bugün

ilk önce; "tebrikler, 50 kontör kazandınız! özel müşteri tesilciniz .... sizi arayarak ilk 25 kontöt hediyenizi hattınıza yükleyecektir.. tcell kontor hattı" diye mesaj atan daha sonra belirtilen müşteri temsilcisi trafından aranan ve bir saat telefonla nasıl kontör alacağınızı anlatan, nasul bir ulvi görev içinde bulunduklarını tatlı bir sesle sze izah eden fakat en sonunda sizden bir yıl için 33,00 ytl isteyen numara..
bilmiyorum ki giden 33 ytl'ye mi yanayim, yoksa 7 senedir sadece turkcell kullanmanin sonucunda turkcell'in bile bu işlerin peşinden koştugunu ve hediye, ıvır zıvır, sözde ucuz kontor bahaneleriyle kullanıcılarını kandırdıgını gördüğüme mi yanayim..
hayır, numara tasınırlıgı cıkıyor turkcell bak bu yaptıgın tehlikeli, zaten bir de sponsor filan hikayesi dolanıyor ortalıkta, ufuk pek parlak degil sanki.
(bkz: uyarı veren iletiler)
uzak durun..

daha yeni aile üyelerinden birini arayıp, kredi kartı numarasını falan istemişler.. karşılığında 'ayda şu kadar yükleyin, bilmem kaç saat konuşma hediyesi' kazancaksınız demişler. benim sazan aileye heyeti pek anlamaz bu türkcell işlerinden..
neticede hangi akıla hizmet, numaraları vermişler..

beni aradılar, böyle böyle durumu anlattılar.. netten 2 dakikalık bi araştırma, sonuç; tahmin edildiği gibi, para sızdırmaya çalışan bi şebeke..
sakın kanmayın.. sonra bizimkiler gibi uğraşır durusunuz kartları iptal etmek için..

- baba yemişler seni, çabuk bankayı ara iptal ettir kartı.. para çekecekler!
+ olsun.. bana her ay 36 liralık görüşme süresi vereceklermiş..
- aferin baba..
© copyright 2005 - 2026