalabalık nedeniyle kapı önündeki yığılmalar sırasında özel halk otobüslerindeki muavinlerin ortamı alevlendirici sözler sarf ederek olayı büyütmesi; ya yolcular arasındaki tartışmalar; ya da kapıya uzak olup, durakta inmeye yakın iken yolcunun otobüsten inemememesi - ya da inerken şoförün harekete geçmesi - sonucu dayılanma potansiyeli yüksek yurdum insanının hoş olmayan sözler sarf etmesi gibi...
Bu anlatılanların hepsi en az bir kez olmak üzere kesinlikle yaşanmıştır.
Ya şoför durağı kaçırması sonrası, ileride inen gaza gelmiş insanların şoföre sövüp ardından olayların gelişmesi; ya kalabalık nedeniyle kapı önündeki yığılmalar sırasında özel halk otobüslerindeki muavinlerin ortamı alevlendirici sözler sarf ederek olayı büyütmesi; ya yolcular arasındaki tartışmalar; ya da kapıya uzak olup, durakta inmeye yakın iken yolcunun otobüsten inemememesi - ya da inerken şoförün harekete geçmesi - sonucu dayılanma potansiyeli yüksek yurdum insanının hoş olmayan sözler sarf etmesi gibi...
Bu anlatılanların hepsi en az bir kez olmak üzere kesinlikle yaşanmıştır.
onurkent ten herhangi bir iett otobüsüne binip, ikitelli garajı durağında inip dakikalarca beklediğim ve içinde güzel türbanlı kızların olduğu bakırköy otobüsleridir.
Sakallı orospu çocduğu bir şöför barındıran otobüs, ibnenin evladı her türlü yavşaklığı yapıp birde üstüne işi dine, senin ne kadar kötü yetiştirildiğine getirebilir mide yok çünkü, ha birde beni taşımak zorunda değilmiş, garip ben 2 küsür lirayı bu iş için veriyoruz sanıyordum, saol orospu çocuğu sayende yeni yeni ufuklar açıldı önümde, ha birde muhtemelen türkiyenin en orospu çocuğu yolcu kitlesi de bu otobüste bulunur yada bana denk geldi bilmiyorum, seni deşerim diyen ama aşağı inemeyen orospu çocuğu seni bir yerde yakalarsam ananın götünü fena sikeceğim lütfen gel bul beni, yalnız şunu da bil ki cesedinin götüne sopa sokup yollarım seni, buda gayri yasal uyarıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar