bugün

internet ortamını ahlaksızlardan arındıracak, sayın başbakanımız recep tayyip erdoğan'a hakaret ve küfürleri engelleyecek olan yasadır.
bu yasayı sonuna kadar destekliyoruz. ülkemize ve milletimize hayırlı olması dileğiyle...

ak gençlik durmak yok yola devam. vesselam...

dik dur eğilme bu millet seninle!
hangi millete diye sorulması gerekendir.
Göt kıllarının verdiği destek bu kadar olur işte. Sansüre omuz çıkmak.

Kuran-ı Kerim'den pasajlar okunmasını yasaklayacağız, ezanı iki satır okuyup bırakacağız, öğlen namazı on rekat rahatsız ediyor çok fazla beş rekata insin deseler belki o zaman kalın kafalarınıza bir şey girer, empati yapabilirsiniz.
midem bulandı kusucam.
sayın davutoğlu'nu koruyan yasayı sonuna kadar destekliyoruz. rte'yi eleştirmeye devam, ne de olsa başbakan değil.
ak gençlik alnınıza kara leke olarak yapışması dileğiyle şimdi kaybol...
Internet üzerinden işlenen suçlar olduğu sürece (dolandırıcılık vs ) bu konuda düzenleme yapılmalı ancak bu düzenleme 5651 olmalı demiyorum .yasaya göz attım ama içim sıkıldı okumadan bıraktım.

Sosyal medya artık gözardı edilemeyecek kadar önemli bir kamuoyu oluşturma aracı. Bu demokratik hak ve özgürlükler ile ilgili olduğu kadar manipüle etmeye yönelik suç amaçlı eylemlere de gebe bir durum yaratıyor.

Sadece devletci yaklaşımı eleştirerek bir yere varılması mümkün değil. Pedofili ile mücadele gibi konularda etkin çözümler üretmek için devlet bu alanda faaliyet gösteren oluşumları denetlemek zorunda. Bu gerçeği de gözden kaçırmamak lazım zira facebook üzerinden kandırılarak kaçırılan çocuk mazallah sizinki olabilir .